ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καμμένος : Δεν ψηφίζω την συμφωνία για το Σκοπιανό

Ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην συνέντευξη Τύπου του κόμματος, σχολίασε τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν πρόκειται να την ψηφίζει. Ωστόσο τόνισε πως έχει την πεποίθηση πως συμφωνία δεν πρόκειται να υπάρξει, καθώς η δομή της δείχνει πως δεν πρόκειται να περάσει ούτε από την πΓΔΜ.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία τονίζοντας ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς ψήφιση.

«Δεν συμφωνούμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Δεν είναι μια απόφαση που μπαίνει σε διαπραγμάτευση. Είμαι σε άμεση συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, ενημερώθηκα χθες και εχθές το βράδυ μιλήσαμε με τον Τσίπρα. 

Είμαστε σε μια φάση πλέον που στη σημερινή ημέρα θα έχει το απόγευμα επικοινωνία με τον Ζάεφ προκειμένου να δοθεί μια απάντηση. Η πρόταση αυτή προκειμένου να έρθει προς κύρωση στη Βουλή όπου εκεί θα και η θέση μας θα είναι αρνητική, είναι η πρώτη φορά που θα θέσω θέμα κομματικής πειθαρχίας. Όποιος σκέφτεται να αλλάξει θέση, να φύγει τώρα από το κίνημα».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε «η διαδικασία που θα ακολουθηθεί (σ.σ. στα Σκόπια) και αυτό είναι κυβερνητική θέση είναι μετά την πιθανότητα να γίνει η δεκτή συμφωνία με τον Ζάεφ – εγώ κρατώ τις επιφυλάξεις μου γιατί είναι μια συμφωνία που δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή εύκολα από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό – θα υπογραφεί αλλά δεν θα έχει ισχύ μέχρι να φηφιστεί από τη Βουλή, να γίνει δημοψήφισμα, να επανέλθει στη Βουλή και αν όλα αυτά ολοκληρωθούν τότε θα έρθει στη Βουλή προς κύρωση».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος ζήτησε πριν να υπάρξει οποιαδήποτε διαδικασία στην Ελλάδα να υπάρξει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών προκειμένου να αλλάξει η απόφαση του 1992.

Σύμφωνα με τον ίδιο η συμφωνία που είναι στο τραπέζι περιέχει τους όρους της συμφωνίας Καραμανλή. «Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση που θα υπονομεύσει την έξοδο αλλά όταν έρθει το θέμα στη Βουλή θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που συμφωνήσαμε με το λαό όταν εκλεχθήκαμε» είπε ακόμα ο Πάνος Καμμένος ωστόσο πρόσθεσε ότι «εγώ το χέρι μου να το σηκώσω προκειμένου να γίνει δεκτή η ένταξη ενός κράτους με τον όρο Μακεδονία δεν θα το σηκώσω ποτέ».

Επισήμανση του ''Γ'': Η χώρα έχει χαθεί για πάντα αλλά εθνικό θέμα είναι το πώς θα λέγονται τα Σκόπια. Η Ελλάδα δεν είναι πια ελληνική αλλά η Μακεδονία είναι ελληνική.

Πατριωτισμός σε ''προτεκτοράτο'', μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να υπάρξει.

Οι θέσεις του Πάνου Καμμένου δεν διαφέρουν από τις θέσεις της ΝΔ , καθώς και από όσα δηλώνει το εθνικιστικό κόμμα των Σκοπίων. Σαφώς κάθε ένας τις εξετάζει από το δικό του πρίσμα - οπτική.

Αν θέσουμε για πολλοστή φορά όσα τελούν σε ισχύ στη Πόλη της Γλυφάδας κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε οτιδήποτε από τα συμφέροντα τα οποία νέμονται το Δήμο Γλυφάδας.

Είναι σαφές ότι η ΓΛΥΦΑΔΑ είναι μια, ένας ενιαίος Δήμος, τον οποίο κατακερματίζουν επιτήδειοι των αστικών κομμάτων για την ευημερία των κομμάτων τους, των συνεργαζόμενων, και των ημετέρων τους.

Επί σειρά ετών η έμφαση δίνεται ο ''Τερψιθιώτης'' Δήμαρχος δεδομένου ότι στην συνοικία της Τερψιθέας κατοικεί το μεγαλύτερο τμήμα δημοτών - ψηφοφόρων.

Το 2019 η Γλυφάδα θα επιστρέψει στην ομαλότητα, με νομιμότητα, και διαφάνεια, για όλους τους δημότες ως ενιαίος δήμος όλων των κατοίκων, και κυρίως με όλες τις δομές που υφίσταντο στο Δήμο Γλυφάδας από τους δημότες του. 

Το να έχεις θέσει πρώτος σε μια τοπική κοινωνία ένα όνομα - ονομασία - και σήμερα να υπάρχουν δεκάδες , οι οποίοι/ες δεν αναγνωρίζουν το πρότυπο , αποτελεί φαυλότητα , και τίθεται το ζήτημα: Οι νεοδημοκράτες οι οποίοι παρανομούν επί σειρά ετών εις βάρος του προτύπου και των δημοτών, και έχουν επιδείξει ιδιαίτερη μέριμνα για σειρά ημετέρων τους, δεν πράττουν ανάλογα των Σκοπιανών ;

Ποιοι γέμισαν τη Γλυφάδα από το 2013 - 2014 και μετέπειτα με σειρά σελίδων με τον σύνθετο όρο ΓΛΥΦΑΔΑ ( οτιδήποτε ) ; Δεν είναι η δημοτική αρχή και τα στελέχη της ΝΔ ; Πράγματι είναι, άρα πως δεν δέχονται το ανάλογο με τους Σκοπιανούς ; Δεν έχουν τμήμα της κυριότητας του εδάφους της Μακεδονίας ;

Απαιτείται να σας το εξηγήσω ακόμα καλύτερα: Σήμερα, ακόμα και ένας αλλοδαπός, ο οποίος ήρθε στη Πόλη της Γλυφάδας πριν από πέντε - δέκα χρόνια, αν σηκώσει μια σελίδα με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ ( οτιδήποτε ) ουδείς μπορεί να τον αποτρέψει. Είναι έτσι ακριβός ; Από τη στιγμή που και αυτός είναι δημότης Γλυφάδας έχει ίσα δικαιώματα με όλους τους υπολοίπους ; Ναι η όχι ; Εξετάστε τα πεπραγμένα σας ως τοπική οργάνωση της ΝΔ και παράλληλα διοίκηση του δήμου, διότι εμείς είχαμε σαφείς ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

* ΓΛΥΦΑΔΑ FM & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καμμένος : Δεν ψηφίζω την συμφωνία για το Σκοπιανό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb