ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Η κυβέρνηση εγκληματεί

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας που τις τελευταίες ημέρες κάνει απεργία πείνας.

Ενώ υπήρξαν σειρά από άρθρα και ενέργειες στέλνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση να επιδείξει ενδιαφέρων η υγεία του κρατουμένου έχει κλονιστεί σύμφωνα με όσα αναφέρει η Όλγα Κοσμοπούλου Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ.

Συνθήκες αυξημένης ανησυχίας για την εξέλιξη της κατάστασης του αναφέρει η Ιατρός, ενώ τα ρεμάλια της Δημοσιογραφίας, συνεχίζουν την ακροδεξιά προπαγάνδα περί αρχιεκτελεστή. 

Αυτοί  οι εξαγορασμένοι κονδυλοφόροι ενημέρωσαν τον Ελληνικό λαό αν προέκυψε έστω και μια αρνητική ενέργεια στις δυο 48 ωρες ΑΔΕΙΕΣ που χορηγήθηκαν στον κρατούμενο ; Αποτελεί αίσχος να δίνετε γραμμή από αστικά πολιτικά κόμματα σε εφημερίδες και media παλιανθρωπιάς.

Το να επιτίθεστε σε ένα κρατούμενο με βεβαρημένη υγεία καθιστά σαφές ότι είστε ρεμάλια της κοινωνίας. Εκτελεστής υπήρξε, δεν είναι επί δεκαετίες, άρα είστε καρκίνωμα της σημερινής κοινωνίας.

Καρκίνωμα της κοινωνίας και αρκετά στελέχη κομμάτων, τα οποία πλουτίζουν σε βάρος της κοινωνίας και χωρίς να εκπροσωπούν τη κοινωνία. Βλέπε όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας από φερόμενους αριστερούς και ορισμένους/ες δεξιούς.

Η ιατρική γνωμάτευση

Σύμφωνα με την τελευταία ιατρική γνωμάτευση που υπογράφει η Όλγα Κοσμοπούλου Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ, μέλος ΓΣ ΟΕΝΓΕ, «κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του, εξέτασα τον κρατούμενο κ. Κουφοντίνα Δημήτριο, σε δεύτερη επίσκεψη από την έναρξη της απεργίας πείνας, την οποία έχει ξεκινήσει από τις 30/05/2018, παρουσία και του γιατρού του καταστήματος.

Διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζει μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους, καθώς από την πρώτη φορά που ζυγίστηκε, την 31/5/2018, μέχρι σήμερα, 6/6/2018, εμφανίζει απώλεια 6,6 kg, το οποίο αντιστοιχεί στο 8,61 % του βάρους που είχε στις 31/5, απώλεια δυσανάλογη με τη χρονική διάρκεια της απεργίας.

Διαπιστώθηκε μεγάλη μυϊκή αδυναμία, δυσανάλογο με την εξωτερική θερμοκρασία αίσθημα ψύχους, μυαλγίες και ναυτία.

Κατά την αντικειμενική εξέταση εμφανίζει ορθοστατική υπόταση και επεισόδια ταχυκαρδίας στην παραμικρή προσπάθεια (π.χ. βάδιση λίγων μέτρων).

Ο απεργός έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν δύο πολυήμερες απεργίες πείνας, ως εκ των οποίων αντιμετωπίζει συνθήκες αυξημένης ευθραυστότητας της σωματικής του υγείας.

Έχει εγγράφως αρνηθεί προκαταβολικά οποιαδήποτε «ιατρική πράξη επαναφοράς της υγείας του που θα διαταχθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο και την Εισαγγελική αρχή της φυλακής».

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την κατάσταση που περιγράφεται δημιουργούν συνθήκες αυξημένης ανησυχίας για την εξέλιξη της κατάστασης του.

Ως εκ των άνω προτείναμε την άμεση μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο, για να εξασφαλισθεί η συνεχής παρακολούθηση για την αποτροπή έκτακτου επεισοδίου».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Η κυβέρνηση εγκληματεί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">