ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η ατζέντα της συνεδρίασης της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι Δήμοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μεγάλες περιφέρειες, δήμοι με πολιτικό βάρος στην περιφέρεια αλλά και το ευρωψηφοδέλτιο, θα τεθούν επί τάπητος και στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που αναμένεται το Σαββατοκύριακο.

Επισήμανση: Εμείς ευχόμαστε καλή υποστήριξη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της κοινωνίας και ομολογουμένως η κοινωνία θα κρίνει τον ορθότητα των επιλογών της ηγεσίας.

Υπενθυμίζουμε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ψήφισμα περισσοτέρων των 4.500 χιλιάδων δημοτών δεν έχει υποστηριχθεί έπειτα από τις εκλογές του 2014 από τη πλευρά των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Θεωρείται ότι ακόμα και με την απλή αναλογική θα πάμε σε δίκαιες εκλογές αναφορικά με την αυτοδιοίκηση ; Έχοντας το βασικό δεδομένο κατάλυσης της νομιμότητας επί τρία χρόνια από τη πλευρά της διοικούσας παρατάξεως του Δήμου Γλυφάδας, τα δεδομένα οφέλη χιλιάδων ημετέρων, και την αδράνεια της αντιπολιτεύσεως να προασπιστεί τον πλουραλισμό, την πολυφωνία, και την αναλογικότητα, και κυρίως όσα ψήφισαν χιλιάδες κάτοικοι για διαφάνεια, θα προκύψει ένα δίκαιο αποτέλεσμα το 2019 ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">