ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καμμένος: Θα ενημερώσω για την παράνομη πολεμική επιχείρηση της Τουρκίας

Το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε πως θα ενημερώσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τις απειλές της Τουρκίας αναφορικά με την απαγωγή των «8».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως θα ενημερώσει για τις απειλές του Τούρκου αντιπροέδρου Μπεκίρ Μποζντάγ, για τη διαταγή απαγωγής των 8 Τούρκων στρατιωτικών.

Η δήλωση του Υπουργού , ο οποίος παράλληλα του υπολοίπου κυβερνητικού σχήματος, ως κάτοικος Νότιας Αττικής ''σφυρίζει'' αδιάφορα για το παντελές έλλειμμα τοπικών ενδογενών μέσων ραδιοτηλεοράσεως στα Νοτιοανατολικά προάστια έπειτα από τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ - ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ σε βάρος των τοπικών Ρ/Σ της Γλυφάδας. Να είναι βέβαιοι ότι στις προσεχείς εκλογές θα το πληρώσουν, και από το κόμμα του κ. Καμμένου, και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα τους ενημερώσω και για τη χθεσινή δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης που προανήγγειλε κάθε ηθικής, κανόνα, διεθνούς δικαίου την πολεμική ουσιαστικά επιχείρηση που έχει ήδη διατάξει για την απαγωγή σε ξένη χώρα, σε σύμμαχο χώρα, του ΝΑΤΟ, των Τούρκων στρατιωτικών που η ελληνική δικαιοσύνη λόγω της παρέλευσης του 18μηνου αποφάσισε να απελευθερώσει. 

» Το ίδιο θα κάνω στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, η ανακοίνωση του Τούρκου αντιπροέδρου ήταν πραγματικά εξαιρετική για να μπορέσουμε να αποδείξουμε με τον πιο απλό τρόπο πως η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, τις διεθνείς συνθήκες και προσπαθεί να δυναμιτίσει τις προσπάθειες ειρηνικής συνύπαρξης στην περιοχή. Πως δηλαδή μια σύμμαχος προαναγγέλλει εντός μιας άλλης χώρας της συμμαχίας ουσιαστικά παράνομη πολεμική επιχείρηση».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καμμένος: Θα ενημερώσω για την παράνομη πολεμική επιχείρηση της Τουρκίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb