ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η σχέση της Δούκισσας Νομικού με την Κίνα

Η σχέση της Δούκισσας Νομικού με την Κίνα είναι καθαρά επαγγελματική και σαφώς αφήνει και καλά χρήματα, όμως αγνοούμε πως αναπτύχθηκε αυτή η σχέση της Δούκισσας , η οποία πέρασε πολλά χρόνια ως κάτοικος Γλυφάδας. ( Μάλλον λόγω Κόκκαλη )

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Όπως αναφέραμε πριν από δεκαετίες στις τεχνολογικές μας εκπομπές από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , σε εποχές που δεν είχε αναπτυχθεί ακόμα η βιομηχανία κινητών τηλεφώνων, ( δεν υπήρχαν ), δεν είχε υπάρξει το wifi , τα sosial media , και εν γένει η τεχνολογία του παρόντος , ( κατά το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής οι ''νέες τεχνολογίες'' , οι οποίες μόνο νέες δεν είναι για εμάς ), η Κίνα είναι η ανερχόμενη δύναμη σε επίπεδο τεχνολογίας η οποία θα φτάσει και θα ξεπεράσει τεχνολογικά τις προηγμένες χώρες.

Δείτε το βίντεο με την Δούκισσα




Αυταπόδεικτα δεν πέσαμε έξω, μας επαληθεύει απόλυτα η μετεξέλιξη , διότι οι Κινεζικές εταιρίες  πρωτοπορούν , και ήδη η Huawei έχει υιοθετήσει την ΑΙ ( Artificial intelligence - Τεχνητή νοημοσύνη ) η οποία παράλληλα με το ( speechrecognition, NLUTTS technologies ), και την ( interactive hybrid TV - RADIO - διαδραστική υβριδική Ραδιοτηλεόραση ) , όπως και η (nanotechnology νανοτεχνολογία ) , ( cloud computing κ.α.) είχαν αποτελέσει το αντικείμενο των δικών μας τεχνολογικών εκπομπών τη δεκαετία του 90.

Η Huawei είναι μια πολυεθνική κινεζική εταιρεία δικτύωσης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών που εδρεύει στο Shenzhen και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει από το 2012 ακόμα και την Ericsson.

Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2017, η Huawei ξεπέρασε την Apple και έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 από τον Ren Zhengfei, πρώην μηχανολόγο του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, και ενώ ένας μηχανολόγος στην Κίνα δημιουργεί ένα τηλεπικοινωνιακό ''κολλοσό'' στη δική μας χώρα οι μηχανολόγοι - ηλεκτρονικοί βρίσκονται με όλες τις κυβερνήσεις ''εκτός'' και καταλαμβάνουν θέσεις - αρμοδιότητες , τομείς , κ.α. πλειάδα ατόμων τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο. 

Είναι απορίας άξιο ποια εποχή είχαμε περάσει δημόσια μια σειρά από ιδέες μας αναφορικά με την ψηφιακή μετεξέλιξη , και ενώ σειρά χωρών έχουν μια σημαντική τεχνολογική εξέλιξη , η δίκη μας χώρα παραμένει ουραγός, και υιοθετώντας πολιτικές καθολικά των εισαγόμενων πάσης φύσεως. ( Η τεχνολογική εξέλιξη οφείλετε στην παιδεία και την πολιτική των προηγμένων τεχνολογικά χωρών.)

Η Κίνα κατασκευάζει τηλέφωνα με υψηλό «δείκτη νοημοσύνης» και στη χώρα μας εξαϋλώνουν τη νοημοσύνη μας

Η παρουσίαση του νέου επεξεργαστή Kirin 980 στην IFA 2018 είναι άλλη μια απόδειξη της τεχνολογικής υπεροχής της Huawei, καθώς σηματοδοτεί την έλευση του πρώτου εμπορικά διαθέσιμου επεξεργαστή 7 νανομέτρων συνδυάζει κορυφαία απόδοση, επάρκεια και συνδεσιμότητα, ενώ τώρα έχει και διπλή μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων Τεχνητής Νοημοσύνης για ακόμη πιο «Intelligent» εμπειρία χρήσης.

Ένα Intelligent phone δεν είναι πια απλά ένα εργαλείο επικοινωνίας. Είναι το προσωπικό μας hub, που μπορεί να διαχειριστεί τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειές μας και να παίρνει αποφάσεις που θα μας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης για να γίνεται η ζωή μας ευκολότερη.

# Ο εγκέφαλός μας παίρνει 35.000 υποσυνείδητες αποφάσεις καθημερινά σύμφωνα με έρευνα της Huawei, αλλά εμείς αντιλαμβανόμαστε λιγότερο από το 1% από αυτές. Η τεχνητή νοημοσύνη του κινητού μας μπορεί στο μέλλον να συλλέγει πληροφορίες, να τις αναλύει και να μας βοηθάει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις.

Ωστόσο, το High IQ phone μας δεν θέλει να αντικαταστήσει το μυαλό και τη βούλησή μας, αλλά στόχος του είναι να γίνει ο πιστός μας βοηθός και συνοδοιπόρος, που θα προσφέρει ασφάλεια και μια καλύτερη ποιότητα ζωής, βασισμένη στη σύγχρονη εποχή.

Αρκετά όμως με τους Κινέζους διότι ούτε αυτοί καινοτομούν 

Ο πρώτος υπολογιστής ο οποίος κατασκευάστηκε πριν από χιλιετίες έχει έδρα την ΕΛΛΑΔΑ , και η χώρα μας έπρεπε πριν από δεκαετίες να έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τεχνολογία και την τεχνολογική μετεξέλιξη, όμως πάντα διαμορφώνονταν οι όροι πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, κάλυψης στελεχών και ημέτερων αστικών πολιτικών κομμάτων, με απόρροια η δική μας χώρα να είναι αποκλειστικά ο εισαγωγέας όλων των συσκευών τηλεπικοινωνίας αντί να δώσει έμφαση τόσο στην παιδεία , όσο και στο ανθρώπινό της δυναμικό.

# Το γεγονός ο άνθρωπος να αντιλαμβάνεται λιγότερο από το 1% των υποσυνείδητων αποφάσεών του , αποτελεί άλλο ένα από τα αποκλειστικά μεταδιδόμενα του κατασχεμένου.

Οι διασυνδέσεις του ανθρώπινου εγκεφάλου δεν πρόκειται να υλοποιηθούν σύντομα σε υπολογιστή διότι κάθε άνθρωπος διαθέτει στον εγκέφαλό του τον απίστευτο αριθμό , ( ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ όχι κυττάρων ) , ένα (1 ), το οποίο ακολουθείται από 10 εκατομμύρια χιλιόμετρα μηδενικά !

Ο υποσυνείδητος νους είναι το μέρος του εγκεφάλου στο οποίο είναι αποθηκευμένες όλες οι εμπειρίες της ζωής ενός ανθρώπου. Οποιαδήποτε εμπειρία γίνετε αντιληπτή μέσω των αισθήσεων, αποθηκεύεται ως σημείο αναφοράς στον εγκέφαλο.

Είναι κάτι ανάλογο με την τράπεζα μνήμης ενός σύγχρονου υπολογιστή. Όπως ο υπολογιστής χρησιμοποιεί τις πληροφορίες της τράπεζας μνήμης του για να επιλύσει κάποια προβλήματα, έτσι κι εμείς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στο υποσυνείδητό μας για να επιλύσουμε τα δικά μας.

Όπως ο υπολογιστής δεν εξετάζει τις πληροφορίες που τοποθετούνται στη μνήμη του παρομοίως το υποσυνείδητο δεν επιλέγει ποιες πληροφορίες θα συγκρατήσει και δέχεται - αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες, χωρίς καμία διάκριση. Η μνήμη δεν προσδιορίζει τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι θετικό ή αρνητικό , απλώς αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες όπως τις βιώνουμε.

