ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλληλεγγύη στο Δημήτρη Κουφοντίνα από επιτροπή αγώνα γυναικείων - ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού

Από τις γυναικείες και τις αντρικές φυλακές Κορυδαλλού οι επιτροπές αγώνα ζητούν την Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας (από 30/5) Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται στην κατάργηση του εισαγγελικού βέτο που ο Σύριζα είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει αλλά το ξέχασε μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση.

Εμείς από το δικό μας μετερίζι , του επανειλημμένα κατασχεμένου με καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις ΓΛΥΦΑΔΑ FM έχουμε να αναφέρουμε: Τουλάχιστον για εμάς κάποιοι άλλοι έπρεπε να βρίσκονται σήμερα στις Φυλακές, δεδομένων των δηλώσεων και των υποσχέσεών τους ότι υπηρετούν τη κοινωνία, ενώ δεν έχουμε ούτε ίχνος ενέργειάς τους επί δεκατέσσερα χρόνια.

Αλληλεγγύη στο Δημήτρη Κουφοντίνα 

Όλοι μας ως κρατούμενοι έχουμε βιώσει στο πετσί μας την αδικία.
Με πολύχρονες καταδίκες βάση ενδείξεων και όχι αποδείξεων και με καθείρξεις που δεν φτάνουν 3-4 ζωές για να τις καλύψεις.

Τελικά μόλις φτάνουμε σε σημείο να δικαιούμαστε άδειες ή αναστολές ξανασυναντάμε το ίδιο σκηνικό μπροστά μας με απορριπτικές αποφάσεις ξαναδικάζοντας μας με αυτό τον τρόπο ξανά και ξανά

Πρωταγωνιστές στο επαναλαμβανόμενο έργο της αδικίας εναντίον μας εισαγγελείς και δικαστές.

Το γνωρίζουμε πια καλά και εμείς και οι οικογένειές μας.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα η ανάσα ελευθερίας άργησε 7 χρόνια όταν αποφάσισαν να του δώσουν με το σταγονόμετρο το αυτονόητο οι δυο εισαγγελείς που προέδρευαν στο συμβούλιο φυλακής όχι κάνοντας του βεβαία χάρη απλώς εφαρμόζοντας το νόμο.

Όμως η εκδικητικότητα των δικαστών δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα φτάνοντας στο σημείο να τους ασκήσει πειθαρχική δίωξη ο Άρειος Πάγος δημιουργώντας μια ιδιότυπη κατάσταση ομηρίας αφού δεν μπορεί να συγκαλεστεί έτσι νέο συμβούλιο που θα εξετάσει αίτημα αδείας του Κουφοντίνα.

Ξεκάθαρος σκοπός να του στερήσουν την άδεια.

Μόνος δρόμος πια για τον συγκρατούμενο μας για να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του αλλά και για να πάρει πίσω αυτό που με ύπουλο τρόπο του στερούν αρρωστημένα και εκδικητικά μυαλά η απεργία πείνας.
Σε αυτό τον αγώνα που δίνει με ασπίδα το ίδιο του το σώμα δεν θα είναι μόνος του.

Θα είμαστε και εμείς εκεί.

Για αυτό το λόγο ξεκινάμε από σήμερα 8/6 να κρατάμε ανοιχτά τα προαύλια των πτερύγων κατά το προκαθορισμένο μεσημεριανό κλείσιμο (11:00 – 15:00) με σκοπό την άμεση κλιμάκωση της κινητοποίησης αφού ήδη από εχθές βρίσκεται μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του νοσηλευόμενος στο Γ.Κ. Νίκαιας.

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας (από 30/5) Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο (που ο Σύριζα είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει αλλά το ξέχασε μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση) και να δοθεί η άδεια στον συγκρατούμενο μας (που δικαιούται από το 2010).

Κανένας κρατούμενος δεν είναι μόνος του.

Υπόγειο γυναικείων φυλακών α θέση
Γυναικείες φυλακές πρώτου ορόφου
Ανδρικές φυλακές πτέρυγες Α,Β,Γ,Δ,Ε
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλληλεγγύη στο Δημήτρη Κουφοντίνα από επιτροπή αγώνα γυναικείων - ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">