ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρυσαυγίτης κάλεσε τον στρατό για πραξικόπημα - Πάνος Καμμένος: Ζητώ ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία

Η Χρυσή Αυγή δια του βουλευτή της Μπαρμπαρούση κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Μάλιστα ζήτησε από το βήμα της Ελληνικής Βουλής τα κεφάλια Τσίπρα και Παυλόπουλου στις Πρέσπες.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα».


Πάνος Καμμένος: Ζητώ ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος πήρε τον λόγο στην Βουλή για να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση για εσχάτη προδοσία.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο κ. Μπαρμπαρούσης χειροκροτούμενος από βουλευτές της Χρυσής Αυγής διέπραξε σοβαρό αδίκημα. Οι ένοπλες δυνάμεις προστατεύουν την δημοκρατία. δεν μπορούν από κανέναν να καλούνται να καταπατήσουν το Σύνταγμα. Διαβεβαιώνω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι απόλυτα δημοκρατικές και σέβονται το Σύνταγμα και την χώρα. Τέτοιου είδους πράξεις οδήγησαν στην απώλεια εθνικού εδάφους.

Ζητώ την ποινική δίωξη τόσο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση όσο και όλων των βουλευτών της που επικρότησαν τις δηλώσεις του με βάση τα άρθρα 134 και 135 του πρώτου Κεφαλαίου του Συντάγματος για εσχάτη προδοσία και προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας. Ζητώ την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι η ποινική δίωξη θα ασκηθεί και με πρωτοβουλία της δικαιοσύνης.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ασφαλώς η κυβέρνηση δεν πρέπει να ξεχνά το Άρθρο 120 παρ 4. «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», και παράλληλα δε και το Άρθρο 1 παρ 3,4 . «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, και υπάρχουν υπέρ αυτού». ( Εμείς επί δεκαετίες έχουμε διαπιστώσει τα αντίστροφα, εξουσίες που υπάρχουν κατά του λαού.)

ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρυσαυγίτης κάλεσε τον στρατό για πραξικόπημα - Πάνος Καμμένος: Ζητώ ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb