ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μήνυση κατά του Μπαρμπαρούση κατέθεσαν Καμμένος και Κουβέλης ( Το θέμα είναι πότε θα τις εισπράξετε και εσείς )

Μηνυτήρια αναφορά κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός, Φώτης Κουβέλης.

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Όπως ανακοίνωσα και πριν από λίγο στη Βουλή των Ελλήνων σήμερα το πρωί διεπράχθη μία βάναυση προσβολή του πολιτεύματος, αλλά και του στρατεύματος, από εκλεγμένο βουλευτή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, τον κ. Μπαρμπαρούση.

Στο θέμα που αφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχει δικαίωμα κανείς, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, όχι μόνο εγώ σαν πολιτικός προϊστάμενος, αλλά και η φυσική ηγεσία, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες και οι εθνοφύλακες των Ενόπλων Δυνάμεων, να αμφισβητηθεί η δημοκρατικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρετούν το Σύνταγμα και τους νόμους τους κράτους, ορκίζονται να υπηρετούν το δημοκρατικό πολίτευμα. Δεν υπάρχουν πια φαντάσματα του παρελθόντος που στοίχισαν πολύ ακριβά στη χώρα.

Στην παρουσία μου με τον αναπληρωτή υπουργό, Φώτη Κουβέλη, εγχειρήσαμε τα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων και απόσπασμα του βίντεο στον αντεισαγγελέα του Άρειου Πάγου προκειμένου να γίνουν τα νόμιμα».

Από την πλευρά του, ο κ. Κουβέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσα επράχθησαν στη Βουλή των Ελλήνων αποτελούν ποινικά αδικήματα. Αδικήματα, τα οποία προσβάλουν τη δημοκρατία, προσβάλουν το Σύνταγμα, προσβάλουν τη συνταγματική δημοκρατική νομιμότητα.

Είχαμε υποχρέωση να έλθουμε στην αρμόδια δικαιοσύνη και για αυτό συναντήσαμε τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Ζαχαρή, στον οποίον, όπως σας είπε ο υπουργός, καταθέσαμε επικυρωμένο αντίγραφο των πρακτικών της Βουλής, καθώς και την απεικόνιση των όσων έγιναν στη Βουλή των Ελλήνων.

Πρόκειται για τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων, για τα οποία κακουργήματα προβλέπεται και η αυτόφωρη διαδικασία.

Η προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος, ο σεβασμός του Συντάγματος, αποτελεί υποχρέωση όλων μας, αποτελεί υποχρέωση και δική μας και ακριβώς στο πλαίσιο της υποχρέωσης και του καθήκοντος ασκήσαμε το δικαίωμα που έπρεπε να ασκήσουμε ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Κανένας δεν δικαιούται να προσβάλει τις Ένοπλες Δυνάμεις, κανένας δεν δικαιούνται να απειλεί και να προσβάλει το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο αρμόδιος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα πράξει αυτά τα οποία ο νόμος επιτάσσει».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση, με την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» στους 88,6 ΜΗΖ ( συμφερόντων διαπλεκόμενου Μάρη)  ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή.

Επισήμανση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ: Δηλώνω δημόσια ότι είστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , και για του λόγου το ΑΛΗΘΕΣ καλώ κάθε ενδιαφερόμενο να προβεί σε ενδελεχή εξέταση ποια χρονική περίοδο κατατέθηκε πλήρης φάκελλος - αίτηση - παράβολο , και τεχνικές μελέτες για Αδειοδότηση του Ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM 88,6 ΜΗΖ.

Έπειτα από την επιβεβαίωση ότι το 1991 καταθέσαμε πλήρη φάκελλο - αίτηση - παράβολο για ίδρυση - Εγκατάσταση και Λειτουργία του Ραδιοφωνικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM στην συχνότητα των 88,6 μεγακύκλων , σας καλούμε να κρίνετε επαρκώς αν όσα διατυπώνονται δημόσια από τη πλευρά του κ. Κουβέλη αντιπροσωπεύουν την αλήθεια.

