ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πυροβολισμοί κατά αγνώστων στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη

Ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε έφοδο στο γραφείο του Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ώστε να διαμαρτυρηθεί για την μεταχείριση την οποία τυγχάνει ο κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σε ανάρτησή του στο twitter, o Μ. Βαρβιτσιώτης έγραψε: «Μόλις δέχθηκα επίθεση από κουκουλοφόρους στο γραφείο μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι ανέβηκαν στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του και άρχισαν να γράφουν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο φρουρός του πυροβόλησε στον *αέρα , για εκφοβισμό και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Επισήμανση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ: Σε ενδεχόμενο βλάβης της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, η ακόμα ριπής αστυνομικού, η οποία θα χτυπήσει κάποιον από νεαρούς, θα σας πάρω αμπάριζα, και μάλιστα άμεσα.

Οι περίοδοι που επιχειρούσατε ως κόμμα την τρομοκράτηση , την καταστολή, και την κρατική βία, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. 

Φροντίστε άμεσα να δοθεί η ΑΔΕΙΑ στον κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. 




* Πολλές φορές ο ''αέρας'' είναι στόχευση στο ψαχνό , και έχουμε πολλές δολοφονίες από αστυνομικούς.

* Ο μαυροπίνακας για τους βολεμένους ψευτοεπαναστάτες και ψευτοαριστερούς οι οποίοι επί τέσσερα χρόνια γεμίζουν τους κωδικούς των καταθέσεών τους και ξεπούλησαν την Αριστερά, οι οποίοι για τη πάρτι τους καταδίκαζαν με βδελυγμία , ενώ οι τσέπες τους έχουν παραγεμίσει ως συνεργάτες της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

* Τέλος, και σας το κρατώ έκπληξη, ποιοι λέτε να βρίσκονται πίσω από τις συντονισμένες επιθέσεις ; Ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν ; Δεν θα επιχειρήσει η ΝΔ να πιέσει την κυβέρνηση για κρατική καταστολή και βία ; Oι Αναρχικοί , η ακόμα και η Αριστερά , έχουν τάση και επιθυμία - ζητούμενο - την διεύρυνση της κρατικής βίας και καταστολής ; ( Ζήτημα λίγου χρόνου να αποσαφηνιστούν όλα ) Ελπίζω να συλλάβατε το πνεύμα μου . . .

ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι θα έπραττε ένας πραγματικά Επαναστάτης.

Εισβολή δέκα ένοπλων στο γραφείο ενός πολιτικού, δέσιμο του φρουρού, δέσιμο του πολιτικού, και το αυτόματο στο κεφάλι του. Ανοίγουμε το κινητό και λέμε στον πολιτικό: Πάρε τηλέφωνο τον Μητσοτάκη και πες του άμεσα να δώσει εντολή για ΑΔΕΙΑ στον Δημήτρη Κουφοντίνα, διαφορετικά θα φας δέκα στο κεφάλι.

Ενδεχομένως, αυτό θα ίσχυε από τον Επαναστάτη. Μπορεί να το έχετε δει και σε κάποια ταινία.

Εμείς τασσόμαστε κατά της κρατικής καταστολής και βίας, και καταδικάζουμε τη βία, όμως όταν έχεις ζήσει ορισμένες καταστάσεις δεν έχεις ενδοιασμό κάποια στιγμή να ανταποδώσεις όσα έζησες , ακριβός όπως τα έζησες.

Τα όπλα του κράτους - αστυνομικών - βρέθηκαν αρκετές φορές αναίτια στο κεφάλι μας , και όσοι τους το επέτρεπαν , να αναμένουν κάποια στιγμή το ανάλογο. 

