ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλάπη στρατιωτικό τυφέκιο από φυλάκιο στο Καστελόριζο

Υπόθεση κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου από Φυλάκιο στο Καστελόριζο, με δράστη έναν δόκιμο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, απασχολεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ένας 22χρονος δόκιμος αξιωματικός που υπηρετεί σε Φυλάκιο στο Καστελόριζο, κατάφερε να φύγει από την μονάδα του έχοντας προηγουμένως καταφέρει να κλέψει ένα πολεμικό τυφέκιο G3.

Ο δόκιμος αξιωματικός χρησιμοποίησε ένα καπέλο (τύπου τζόκεϊ), προκειμένου να «τυφλώσει» μια από τις κάμερες ασφαλείας. Το «κρέμασε» πάνω στην κάμερα κι έλυσε σε κομμάτια το G3, το οποίο έβαλε μέσα στον σάκο του.

Ο ΔΕΑ έφυγε με ολιγοήμερη άδεια και κατάφερε να μπει στο πλοίο της γραμμής και να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ωστόσο, μετά από έρευνα, άνδρες της Στρατονομίας τον συνέλαβαν στην Βέροια και ήδη τον έχουν μεταφέρει στο Καστελόριζο, όπου έχει μεταβεί και Εισαγγελέας.

Το μεγάλο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι τι είχε σκοπό να κάνει με το πολεμικό όπλο.

Επισήμανση του ''Γ'': Όπως και στις Η.Π.Α, η εμπορία πολεμικών τυφεκίων πρέπει να είναι ελεύθερη και όποιοι ενδιαφέρονται να αγοράζουν ότι οπλισμό επιθυμούν.

Πότε θα αλλάξει η νομοθεσία στην Ελλάδα ; Στην Αμερική κινδυνεύει το πολίτευμα και η κυβέρνηση από εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών οι οποίοι διαθέτουν βαρύ οπλισμό ;

Έμείς είμαστε σαφείς από τη δεκαετία του 80 αναφορικά με την νόμιμη εμπορία και κατοχή όπλων

Με τόσα κρούσματα ληστειών που έχουμε στο Ν.Αττικής, αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα η οπλοκατοχή για την προστασία των πολιτών. Και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στους κακοποιούς ληστές, αναφερόμαστε και στα αρπακτικά πάσης φύσεως με κατασχέσεις - πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλάπη στρατιωτικό τυφέκιο από φυλάκιο στο Καστελόριζο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">