ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η TeamCast στο διεθνές συμπόσιο IBC 2018 στο Άμστερνταμ

Η TeamCast at IBC 2018 στο διεθνές συμπόσιο IBC 2018, RAI στο Άμστερνταμ 14 - 18 Σεπτεμβρίου.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Το IBC 2018 ( δείτε τη σελίδα ) είναι το  σημαντικότερο show παγκόσμια για τα μέσα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, και της τεχνολογίας.

Η επόμενη γενιά - το μέλλον - της ψηφιακής εκπομπής, DVBT2 - BAB, DAB+ από την TEAMCAST.





Βλέποντας στη συνέχεια ποιες χώρες συμμετέχουν, και τα ποσοστά τους, και όσα ισχύουν στη δική μας χώρα τα συμπεράσματα δικά σας.



Στη δική μας χώρα, δόθηκε πράσινο φως για την εμπορική αξιοποίηση του ακινήτου του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) στο Μαρούσι ώστε να γίνει εμπορικά καταστήματα πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης , αλιείας, κ.α.

Σε ποιόν δόθηκε ; Μα φυσικά στον Λάτση. Όλα παραχωρούνται στην LAMDA του Λάτση.




Στο νομό Αττικής έχουμε τα νέα ''φρούτα'' GOLD, JAZZ, ROCK, και POP, στα ραδιοφωνικά DAB , παράλληλα με επτά ραδιοφωνικούς της κρατικής ΕΡΤ, και ενώ ο υπουργός , παράλληλα του διορισμένου από τη Νέα Δημοκρατία Ε.Σ.Ρ , αδειοδοτεί κατά το δοκούν, δεν διαπιστώνουμε αλλαγή σελίδας στα ερτζιανά, ούτε όσα αποτελούσαν μεταδιδόμενα μας τη δεκαετία του 90, τα οποία ίσχυσαν στην Αμερική, και σειρά άλλων χωρών το 2000, ενώ αισίως στην Ελλάδα βρισκόμαστε στο τέλος του 2018 με συντήρηση όσων γνωρίζουν συνολικά οι πολίτες.

# Το αύριο σήμερα για όλους ; Από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής γιατί δεν απαντούν στις αιτήσεις μας ;

# Δεδομένου ότι προσωπικά δεν πρόκειται να επισκεφτώ το IBC 2018 , διότι η διοίκηση Παπανικολάου υπηρετεί τους εκτός Γλυφάδας, και η κυβέρνηση το μεγάλο κεφάλαιο , αν κάποιος /α επιθυμεί να του παρέχουμε τη δυνατότητα να πάει στο  Άμστερνταμ να επικοινωνήσει μαζί μας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η TeamCast στο διεθνές συμπόσιο IBC 2018 στο Άμστερνταμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">