ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Σφάχτη'' Μητσοτάκη πρόσεχε μη κοπείς με το ''μαχαίρι'' των ΜΜΕ που ''σφάζεις'' τον Τσίπρα !!

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ανέλαβε μια Μνημονιακή Ελλάδα υπερχρεωμένη από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και δεν τόλμησε άμεσα την απεμπλοκή από τα μνημόνια και την Ε.Ε.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Ο λαός έχει κουραστεί να τον εμπαίζουν ένθεν και ένθεν, και γνωρίζει σε μεγάλο ποσοστό ότι όποια κυβέρνηση  να υπάρχει στο τιμόνι της χώρας μας οι μνημονιακοί όροι θα ισχύουν μέχρι και το 2060.

Αναφορικά με τα φιλονεοδημοκρατικά μέσα τα οποία σφάζουν τον Τσίπρα προς χάριν του Μητσοτάκη , ας προσέχουν τους τίτλους που θέτουν δημόσια , διότι πολλές φορές ''πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος''. 

Εμείς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη πλέον είτε στο χθες είτε στο παρόν της Πολιτικής ζωής της χώρας μας, διότι ένθεν και ένθεν στερούνται των αποδεικτικών στοιχείων. Αυτά χρειάζεται ο λαός, εμπράκτως, ούτε μεγάλα λόγια ούτε υποσχέσεις. 

* Αναφορικά με το δικό μας τίτλο , μπήκε εσκεμμένα έπειτα από τίτλο που είδαμε και διαβάσαμε σε Αθηναϊκή Εφημερίδα, όμως θεωρούμε ότι οι ακρότητες επί του παρόντος καταδεικνύουν ότι η ΝΔ είναι ακραίο κόμμα , καθώς και τα φιλοπαραταξιακά της μέσα. 

''Σφάζει !!! ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα'' ως τίτλος εφημερίδας θεωρείται ότι είναι ορθό , η αυταπόδεικτα, ακόμα και εντός εισαγωγικών, είναι όσα κατηγορείτε την Χ.Α ; Δεν συντηρείτε τον λαϊκισμό , και τον φανατισμό , καθώς και την βιαιότητα σε επίπεδο κοινωνίας ; ( Είναι εντελώς διαφορετικός ο χαρακτήρας του εν λόγω τίτλου σε μια Αθηναϊκή Εφημερίδα, από ένα τοπικό μέσο το οποίο ασκεί κριτική)

Παραθέτουμε τα άρθρα, καθώς και το επίμαχο.

Τσίπρας: Έφτασε η στιγμή να κοιτάξουμε στο μέλλον, στην επόμενη μέρα

Οι πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, στη Βουλή. «Έφτασε η στιγμή να κοιτάξουμε στο μέλλον. Στην επόμενη μέρα» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Είναι η πρώτη μας συνεδρίαση μετά την ιστορική απόφαση του Eurogroup της 21ης Ιουνίου που έκλεισε αμετάκλητα τον κύκλο των αξιολογήσεων και των μνημονίων και έδωσε οριστική λύση στο ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «Το σύνολο των διεθνών αναλυτών, των οίκων αξιολόγησης που αναβαθμίζουν ξανά την Ελλάδα ο ένας μετά το άλλο, των ευρωπαϊκών θεσμών αλλά και των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και των πολιτικών τους ηγεσιών, αναγνωρίζουν τον ιστορικό χαρακτήρα της απόφασης αυτής» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της ξανά»

