ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση Σκουρλέτη σε Καμμένο για το Σκοπιανό , και Κουρδομένου κατά Σκουρλέτη για το Ελληνικό

Ο Πάνος Σκουρλέτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο 24/7, το οποίο λειτουργεί στους 88,6 MHZ, συχνότητα την οποία αιτηθήκαμε το 1991 και λειτουργούσαμε πριν από το σύνολο όσων ακολούθησαν, τόνισε ότι ο Πάνος Καμμένος παίζει επικίνδυνα παιχνίδια, και ότι η στάση των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό ανήκει σε εθνικολαϊκιστική ατζέντα. Επίσης άφησε ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Θεωρώ ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασύνθεσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί ο οδικός χάρτης που προβλέπεται στη συμφωνία των Πρεσπών και δεν θα φύγουμε ούτε βήμα από αυτό. Φαίνεται ότι εξασφαλίζεται η απαιτούμενη από το Σύνταγμα πλειοψηφία των 151. Το ενδεχόμενο των 180 δεν προκύπτει.

Εάν υποχωρήσουν οι ενστάσεις που υπάρχουν από άλλα κόμματα τότε θα έχουμε αυξημένη πλειοψηφία. Η θέση των ΑΝΕΛ ήταν πάντα αυτή στο μακεδονικό. Βρίσκονται σε ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ προωθώντας εθνικολαϊκιστική ατζέντα για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων. Αυτό το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π. Καμμένος είναι επικίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα. Έχουμε όμως όπλα στη φαρέτρα μας για ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο. Σημασία έχει να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές, όπως η στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή».

Τοποθέτηση του Γιάννη Κουρδομένου: Εμείς από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, καθώς και το ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ , λέμε ότι εσείς παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Συγκεκριμένα: Καλούμε δημόσια τον Πάνο Σκουρλέτη να επικοινωνήσει με τον Νίκο Παππά και να του ζητήσει αναλυτική ενημέρωση ποιοι κατέθεσαν το 1991 αίτηση για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού στο Ν.Αττικής με λογότυπο ΓΛΥΦΑΔΑ FM και συχνότητα λειτουργίας τους 88.6 MHZ. Η αίτηση έχει αριθμό 13789/Ζ2/1125/28.06.1991.

Δεδομένου ότι το πλιάτσικο είναι διαρκείας από την περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ και Μητσοτάκη κατά των λαϊκών στρωμάτων, και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, σας πιάνουμε στο δόκανο ότι δεν υπηρετείτε την κοινωνία παρά μόνον επιχειρηματικά μιντιακά συμφέροντα τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση, και αναφερόμαστε και στον Μάρη.

Αναφορικά με το Ελληνικό κάνατε τις επιλογές σας κόντρα σε όσα διακηρύσσατε ως ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ - ΣΥΡΙΖΑ , αν και γνωρίζετε ότι αποτέλεσε ένα κομβικό σημείο στο να ανατραπεί η διακυβέρνηση της χώρας από το κόμμα της ΝΔ.

Η έξοδος από το Μνημόνιο χωρίς να υπηρετείτε το πολίτη, το δίκαιο, και την δημοκρατία που υποσχεθήκατε είναι δώρον άδωρο. 

Εκτός από τα μεγάλα λόγια, και τις υποσχέσεις, κάντε ως κυβερνητικό σχήμα εμπράκτως έστω και μια παροχή. 

Μιλάτε σε μια συχνότητα που δικαιωματικά και συνταγματικά ανήκει στη Γλυφάδα , σε όσους την αιτήθηκαν το 1991, ενώ δια μέσω διαπλοκής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ε.Σ.Ρ, και λοιπών Ιδιοκτητών, κατέληξε στον Μάρη.

Όχι απλά υπογράψατε το χάρισμα του Ελληνικού στο Λάτση , μας αποστερήσατε και όσα σύννομα πρώτοι αιτηθήκαμε στην πολιτεία ενώ υποστήκαμε μεγάλη οικονομική ζημία, και το έλλειμμα μέσων στα νότια προάστια, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα είναι αυταπόδεικτο γεγονός, άρα στερούμαστε αμεσότητας , πλουραλισμού και πολυφωνίας. Εσείς την έχετε, όμως εμείς την στερούμαστε.    • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση Σκουρλέτη σε Καμμένο για το Σκοπιανό , και Κουρδομένου κατά Σκουρλέτη για το Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb