ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ἐπιστημονική Ἡμερίδα μέ θέμα: Οἱ ἀποφάσεις τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας γιά τά Θρησκευτικά

Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 στην Ακαδημία Αθηνών, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: 

«Οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Θρησκευτικά:
Νέα δεδομένα – προοπτικές».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

17.30–18.00: Άφιξη – Εγγραφές

Πρόεδρος Ημερίδας: Ηρακλής Ρεράκης

18.00–18.35: Χαιρετισμοί

18.35–19.00: Σεβ. Μητρ. Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, «Προβληματισμοί και πρόταση για το μάθημα των Θρησκευτικών»

19.00–19.25: Θεοδώρα Αντωνίου, «Η θρησκευτική ελευθερία και το μάθημα των Θρησκευτικών στη δημόσια εκπαίδευση: Συνταγματική διάσταση»

19.25–19.50: Βασίλειος Νικόπουλος, «Ερμηνευτική προσέγγιση του άρθρου 16 παρ. 2 του ελληνικού Συντάγματος»

19.50–20.10: Διονύσιος Μαρινάκης, «Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών κατά τη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας»

20.10–20.40: Παρεμβάσεις

20.40: Συζήτηση – πορίσματα – λήξη Ημερίδας

Σημείωση: Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης




Εμείς ως το πρώτο και μοναδικό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ τοπικό μέσο ενημέρωσης στη πόλη της Γλυφάδας, από τη δεκαετία του 70, λυπούμαστε ιδιαιτέρως για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας, με αιρετούς στελέχη αστικών κομμάτων τα οποία εξυπηρετούν τη τσέπη τους αντί της τοπικής μας κοινωνίας, του τοπικού Πολιτισμού, της αμεσότητας και της κοινωνικής ευημερίας. 

Αποτελεί όνειδος η τοπική πραγματικότητα του δήμου με κακοδιοίκηση, διαπλοκή, φαυλοκρατία, και προσωπικά οφέλη απαράδεκτων ατόμων για τα κοινά. Δεδομένου ότι σε αυτή την ανάρτηση απευθύνομε κυρίως σε θεολόγους και μετέχοντες στους κόλπους της εκκλησίας , θα παρακαλούσα να εξετάσετε ενδελεχώς τα πεπραγμένα της κατά τόπου μητροπόλεως, η οποία ουδεμία φορά έχει τοποθετηθεί για όσα απαράδεκτα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ κατά του μοναδικού Ραδιοφωνικού σταθμού στην Νοτιοανατολική Αττική. Το έγκλημα συνεχίζεται επί δεκατέσσερα χρόνια με παρανομίες από τη πλευρά όλων των κομματικών διοικήσεων οι οποίες εξυπηρετούν τα οφέλη φαύλων και ημετέρων τους.

Τονίζεται για την ενημέρωσή σας, δεδομένης της επικοινωνίας μας, ότι οι καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις στόχευαν στην φυσική εξόντωση του ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ των FM κυμάτων, ώστε ημιμαθείς , αστοιχείωτοι, και παλιάνθρωποι, να έχουν ιδία οφέλη από το δημοτικό ταμείο κατά της τοπικής μας κοινωνίας.

Οι καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σχεδιάστηκαν από τα κατά τόπους πολιτικά κόμματα, πολιτικούς κ.α., με την συνδρομή στελεχών των κομμάτων τους στα κατά τόπους Α/Τ και τελέστηκαν από ημετέρους τους δικαστικούς , οι οποίοι επ' ουδενί έχουν υπάρξει λειτουργοί, παρά μόνον σε εντεταλμένη υπηρεσία κατά του τόπου και των πολιτών. 

Αυτοί οι παλιάνθρωποι δεν είναι διγενείς, δεν ήταν αυτόχθονες της πόλεως, είναι ξενόφερτοι οι οποίοι επί δεκαετίες εκμαυλίζουν το τόπο μας , νέμονται το δήμο με ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις σε ημετέρους , και επί σειρά ετών ληστεύουν θεσμούς , νομιμότητα , και δημοτικό χρήμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός Ραδιοφωνίας Τηλεοράσεως
Πρωτεργάτης των FM - Ιδιοκτήτης του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM
Πτυχιούχος Πολιτικής Προστασίας - Ασφαλείας
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος ( Τεράστιο κεφάλαιο σήψης η δημοσιογραφία )

glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ἐπιστημονική Ἡμερίδα μέ θέμα: Οἱ ἀποφάσεις τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας γιά τά Θρησκευτικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">