ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να σταθούν στο πλάι των εθελοντών

Όπως αναφέρουν από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ αναφορικά  με το ζήτημα του ΜΚΙΕ καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να σταθούν στο πλάι των εθελοντών.

H Ελληνικόν ΑΕ, προφανώς με εντολή της κυβέρνησης και σε εκτέλεση της σχετικής μνημονιακής συμφωνίας με ΕΕ και ΔΝΤ απαίτησε εγγράφως προ ημερών τη διακοπή της λειτουργίας του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ).

Το Ιατρείο αυτό έχει εξυπηρετήσει τις ανάγκες πολλών χιλιάδων ασθενών με δεκάδες χιλιάδες Ιατρικές επισκέψεις ενώ τροφοδοτεί εδώ και χρόνια με φαρμακευτικό υλικό σχεδόν όλες τις δομές αλληλεγγύης καθώς και διάφορα κρατικά ιδρύματα σώζοντας στην κυριολεξία ζωές.

Στηρίζουμε το ΜΚΙΕ από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του με την εθελοντική συμμετοχή μελών μας στη δράση του, σεβόμενοι απόλυτα την αυτονομία του και την παρέχοντας την αναγκαία υποδομή στο ξεκίνημά του.

Είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια των εθελοντών του να κρατήσουν ζωντανή αυτή την πολύτιμη δομή.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να πάψει να κρύβεται πίσω από την Ελληνικό ΑΕ και να πάρει μέτρα ώστε το Ιατρείο να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει να προσφέρει το πολύτιμο έργο του στην κοινωνία.

Η σημερινή Δημοτική αρχή δεν επιτρέπεται να σφυρίζει αδιάφορα. Πολύ περισσότερο που ο κος Κωνσταντάτος συμμετέχει στη διοίκηση της Ελληνικόν ΑΕ. Όπως εμείς ως Δημοτική Αρχή στηρίξαμε τη λειτουργία του Ιατρείου, οφείλει με τη σειρά της να το στηρίξει. Είναι γνωστό εξ άλλου ότι το ΜΚΙΕ ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα δομών του Δήμου μας για παροχή βοήθειας.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να σταθούν στο πλάι των εθελοντών.

ΤΟ ΜΚΙΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να σταθούν στο πλάι των εθελοντών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">