ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ανακοίνωσή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων αλλά και σε δεκάδες άλλα ειδησεογραφικά blogs κυκλοφόρησε η "είδηση" πως έγινε "διάρρηξη σε σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα και αυτός πήρε την Αστυνομία" Επειδή αυτή η "είδηση" αφορά εμένα , θα διευκρινίσω κάποια πράγματα. 

Όντως πριν μερικούς μήνες κάποιοι μπούκαραν στο σπίτι μου. Σε αυτήν την "διάρρηξη" παρατήρησα κάποια πράγματα που δεν συνάδουν με μία απλή διάρρηξη από κλεφτρόνια.

1) Η πόρτα δεν είχε κανένα σημάδι παραβίασης, και κλειδιά του σπιτιού μου δεν έχει κανένας άλλος. Βέβαια, έχουν κατασχεθεί δεκάδες φορές για ώρες ή και για μέρες από την Ασφάλεια.
2)Πήραν ένα χρηματικό ποσό αλλά κάποια άλλα χρήματα που ήταν σε εμφανέστατο σημείο δεν τα έκλεψαν.
3) Πήραν προσωπικές μου σημειώσεις αλλά και εσωτερικά κείμενα της ομάδας που περιγράφουν την εσωτερική λειτουργία της.
4) Πήραν προσωπικά μου αντικείμενα μηδενικής αξίας (που όμως είχαν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα και dna).

Ερώτηση (?) Τα κλεφτρόνια γιατί να πάρουν προσωπικά αντικείμενα που δεν είχαν αξία? Γιατί πήραν κείμενα της ομάδας και σημειώσεις? Τα υπόλοιπα λεφτά γιατί τα άφησαν? Τόσο επαγγελματίες ήταν που δεν άφησαν κανένα σημάδι παραβίασης?

Αυτή η "διάρρηξη" προφανώς μου φάνηκε πολύ περίεργη και φυσικά ήξερα ότι πλέον κάτι άγνωστοι έχουν στην κατοχή τους προσωπικά μου αντικείμενα με αποτυπώματα και γενετικό μου υλικό, και με τον κίνδυνο να μπορούν να τα "φυτέψουν" οπουδήποτε. Ως ελάχιστη αυτοπροστασία δήλωσα την κλοπή σε ένα Α.Τ έτσι ώστε να έχω ένα πειστήριο σε περίπτωση προβοκάτσιας και όχι φυσικά για να με προστατεύσει η αστυνομία ή να βρει τους "κλέφτες".

Και τώρα θα παρακαλέσω οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να βγάλουν τον σκασμό!

Υ.Γ : Αν ποτέ δούμε δημοσιευμένα τα κείμενα της ομάδας που πήραν απ'το σπίτι μου, θα μάθουμε και ποιοι είναι οι κλέφτες!

Επισήμανση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ: Δεδομένου ότι ο υποφαινόμενος δεν υπήρξε ποτέ πληρωμένος κονδυλοφόρος , και ποτέ δεν έχει καλέσει την Αστυνομία , ενώ έχουν τελεστεί σε βάρος μας αναρίθμητες ληστείες , κλοπές  , διώξεις , κατασχέσεις , τόσο από το κράτος της βαθιάς σήψης , όσο και από άλλους , αναφέρω:

Όσες φορές βρέθηκα σε Α/Τ βρέθηκα αποκλειστικά κατόπιν συλλήψεων , παράνομων, καταχρηστικών, αναίτιων, κ.α., και ουδέποτε έχω επισκεφτεί Α/Τ , ακόμα και όταν οι κακοδιαχειριστές που διοικούν το δήμο κατέθεσαν δια μέσω εξαγορασμένου τους εις βάρος μου μηνύσεις και με κλήτευσαν. Φτύνω κατάμουτρα το σύστημα της βαθιάς κοινωνικοπολιτικής σήψης, καθώς και όλους τους εξαγορασμένους/ες και τους υποκριτές.

Γιατί γράφεις με λατινικό ερωτηματικό, το ελληνικό δεν σου κάνει, η έχεις ταύτιση με ορισμένα λαμόγια που επί χρόνια παριστάνουν τις ''εφημερίδες'' της Γλυφάδας και αντί Ελληνικού ερωτηματικού χρησιμοποιούν το λατινικό ;

Να σου θυμίσω ότι η Αναρχία είχε αφετηρία ( σημείο αναφοράς ) την Ελλάδα, η μήπως δεν χρειάζεται ;

Ζήνων , Αντιφών , Διογένης, Αριστοφάνης , κ.α.

Η υπεροχή της φυσικής εξουσίας του ατόμου έναντι της κρατικής , και κυρίως όσων πρεσβεύουν τα περισσότερα κοινοβουλευτικά κόμματα με το κράτος ασπίδα για τα κομματικά , ολιγαρχικά , και προσωπικά τους συμφέροντα , πρέπει να είναι διαρκώς το κυρίαρχο.

Για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ έχετε θέσεις ; Θα ενεργήσετε αλληλέγγυα  , η θα παρακολουθείτε τα οφέλη των λίγων ; Τα τελευταία χρόνια προκαλεί τεράστια εντύπωση η παντελής ανυπαρξία ενεργειών από τη πλευρά αναρχικών στην ευρύτερη περιοχή μας, και μάλλον θεωρούμε ότι αρκετοί ''συμβιβάστηκαν'' και ακολούθησαν το ''κοπάδι''. 

Ειδικότερα η νεολαία γαλουχείται από διαπλεκόμενα , καθώς και από εξαγορασμένους , και ενώ θα πληρώνει για 100 χρόνια τις συνέπειες , ήδη έχει παραδώσει τα ''όπλα'' και μεταβαίνει στην ''συντηρητικοποίηση'' σε ανάλογο βαθμό με τους 70 χρονους !! 

Όταν τα πρότυπα είναι ξεφτίλες , χρηματισμένοι - εξαγορασμένοι , καταλύεται το ελεύθερο πνεύμα και μένουν τα στοιχεία του συντηρητισμού. Βλέπε Φοιτητικές εκλογές. Ντροπή και Κατάντια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ανακοίνωσή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb