ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αναβολή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας

Είναι σαφές ότι στο Δήμο Γλυφάδας δεν υφίσταται ορθή διοίκηση, διότι ο υποφαινόμενος εγκαίρως ενημέρωσε με μια συγκεκριμένη ενέργεια , πάνω στην λινάτσα την οποία τοποθέτησαν από τον Δήμο Γλυφάδας στην πλατεία Καραϊσκάκη, ότι οι εν λόγω ως χώρος και ιδεολογία είναι.... ότι διάβασαν πάνω στην διαφήμιση της Φιέστας οι συμπολίτες μας.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Σαφώς από τον Δήμο επέδειξαν ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να αφαιρέσουν το σαφές μήνυμα και να τοποθετήσουν νέα ρεκλάμα της Φιέστας , και ενώ στον ενδιάμεσο χρόνο είχε προκύψει η εγκληματική ενέργεια των εστιών φωτιάς οι οποίες έκαψαν και κατέστρεψαν  οικογένειες. 

Οι Φιέστες αποσκοπούν με τα χρήματα όλων των δημοτών να προβληθούν περαιτέρω οι διοικούντες , και ενώ τους έχει εξασφαλιστεί η διαβίωση να πράττουν κατά το δοκούν , χωρίς να ρωτούν κανέναν δημότη/ισσα τι επιθυμεί , και λειτουργώντας κατά του πραγματικού τοπικού Πολιτισμού.

Ο υποφαινόμενος σας ενημέρωσε έγκαιρα , καθώς επίσης σας έστειλε ένα σαφές μήνυμα το οποίο οφείλετε να επεξεργαστείτε στον βαθμό τον οποίο απαιτείται ώστε να έχετε εικόνα ποιος είναι. Να θυμάστε ότι στο ''τέλος'' θα εκπλαγείτε , και μάλιστα στον ανυπέρβλητο βαθμό.

Αλήθεια οι ''Γαλάζιοι'' διοικούντες , καθώς και τα τσιράκια σας , πιστεύετε στις συμπτώσεις ; Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μπροστά μας άλλη μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενέργεια. 

Τέλος εμείς δεν εμπορευόμαστε ούτε καπηλευόμαστε τον ανθρώπινο πόνο και όπως διαπιστώνετε απέχουμε επί σειρά ημερών.  

Αναβολή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας

Η χώρα βρίσκεται σε βαθύ πένθος. Οικογένειες θρηνούν, η αναζήτηση αγνοουμένων συνεχίζεται, χιλιάδες άνθρωποι μετρούν το μέγεθος της καταστροφής στα σπίτια και στις περιουσίες τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας δεν είναι δυνατό να διεξαχθούν.

Όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις μέχρι τις 20 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν.

Θα ενημερώσουμε για το τροποποιημένο πρόγραμμα του Φεστιβάλ με επόμενη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρουν από το Δήμο Γλυφάδας σε άλλες ανακοινώσεις οι εγκληματικά ενεργούντες διοικούντες '' Το Φεστιβάλ συνεχίζεται όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.glyfada.gr/festival

Χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Μουσικός 98.6, Sfera 102.2, και το «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6.

Δεδομένου ότι το  ''Ραδιόφωνο 24/7'' στους 88.6 MHZ, όπως και ο ''Μουσικός'' 98.6 MHZ, λειτουργούν σε συχνότητες τις οποίες αιτήθηκε και λειτουργούσε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν τις συντονισμένες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επαφίεται στη κρίση σας ποιοι διοικούν το Δήμο , καθώς και ποιοι κυβερνούν επί 44 χρόνια και αν υπάρχει έστω και ίχνος αποκλίσεως από τους εγκληματίες που έσπειραν τον θάνατο με τις συντονισμένες ενέργειες εστιών φωτιάς.

Η Θάλασσα ''ανήκει'' στα ψάρια της , η παραλία χωρίς το παράνομο τσιμέντο  για Φιέστες ''ανήκει'' στους λουόμενους , και ο Δήμος Γλυφάδας καθώς και η διοίκηση του ανήκουν σε όλους τους Γλυφαδιώτες.

Ως αιρετοί του Δήμου κάντε καλύτερη ρεκλάμα σε επίπεδο πόλης στους ημετέρους σας της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς διότι εμείς ως Γλυφαδιώτες ''δεν είχαμε ποτέ τοπικά ραδιόφωνα'', όμως το 2019 πρέπει να διαθέτετε τα αποδεικτικά - παραστατικά τι έχουν γίνει τα εκατομμύρια για την υπαίθρια διαφήμιση τα οποία λείπουν από το ταμείο του Δήμου Γλυφάδας ενώ οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και μερίδα ΑΙΡΕΤΩΝ αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη.

Διαπλοκή ανάμεσα σε αιρετούς και ιδιώτες

Οφείλετε το 2019 να μας αναφέρετε τι ισχύει επί τέσσερα χρόνια αναφορικά με την υπαίθρια διαφήμιση , αν διαφοροποιήθηκε το ελάχιστο σε σχέση με όσα ίσχυαν επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη , και τι έχει αλλάξει με τις διαφημιστικές εταιρίες μαϊμού οι οποίες κάθε τρεις και λίγο κηρύσσουν πτώχευση και δεν καταβάλουν τα οφειλόμενα στον Δήμο ενώ τοποθετούν διαφημίσεις. 

Σε ποιο βαθμό ελέγχεται την Δικαιοσύνη , και ποιος σας παρείχε το δικαίωμα να παριστάνεται την εξουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία προορίζεται να εκπροσωπεί το κοινωνικό σύνολο ; 

Γιωργάκη Παπανικολάου σε άλλη πόλη μεγάλωσες ;

Οι Φιέστες είναι της μιας ημέρας και των λίγων ωρών ενώ ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ υφίσταται αδιαλείπτως. 

Αυταπόδεικτα αποτελείτε συνεχιστές των παρανομούντων κατά του τοπικού πολιτισμού Σ. Σφακιανάκη και Κ. Κόκκορη, διότι και εσείς επί τέσσερα χρόνια για τα στενά προσωπικά και συντεχνιακά σας συμφέροντα εκμαυλίζεται τον αμιγώς τοπικό πολιτισμό. 

H ΓΛΥΦΑΔΑ είχε δυο τοπικά ραδιόφωνα αυτοχθόνων τα οποία αντί να υποστηριχθούν από τους εκάστοτε διοικούντες διώχτηκαν και κατασχέθηκαν από τα κόμματα τα οποία διοικούν το δήμο προς χάριν συμφερόντων ημετέρων τους. ( Τι ''πολιτισμό'' έχετε συστήσει ; ) Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι/ες αντιλαμβάνονται περισσότερα απ' όσα νομίζετε. 

Αν θεωρείτε ότι οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ σας επί σειρά ετών είναι δικαιολογημένες, καλώντας από σειρά Αθηναικών ραδιοφωνικών σταθμών κόσμο για τις ΦΙΕΣΤΕΣ σας από ολόκληρη την Αττική, για εμάς ως κάτοικοι Γλυφάδας είναι αδικαιολόγητες και ουδέποτε συμμετείχαμε.

Δομήστε όσα χρειάζονται στη Γλυφάδα, όπως χρειάζονται, είτε το 2019 εγκαταλείψτε τα κοινά διότι ανήκουν σε πιο διευρυμένους εγκεφάλους, και άλλωστε δεν είναι μυστικό σε αρκετούς συμπολίτες μας όσα είχαμε διακηρύξει δημόσια πριν από δεκαετίες τα οποία ακολουθείτε χωρίς να αναγνωρίζεται ποιοι τα έθεσαν δημόσια.

Υ.Γ: Οι συμπολίτες μας αν θεωρείτε ότι υπερβάλουμε να μας σχολιάσετε και να μας κρίνετε, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην υπήρξαν ποτέ τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί επί δεκαετίες στη πόλη της Γλυφάδας και να σας εξαπατούμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αναβολή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">