Τονίζεται ότι ο κ. Κουβέλης είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων και της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, επίτιμος μέλος της SOS Ρατσισμός, ενώ την περίοδο 1991 - 1994 κατά την οποία η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ υπηρετούσε προσωπικά και διαπλεκόμενα συμφέροντα διετελούσε πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων.


Συγχαρητήρια κ. Κουβέλη για τα βασανιστήρια τα οποία έχει υποστεί ο υποφαινόμενος από το 1977 μέχρι και σήμερα , ώστε όσα αναλογούσαν σύννομα και δημοκρατικά στη πόλη της Γλυφάδας , και στους δημότες Γλυφάδας και Νοτίων προαστίων Αττικής , να έχουν καταλήξει στον Δ. Μάρη.

Αποτελείτε ανοιχτή πληγή για το δημοκρατικό πολίτευμα, τον Ελληνικό λαό, και τους κατοίκους της Νότιας Αττικής.

Ο Πάνος Καμμένος ως κάτοικος Νότιας Αττικής δεν έχει προσφέρει τίποτα στο τόπο μας,  ενώ ο Φώτης Κουβέλης ήταν στέλεχος ενός κόμματος το οποίο την περίοδο συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ λήστεψε την δημοκρατία, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, καθώς και την ΑΡΙΣΤΕΡΑ , για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, της διαπλοκής, και της χειραγώγησης του Ελληνικού λαού , τον οποίο για τα συμφέροντά τους τον οδήγησαν σε Μνημόνια και προτεκτοράτο.

Υ.Γ: Σας καλώ να υποβάλλεται μηνύσεις και σε εμάς, διότι εσείς διατηρείτε στενές σχέσεις με την ''ανεξάρτητη'' δικαιοσύνη, σαφώς για τα συμφέροντά σας,  ενώ έπειτα από καταγγελίες μας και προσφυγές επί σειρά ετών δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία. ( Από εμάς ληστέψατε ως ΝΔ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ την άδεια λειτουργίας, και είσαστε συμμέτοχοι τόσο για τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις τις οποίες δεχτήκαμε , καθώς και για την διαπλοκή που υφίσταται μέχρι σήμερα.)

Όποτε αναφέρεστε στη Δημοκρατία ως Έλλην πολίτης βάλλομαι και προσβάλλομαι. 

Είστε βουλευτές της Β ' Αθηνών ;

Τη Δημοκρατία την ζεις , αν δεν την ζεις δεν υφίσταται.

Αρκετά κράτησε το πλιάτσικο των αστικών κομμάτων κλεπτοκρατίας.

Κύριε Καμμένο γιατί έφυγες από τη ΝΔ ;

Κύριε Κουβέλη γιατί έφυγες από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM  & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Υ.Γ: Το 61,31 του Ελληνικού λαού, ο οποίος ψήφισε 
ΟΧΙ στις 5 Ιουλίου με ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) κατάμαρτυρά βάναυση προσβολή του πολιτεύματος , διότι από ΟΧΙ μετασχηματίστηκε σε ΝΑΙ, και είναι σαφές ότι το ΝΑΙ δεν αποτελούσε την εντολή του Ελληνικού λαού. 

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία έμεινε αμέτοχη στη θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, στη συνέχεια του Μνημονίου , το οποίο ποτέ δεν θα υπέγραφε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ \ ΑΝΕΛ , απεφάνθη δια του ΣτΕ συνταγματικό το ξεπούλημα του Ελληνικού, το οποίο επίσης κατάμαρτυρά βάναυση προσβολή του πολιτεύματος, διότι αν η εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση ακολουθούσε την εντολή του κυρίαρχου Ελληνικού λαού το Ελληνικό θα είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μήνυση κατά του Μπαρμπαρούση κατέθεσαν Καμμένος και Κουβέλης ( Το θέμα είναι πότε θα τις εισπράξετε και εσείς ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">