ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η πολιτική καπηλεία δεν έχει όρια, και αποτελεί πλέον, τόσο αυταπόδεικτο δεδομένο, όσο και βασικό στοιχείο, ότι ο τόπος μας κατρακυλά καθημερινά περισσότερο, και χαμηλώνοντας ολοένα τον πήχη.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Σε καθημερινή βάση από τα πολιτικά στρατηγεία των αστικών πολιτικών κομμάτων ανακινείται το μήνυμα του λαϊκισμού, ο οποίος ευτελίζει την πολιτική, όμως σήμερα είναι αυταπόδεικτο ότι τα στελέχη των αστικών πολιτικών κομμάτων ασκούν καπηλεία.

Συγκεκριμένα: Πριν από αρκετά χρόνια, και ενώ κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , υφίστατο σε καθημερινή βάση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομεία των τοπικών στελεχών συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, τα οποία δια μέσω δελτίων τύπου, εκδηλώσεων, συνελεύσεων, κ.α. επεδίωκαν την ανατροπή των δυο προαναφερόμενων κομμάτων.

Η ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 

Οι λόγοι που αξίωναν την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν σαφείς , διότι όπως έλεγαν πρέπει να αλλάξουν οι ασκούμενες πολιτικές , και οι ίδιοι ήταν οι καταλληλότεροι ώστε να υπηρετήσουν την κοινωνία.

Ας σταθούμε λίγο στο συγκεκριμένο σκέλος, της υπηρέτησης, διότι εμείς διαθέτουμε τα στοιχεία ότι πληρώθηκαν οι προσωπικές προσδοκίες, ανέργων , συνταξιούχων, υπαλλήλων του δημοσίου, κ.α., (στελεχών του εν λόγω κόμματος), και πέραν αυτού τίποτα περισσότερο.

Με δεδομένη την κάλυψη των δικών τους προσδοκιών, καθώς και την οικονομική ωφέλεια τεσσάρων ετών, και ενώ αυταπόδεικτα δεν έχουν υπηρετήσει την κοινωνία, έχουν το θράσος να αξιώσουν και την ''εκπροσώπηση'' αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές ! 

Όλοι μαζί μπορούμε

Από το ''όλοι μαζί μπορούμε'' αρκετών ετών , κατά τα οποία οι εν λόγω ήταν κόμμα της αντιπολιτεύσεως , και αρκετοί από αυτούς ήταν άνεργοι, είτε συνταξιούχοι οι οποίοι διαμαρτύρονταν για περικοπές, είτε ακόμα δημόσιοι υπάλληλοι , κ.α. , αμέσως μετά τις εκλογές έγινε προσωπική υπόθεση του κάθε ενός εξ΄αυτών.

Όταν ο κάθε ένας από αυτά τα άτομα, με τη συνδρομή και άλλων στελεχών, βρέθηκαν σε έμμισθες θέσεις - αξιώματα - το ''όλοι μαζί'' πετάχτηκε στον κάλαθο τον αχρήστων, και οι συγκεκριμένοι/ες μετρούν τα καθαρά προσωπικά τους οφέλη τεσσάρων ετών.

Με βασικό δεδομένο ότι επί αρκετά χρόνια υπήρξε η συνδρομή μας ώστε να προκύψει , τόσο το εκλογικό αποτέλεσμα , όσο και τα προσωπικά οφέλη τεσσάρων ετών των εν λόγω , από τη πλευρά της κοινωνίας , στην οποία ανήκουμε , πως χαρακτηρίζονται οι ενέργειες τους αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές ;

Υπάρχει ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να υπηρετεί - εκπροσωπεί καλύτερα την κοινωνία από την ίδια την κοινωνία στον Δήμο ;

Δεν είναι αρκετά τα κέρδη - οφέλη τους επί τέσσερα χρόνια χωρίς να μας  ανταποδώσουν το ελάχιστο , και αξιώνουν πέραν των κερδών τους - ωφελείας τους - ως τοπική οργάνωση και τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας ;

Ελπίζω να έχετε ενημερωθεί αναφορικά με τον Γιώργο Καραμέρο , τον οποίο συνέδραμε  κατά την προεκλογική περίοδο  η Δούρου και στη συνέχεια τον αναβάθμισε ως αντιπεριφερειάρχη , σαφώς για την πολύτιμη προσφορά του ως δημοσιογράφου στην προβολή της παρατάξεως της Ρένας Δούρου, ο οποίος σήμερα κατεβαίνει ως ''ανεξάρτητος'' υποψήφιος  στον δήμο του Αμαρουσίου.

Στον αντίποδα, ''οι δικοί μας'', ( στη πόλη της Γλυφάδας ) , έπειτα των κερδών και απολαβών τους μας γύρισαν τη πλάτη , και με τα δεδομένα κέρδη τους, χωρίς να υπάρξει ίχνος υπηρετήσεως μας επί τέσσερα χρόνια, θα επιδιώξουν και τον κομματικό συνδυασμό με την σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ !

Τίθενται στην κρίση σας , και αν ο χαρακτηρισμός πολιτική καπηλεία από τη πλευρά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερβολικός να μου ζητήσουν εξηγήσεις.  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019 
Γυρίζουμε σελίδα

Επισήμανση: Από σωστούς ανθρώπους περιμένεις σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους , και σε συγκεκριμένες συγκυρίες , ορθή λειτουργία , και κυρίως να μην προκαλεί την κοινωνία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">