Το μυαλό μας ρυθμίζει τις δραστηριότητες του μέσω ηλεκτρικών κυμάτων που καταγράφονται στον εγκέφαλο, τα οποία εκπέμπουν μικρούς ηλεκτροχημικούς παλμούς διαφόρων συχνοτήτων, που καταγράφονται από το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Αυτά είναι τα εγκεφαλικά κύματα (Brain Waves).
Οι διάφορες καταστάσεις συνείδησης στον εγκέφαλο, σκιαγραφούνται από την εναλλαγή της συχνότητας των εγκεφαλικών κυμάτων ( Στην κλίμακα Hertz ή Hz - υποδεέστερη των MHZ στα οποία λειτουργούν τα FM και οι τηλεοράσεις. )

Οι επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι εάν το υποσυνείδητο προγραμματιστεί, σκόπιμα, με θετικές σκέψεις, σύντομα το συνειδητό θα αρχίσει να λειτουργεί βάσει αυτών των πληροφοριών και θα αρχίσουν να παρουσιάζονται θετικά αποτελέσματα, όμως αυτό είναι απαγορευτικός παράγοντας σε μια χώρα σαν τη δική μας , στην οποία τα αστικά πολιτικά κόμματα , οι διοικήσεις , καθώς και οι οικονομικοί παράγοντες , διαμορφώνουν ακριβός το αντίθετο στην κοινωνία, ( πληθώρα άχρηστης πληροφορίας παράλληλα πολλών κακών και υπονομεύσεων ), και φορτώνουν το μυαλό των ανθρώπων με βία - δολοφονίες , οικονομική κρίση , βιασμούς , ληστείες , δολοπλοκίες , προβλήματα κ.α. , ώστε να υπάρχει το δικό τους εύκολο κέρδος.

Η έφεση από τη πλευρά των εκάστοτε κυβερνήσεων στο θέαμα , εν μέρει αποσκοπεί ευθέως στη δική τους ωφέλεια αντί του κοινωνικού συνόλου, και αν θυμάστε ορισμένοι , εμείς τονίζαμε πριν από δεκαετίες, την περίοδο που δεν υπήρχε διαδεδομένο το διαδίκτυο και δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, ότι η πολιτεία οφείλει να παρέχει δημόσια από τα ερτζιανά ένα ανοικτό αμφίδρομο πανεπιστήμιο διαρκούς εμπλουτισμού στην κοινωνία αντί των θεαμάτων. ( Κυρίως των αρνητικών )

Σημείωση: Σε επόμενο άρθρο μας θα σας περάσουμε αναλυτικά την μετεξέλιξη του Ραδιοφώνου το οποίο θα χρησιμοποιεί την Artificial intelligence καθώς και την NLU , ώστε είτε οι Αμερικανοί είτε οι Κινέζοι να το πατεντάρουν για παγκόσμια προώθηση διότι στη δική μας χώρα '' Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες '' , όμως δεν έχει δικαίωμα η Πολιτεία του και οι πολιτικοί - αιρετοί του να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες των ιδεών και των προτάσεών του.

Υ.Γ: Δεν σας έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι πλειάδα δημοσιογράφων οι οποίοι δεν είναι ''χοντρόπετσοι'' φεύγουν από τη ζωή είτε από εγκεφαλικό είτε από καρκίνο είτε από καρδιοπάθειες ; Οι δημοσιογράφοι καθημερινά είναι οι πρώτοι που έρχονται σε ευθεία έκθεση με όλα τα αρνητικά , και το συνειδητό , όπως και το ασυνείδητο , καταγράφουν πληθώρα από αρνητικά , στη συνέχεια δεν έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν το υποσυνείδητο το οποίο είναι φορτωμένο κυρίως με αρνητικά. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η σχέση της Δούκισσας Νομικού με την Κίνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">