ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βύρωνας: Δήλωση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Γραμματέας της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στην πρωτοβουλία της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ, ΔΗΜ.Τ.Ο. Βύρωνα για δενδροφύτευση του Υμηττού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον ορατές. Ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, οι πολυδιάστατες επιπτώσεις του οποίου έχουν ξεκινήσει να εξελίσσονται επηρεάζοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους και το σύνολο των οικοσυστημάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για την προστασία του περιβάλλοντος απαιτούν την εξεύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων, άμεσα και υπεύθυνα. Με συντονισμένες προσπάθειες και με τη συμμετοχή της Πολιτείας, της διεθνούς κοινότητας, των ιδιωτών και του καθενός από εμάς.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών αποτελεί στην πραγματικότητα αμυντική πολιτική για τη χώρα, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο μακροπρόθεσμο κίνδυνο. Κίνδυνος ο οποίος δεν σχετίζεται μόνο με τις φυσικές καταστροφές, αλλά και την οικονομική ζωή της Χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, ένα σχέδιο που βασίζεται στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Για την Παράταξή μας και τον Πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η δημιουργία και εφαρμογή ενός συνεκτικού αναπτυξιακού πλαισίου, το οποίο θέτει την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο, αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη ημέρα και βασικό μοχλό ανάπτυξης και προόδου για την Χώρα».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Ο κ. Μητσοτάκης αν έχει πράγματι σχέδιο το οποίο να αφορά την ανάπτυξη , και την προστασία του περιβάλλοντος , μας προβληματίζει ιδιαιτέρως , διότι ο υποφαινόμενος είναι ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ πολιτικής προστασίας - ασφαλείας , και συγκεκριμένα με σειρά προτάσεων από τη δεκαετία του 80 μέχρι και την κατάσχεση του 2005 του τοπικού Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι στη Γλυφάδα του παρόντος δεν υφίσταται ούτε μια ενδογενής άμεση δομή στα ερτζιανά της περιοχής μας , ενώ σε σειρά άλλων χωρών υφίστανται κατά τόπους στα ερτζιανά τοπικοί σταθμοί οι οποίοι μεταδίδουν πρόγραμμα για έκτακτη ανάγκη, όπως πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες, κ.α. 

Μέχρι πότε κ. της ΝΔ θα συντηρείτε το πλαίσιο της διαπλοκής λίγων ολιγαρχών αντί των τοπικών σταθμών των τοπικών μας κοινωνιών ;


Καλούμε τα στελέχη της ΝΔ , και συγκεκριμένα τα τοπικά της Γλυφάδας και της Β' Αθήνων να μεριμνήσουν άμεσα για την ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ των τοπικών σταθμών της ΓΛΥΦΑΔΑΣ , οι οποίοι κατέθεσαν πλήρεις φακέλλους με αριθμό 13789/Ζ2/1125/28.06.1991 κατατεθειμένο στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ.

Μην υπεκφεύγει κανείς από τη ΝΔ διότι εσείς επιλέξατε τη σύσταση του Ε.Σ.Ρ , και το Εθνικό συμβούλιο έχει παρανομήσει επανειλημμένα στις σύννομες αιτήσεις μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βύρωνας: Δήλωση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">