ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Μπακογιάννης: Είσαι δολοφόνος; Κάνε «απεργία πείνας»

Εκτός φυλακής είναι από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς εγκρίθηκε τελικά απ’ το Συμβούλιο της φυλακής η τρίτη κανονική άδεια που είχε αιτηθεί.
Η άδεια είναι 48ωρη και προηγήθηκε απεργία πείνας από τον Κουφοντίνα προκειμένου να εγκριθεί. Η σύζυγός του, Αγγελική, και ο γιος του τον περίμεναν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, βγήκαν όλοι μαζί από τις πύλες της φυλακής. Δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μετά από πολυήμερη απεργία πείνας, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές.

Είναι η τρίτη κατά σειρά άδεια που παίρνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας


Πρόκειται για την τρίτη άδεια που λαμβάνει ο Δ. Κουφοντίνας τους τελευταίους οκτώ μήνες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όροι θα είναι πιο χαλαροί σε σχέση με τις δύο προηγούμενες άδειες, καθώς ο καταδικασθείς για τρομοκρατία θα χρειάζεται να εμφανίζεται μόνον μια φορά ημερησίως στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης (αντί για δύο που ίσχυε στις προηγούμενες περιπτώσεις).

Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Με μία  ανάρτηση στο Facebook o Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε την τρίτη άδεια που πήρε ο δολοφόνος του πατέρα του, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε:

«Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται».

Εμείς από τον ''Γ'' αναφέρουμε: Ο Φασισμός δεν έχει κόμμα, ούτε χρώμα, έχει συμφέροντα. 

O Νόμος που έχει ψηφιστεί πρέπει να εφαρμόζεται για όλους. Σε μια Δημοκρατία δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Όσοι θέσπισαν το νόμο γιατί δεν δέχονται επίθεση από τον Μπακογιάννη ; 

Ο υποφαινόμενος είχε κάνει απεργία πείνας , και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο διάστημα από τον Κουφοντίνα , και δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως μας αποστέρησαν μια ΑΔΕΙΑ κατόπιν σύννομων αιτήσεων , και εν συνεχεία δεχτήκαμε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις.

Για εμάς σήμερα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον μέσο δεξιό και τον αριστερό πολιτευτή, διότι μας πρόδωσαν και οι μεν και οι δε για τα προσωπικά τους συμφέροντα. Ενώ όλη η οικογένεια Μητσοτάκη καλύπτεται οικονομικά από τον Ελληνικό λαό , εμάς ο Μητσοτάκης μας αποστέρησε το 1991 το δικαίωμα να ζήσουμε στην ίδια μας τη χώρα έπειτα από σύννομες ενέργειες.

Εσείς βλέπετε τα εγκλήματα τα οποία αφορούν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, και δεν είδατε τι ζημία έχει υποστεί η χώρα και ο Ελληνικός λαός ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Μπακογιάννης: Είσαι δολοφόνος; Κάνε «απεργία πείνας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">