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης δεν έχει υπόψιν του πως τελέστηκαν οι καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας , η μήπως δεν γνωρίζει πόσες φορές αναίτια σειρά συμπολιτών μας δέχτηκαν επιθέσεις ένοπλων αστυνομικών και της αντιτρομοκρατικής με πρόσχημα ότι στο σπίτι τους υπήρχαν φυγόδικοι τρομοκράτες και εγκληματίες ; 

Σας θυμίζουμε: Επιθέσεις της αντιτρομοκρατικής στην Τερψιθέα  έπειτα από πλαστές πληροφορίες για φυγόδικους κακούργους 

Πως και πότε μας αποζημίωσε το κράτος για όσα καταχρηστικά τέλεσαν σε βάρος μας , τις περιόδους που οι διαπλεκόμενοι και λοιποί λωποδύτες έσπερναν πλαστές πληροφορίες για υπόθαλψη φυγόδικων στη Γλυφάδα ;

Δεν είμαστε βέβαιοι ακριβός πόσοι και πόσες δέχτηκαν κατά τις νυχτερινές ώρες ένοπλες επιθέσεις , όμως ήταν δεκάδες συμπολιτών μας.

Οι Νεοδημοκράτες μπορεί να ταυτίζεστε με όσα προπαγανδίζουν τα μίντια της διαπλοκής, όμως μη κάνετε το λάθος να αγνοείτε όσα ίσχυαν επί Σαμαράδων και λοιπών στο παρελθόντα χρόνο. Απ' όσο γνωρίζουμε επιθέσεις σε οικίες Νεοδημοκρατών δεν ίσχυσαν. 

Όσοι δημιούργησαν την διαπλοκή των ολιγαρχών του Ν.Αττικής, των αντισυνταγματικών μέσων σύμφωνα με το ΣτΕ, οι οποίοι κυβερνούσαν με γνώμονα τα συμφέροντά τους, καθώς και λίγων οικογενειών του κεφαλαίου, χωρίς να παρέχουν ΑΔΕΙΕΣ στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, ήταν οι φυσικοί αυτουργοί όσων καταχρηστικών ενεργειών τελέστηκαν επί δεκαετίες σε βάρος μας και μας διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα αμφισβήτησης του συστήματος.

Σημείωση: Άσχετα ζητήματα με όσα ίσχυσαν στο γραφείο του τέως υπουργού, όμως με άμεση σχέση με την ασκούμενη πολιτική της ΝΔ. Γιατί δεν έπρεπε να παρασχεθούν ΑΔΕΙΕΣ σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες κ.κ. της ΝΔ ,όταν έχετε την αξίωση πολιτικοί, μικροεπιχειρηματίες ως στελέχη της ΝΔ, καθώς και οι αστυνομικοί στελέχη σας, να κατεβαίνετε στις δημοτικές εκλογές και να απολαμβάνετε το δημοτικό χρήμα ; Δεν κάνετε πλιάτσικο ; Δεν έχετε καταλύσει τη δημοκρατία και το Ελληνικό Σύνταγμα ;

Ντροπή και σε όσους συμπολίτες μας έχουν δεχτεί την προπαγάνδα και τα ψέματα όσων ωφελούνται επί δεκαετίες κατά της Πόλης, και του κοινωνικού συνόλου. Άλλωστε δεν είναι διγενείς, ούτε διαθέτουν εντοπιότητα. Δεν είναι αριστεροί ούτε και νεοφιλελεύθεροι. Είναι επωφελούμενοι εκμαυλιστές.

Εννοούμε ότι καταδικάζουμε τα δυο μέτρα και σταθμά, και κυρίως την νεοελληνική απαράδεκτη νοοτροπία - αντίληψη, όπως καταδικάζουμε και τη βία, όμως όπως ανέφερε η ελληνική λαϊκή ρήση '' όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει η ράβδος''. Δεν μπορείς να στερείς σε ένα άνθρωπο δεκαετίες έπειτα των όποιων πράξεών του την ΑΔΕΙΑ. Άλλωστε δυο φορές που πήρε άδεια δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

* Η διαμαρτυρία των αγνώστων προφανώς δεν στόχευε το γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη, και όπως όλα δείχνουν αφορούσε τον Οικοδομικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας. Το γραφείο του βουλευτή είναι δίπλα.

* Εμείς δεν βάζουμε βίντεο, ούτε επιχειρούμε να δείξουμε τους συμμετέχοντες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πυροβολισμοί κατά αγνώστων στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">