«Εξασφαλίσαμε», είπε ο πρωθυπουργός, «επιστροφή κερδών των Ευρωπαϊκών Κεντρικών Τραπεζών και της ΕΚΤ από ελληνικά ομόλογα που έχουν αγοράσει, ύψους 4,8 δισ. Με το χρηματοδοτικό μαξιλάρι ύψους τουλάχιστον 25 δισ. ευρώ, δημιουργούμε δικλείδα ασφαλείας που καλύπτει τη χώρα για την επόμενη διετία τουλάχιστον.
Αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια επεσήμανε ότι «Έχουμε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, χωρίς πιστωτικές γραμμές, χωρίς νέα προαπαιτούμενα έναντι μέτρων για το χρέος, χωρίς ασφυκτική επιτροπεία έναντι χρηματοδότησης. Η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της ξανά«.
«Έτσι, οι έξοδοι στις αγορές θα γίνονται χωρίς χρηματοδοτική πίεση και θα αποσκοπούν στη βέλτιστη διαχείριση του χρέους μας. Και είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει στη διάθεσή της ένα τέτοιο τεράστιο αποθεματικό» τόνισε ο πρωθυπουργός.


Ο νέος πολιτικός δρόμος που καλούμαστε να ανοίξουμε, η νέα μέρα για τη χώρα δεν μπορεί να είναι μια επιστροφή στις μέρες της γενικευμένης διαφθοράς και φοροδιαφυγής, τις μέρες της επέκτασης με ασύδοτο δανεισμό, τις μέρες μιας επίπλαστης και αντικοινωνικής αφθονίας των λίγων.
Επισήμανση από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM: Χωρίς αντίκρυσμα, δεν μας πείθει τίποτα. Όπως επαναλειτουργήσατε την ΕΡΤ, να μας επιστρέψετε όσα μας είχαν κατασχέσει επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και να επιδείξετε μέριμνα ώστε να μας παρασχεθεί η ΑΔΕΙΑ που αιτηθήκαμε το 1991 και ουδέποτε λάβαμε, ώστε να ξεκινήσει η ζωή μας, την οποία μας αποστέρησαν.

Αν θεωρείτε ότι όλα αυτά ανήκουν στο χθες, (είναι παλιά), να μας παρέχετε μια Ψηφιακή Τοπική Άδεια ώστε να ξεκινήσουμε μια καινούργια αρχή από μηδενική βάση. Το Ε.Σ.Ρ να κάνει τη δουλειά του με όσα πρέπει, και εσείς τη δική σας αποκαθιστώντας τις αδικίες του παρελθόντος.

«Όσο θα απομακρυνόμαστε από τη μνημονιακή περίοδο και όσο η στρατηγική της δίκαιης ανάπτυξης θα γίνεται πολιτική πράξη και δράση, τόσο οι διαχωριστικές πολιτικές γραμμές θα γίνονται πιο ορατές και σαφείς» βάζοντας μια σαφή και διαχωριστική γραμμή με τις πολιτικές του παρελθόντος.
«Δεν πρέπει να επισημαίνουμε διαρκώς και τα λάθη και τις υπερβολές και τις αστοχίες των μνημονιακών προγραμμάτων. Για τις οποίες ευθύνη έχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις του παρελθόντος. Αλλά όχι μόνο αυτές. Ευθύνη έχουν και οι θεσμοί που τα σχεδίασαν και πολλές φορές επέβαλαν την εφαρμογή τους» τόνισε ο κ. Τσίπρας.
«Τώρα, όμως, δεν είναι η στιγμή να κοιτάμε στο παρελθόν, αν και πάντα πρέπει να το υπενθυμίζουμε στον λαό και στους εαυτούς μας. Είναι η στιγμή να κοιτάξουμε στο μέλλον. Στην επόμενη μέρα. Και η επόμενη μέρα είναι ελπιδοφόρα. Διότι εξασφαλίσαμε συγκεκριμένα μέτρα για την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους, που η εφαρμογή τους δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να ανακτήσει τη σταθερή και αυτοδύναμη πρόσβαση στις αγορές χρήματος» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο Μητσοτάκης «σφάζει» τον Τσίπρα: Είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία
«Ο κ. Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε για τον πρωθυπουργό τα εξής: «Προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή. Ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους. Παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια. Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών και συμπλήρωσε: «Κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν. Το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας. Η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους. Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Σφάχτη'' Μητσοτάκη πρόσεχε μη κοπείς με το ''μαχαίρι'' των ΜΜΕ που ''σφάζεις'' τον Τσίπρα !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">