ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΝΔ παροτρύνει την κρατική βία και καταστολή

Η ΝΔ και συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης καλεί τη κυβέρνηση να λύσει τα χέρια της αστυνομίας , και εμείς διερωτώμεθα: Να λύσει τα χέρια της αστυνομίας για κρατική και δικαστική χούντα καθώς και για τέλεση εγκλημάτων από τη πλευρά όσων οφείλουν την προστασία των πολιτών καθώς και το δίκαιο ενώ επανειλημμένα συνέπραξαν με δόλο στην φυσική εξόντωση Ελλήνων πολιτών ;

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Πρέπει να αισχύνεστε και να ντρέπεστε για όσες καταχρηστικές και δόλιες ενέργειες ίσχυσαν , και ισχύουν επί ημερών του κόμματός σας , τόσο στην διακυβέρνηση της χώρας, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Γλυφάδας.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν επί δεκαετίες ποιοι κινούσαν τα νήματα καθώς και που αποσκοπούσαν , διότι επί σειρά ετών καρπώνονται τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου τα στελέχη του κόμματός σας κατά της πόλης και της τοπικής μας κοινωνίας.

Ντροπή σας

Σε πλήρη αντιδιαστολή με εσάς, και ολόκληρο το σόι σας , το οποίο φρόντισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να βρίσκεται σε έμμισθες θεσμικές και άλλες θέσεις, όπως και του Καραμανλή, και άλλων, από το 1991 , ώστε να μην αναφερθούμε στην δεκαετία του 70 βιώνουμε την χούντα του αστικού σας κόμματος και τα προνόμια των φαύλων του κόμματός σας. 

Αν δεν αιτιολογήσετε ως κόμμα για ποιους λόγους δεν μας κάνατε παροχή των ΑΔΕΙΩΝ δυο τοπικών σταθμών της ΓΛΥΦΑΔΑΣ , έπειτα από σύννομες αιτήσεις - παράβολα δεν δικαιούστε να ομιλείτε διότι έχετε εγκληματήσει ως κόμμα κατά της πολυφωνίας, του πλουραλισμού , και της δημοκρατίας, και το αίσχος συντηρείται και σήμερα στο Δήμο Γλυφάδας με τα προνόμια των ημετέρων του κόμματός σας κατά Ψηφίσματος 4.500 πολιτών - δημοτών.

Που αποσκοπείτε ως κόμμα ; Αποσκοπείτε να δολοφονήσετε χιλιάδες Έλληνες πολίτες ; 

Ένα οκτάχρονο πολιτικοδικαστικό αίσχος

Ο Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται σχεδόν δεκαέξι χρόνια στη φυλακή. Όπως προβλέπει ο νόμος για την άδεια εξόδου των ισοβιτών, ήδη από το 2010 δικαιούται οκταήμερη άδεια κάθε δύο μήνες. Παρ' όλα αυτά, επί επτά χρόνια οι αρμόδιες αρχές του αρνούνταν αυτή τη δυνατότητα με πρωτοφανείς αυθαιρεσίες, ανάμεσα στις οποίες η απαίτηση να αποκηρύξει την ιδεολογία και τις πολιτικές απόψεις του.

Τελικά, ο Δ. Κουφοντίνας, μετά την προβλεπόμενη αλλαγή των εισαγγελέων της φυλακής Κορυδαλλού, μπόρεσε το Νοέμβριο του 2017 να πάρει την πρώτη άδειά του μετά την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της φυλακής (διευθυντής, κοινωνική λειτουργός, εισαγγελέας) - άδεια βέβαια συρρικνωμένη σε διήμερο και με ασφυκτικούς περιοριστικούς όρους. Και τότε οι εγχώριοι και διεθνείς τρομομηχανισμοί αντεπιτέθηκαν: Με εντολή της αρχιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου έγινε πειθαρχική δίωξη κατά του εισαγγελέα, χωρίς κανένα επιχείρημα, η οποία υποχρεωτικά οδήγησε στην αυτοεξαίρεσή του.

Την ίδια ακριβώς τύχη είχε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας όταν το φετινό Φεβρουάριο ψήφισε υπέρ της άδειας του Δ. Κουφοντίνα. Νέα πειθαρχική δίωξη, δεύτερη υποχρεωτική παραίτηση. Αποτέλεσμα; Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας του αρμόδιου Συμβουλίου για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα και βεβαίως διαμορφώνεται απολύτως εκφοβιστικό κλίμα για οποιονδήποτε νέο εισαγγελέα κληθεί να αποφανθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτό ακριβώς σημαίνει η πρωτοφανής μεθόδευση ενώ ο Δ. Κουφοντίνας έχει πάρει ήδη δύο άδειες: Την επιδίωξη της δικαστικής χούντας, τιμωρώντας τους δύο «απείθαρχους» εισαγγελείς, να τρομοκρατήσει ακόμα και τμήματα του κρατικού μηχανισμού που δεν ευθυγραμμίζονται με της επιταγές της.

Η δικαστική χούντα είναι το κράτος

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η δικαστική εξουσία είναι ακραίος κατασταλτικός μηχανισμός, ότι η «δικαιοσύνη» είναι ταξική, ρατσιστική και τρομοκρατική. Ωστόσο, στην περίπτωση του αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα όλα τα προηγούμενα παροξύνονται στα πλέον εκδικητικά, τιμωρητικά και αποκρουστικά πεδία. Πρόκειται για εξαίρεση δικαιωμάτων, για πιλοτική επίθεση φρονηματισμού και εξόντωσης όσων αντιστέκονται στην ισοπεδωτική νέα τάξη πραγμάτων, εντέλει για πρωτοφανή αυθαιρεσία, χωρίς ίχνος αστικής έστω νομιμότητας.

Όμως το κράτος έχει κυβέρνηση που είναι συνένοχη σε αυτό το αίσχος

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας του απέναντι στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». 'Όχι μόνο γιατί δεν κατάργησε τη διάταξη για το «εισαγγελικό βέτο», δηλαδή τη δυνατότητα των εισαγγελέων όταν μειοψηφούν στα αρμόδια συμβούλια των φυλακών να ακυρώνουν τις αποφάσεις τους με συνεχείς προσφυγές. Αλλά και επειδή έχει επιλέξει τη σύμπλευση με το «βαθύ κράτος», επειδή αποτελεί την πλέον φιλοαμερικανική κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και βεβαίως επειδή το πολιτικό προσωπικό του συμφωνεί - και όχι απλώς ανέχεται - με τον τρομονόμο και τις επιταγές της διεθνούς «αντιτρομοκρατίας».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει δίκιο και είμαστε ολόψυχα στο πλευρό του

Ο σύντροφος Δημήτρης αποτελεί υπόδειγμα επαναστατικής αξιοπρέπειας και πολιτικής ωριμότητας. Απέναντι στον πρωτοφανή εμπαιγμό και την απίστευτη επίθεση που υφίσταται επιλέγει το μόνο δρόμο που έχει, το μόνο όπλο που διαθέτει: Την απεργία πείνας για να του χορηγηθεί τώρα κανονική τακτική άδεια εξόδου από τη φυλακή, για να καταργηθεί το «εισαγγελικό βέτο». Είμαστε μαζί του, για ένα μαζικό, μαχητικό και πολύμορφο κίνημα μέχρι τη νίκη.

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6, 6μ.μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 9/6, 1μ.μ.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΝΔ παροτρύνει την κρατική βία και καταστολή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb