ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Παπανικολάου παραμένει προσηλωμένος στον δικό του κόσμο !!

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιωργάκης Παπανικολάου, παραμένει προσηλωμένος στον δικό του παιδικό κόσμο, και όπως αποδεικνύεται ουδεμία σχέση έχει με θεσμούς και τήρηση της νομιμότητας. 

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Όπως είπε πρόσφατα: Παραμένουμε προσηλωμένοι στο δικό μας, παιδικό κόσμο, αμέσως μετά ακολουθεί μια ακόμα έκπληξη: Όλοκληρώνεται ένας νέος παιδότοπος στην παραλία μας, με ένα ξεχωριστό καράβι στο κέντρο του, στο τέλος Ιουνίου.

Εμείς από τον κατασχεμένο καταχρηστικά το 2005 Ραδιοφωνικό σταθμό ΓΛΥΦΑΔΑ FM αναφέρουμε: 

1) Και το καράβι δική σου ιδέα είναι δήμαρχε , η το έκλεψες ανάμεσα στα τόσα άλλα από τις δικές μας δημόσιες προτάσεις ; Συγκεκριμένα ήταν πρόταση μας για την πλατεία Καραϊσκάκη, στην οποία ο Ππανικολάου πίστωσε ένα σημαντικό ποσό ώστε να πάρει υλικά από την υποστηρίχτρια της ΝΔ και της παρατάξεώς του.

2) Οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες στην παραλία της Γλυφάδας είναι δική σας ιδέα η την κλέψατε από τα μεταδιδόμενα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM και του υποφαινόμενου ;

3) Η φερόμενη ''δημοτική συγκοινωνία'' δική σας πρόταση ιδέα ήταν, η του υποφαινόμενου την οποία κάποια στιγμή εφάρμοσε πρόχειρα ο τέως δήμαρχος Σφακιανάκης.

4) Οι φοίνικες 1,5 εκ. ευρώ , από τους οποίους κέρδισαν αρκετοί , δική σας ιδέα ήταν η την κλέψατε βλέποντας τη διαφήμιση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ;

Κάλλιστα μπορώ να συνεχίσω μέχρι το άπειρο, διότι όσα έχουν γίνει τοπικά αποτελούν τις δικές μας ιδέες και πρόγραμμα το οποίο είχαμε αναπτύξει τη δεκαετία του 90 δεχόμενοι καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ώστε τα κόμματα κλεπτοκρατίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να πετύχουν με πλιάτσικο και καταργημένη τη τοπική δημοκρατία να ληστεύουν το δημοτικό χρήμα.

Δεδομένου ότι επί τέσσερα χρόνια ληστεύεται κατά το δοκούν όσα αποτελούν δικές μας προτάσεις - ιδέες, ενώ στον αντίποδα είστε συνεχιστές του παρανομούντα Κόκκορη , διότι επί τέσσερα χρόνια δεν έχετε υποστηρίξει ως δήμος την επαναλειτουργία ενός αμιγώς τοπικού μέσου , το 2019 δεν δικαιούστε να αξιώσετε το δήμο.

Βλέποντας τον όρο αναμορφωτής για τον Παπανικολάου ο μέσος κάτοικος Γλυφάδας πρέπει το λιγότερο να ντρέπεται διότι χιλιάδες συμπολιτών μας παρακολουθούν επί πολλές δεκαετίες τη διαδρομή μας και γνωρίζουν ότι δεν είμαστε κωλοτούμπες. 

Αναμορφωτής, ο οποίος δίνει έμφαση σε παιδικές χαρές και παίγνια , καθώς και σε ρουσφέτια γαλάζιων ημέτερων , αντί της συνολικής κοινωνικής ευημερίας και τοπικής δημοκρατίας, λογίζεται ; Μόνο αν πάσχεις από ανίατη ασθένεια, και ειδικότερα εγκεφαλική, μπορείς να το δεχθείς.

Για πολλοστή φορά σας κατηγορούμε δημόσια για κατάργηση των θεσπισμένων , και για δόλο κατά των δημοτών Γλυφάδας, και εκκρεμούν μια σειρά προσφυγών στη δικαιοσύνη.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Υ.Γ: Γιωργάκη δώσε έμφαση και φτιάξε περισσότερα παιχνίδια ώστε το 2019 να αξιώσετε να συστήσετε το δήμο παιχνιδούπολη αντί του δήμου της θεσμικής νομιμότητας και της εκπροσώπησης των δημοτών και του τόπου.

* Όποιος/α επιθυμεί ανατρέχει στα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας, βλέπει, κρίνει, και αντιλαμβάνεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Παπανικολάου παραμένει προσηλωμένος στον δικό του κόσμο !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">