ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αποδείξεις για τους παρανόμως αμειβόμενους από τον Δήμαρχο Γλυφάδας ( VIDEO )

Είναι τόσο γνωστή η συνήθεια του χαρακτήρα του δημάρχου Γλυφάδας και εκλεκτού τέκνου του Μητσοτάκη κ. Παπανικολάου να μην υπολογίζει Νόμους διαδικασίες και να είναι έχει έντονα και πυκνότατη τη τάση για παρανομίες σε όλο το φάσμα του χαρακτήρα του και στη διοίκηση του Δήμου που πλέον δεν μας προκαλεί κάποια έκπληξη όταν αποδεικνύεται άλλη μία γράφει η notia-press.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Δεδομένου ότι η διοίκηση του Γ. Παπανικολάου έχει καταλύσει τη νομιμότητα στο Δήμο Γλυφάδας, και είναι αυταπόδεικτο ότι διαπράττεται πλιάτσικο υπέρ κομματικών στελεχών, παραταξιακών, ημετέρων, και κολλητών, αν μέσα στο 2018 δεν έχει καλυφθεί το ψήφισμα περισσοτέρων από 4.500 χιλιάδων Γλυφαδιωτών θα ενισχύσω όλες τις προσφυγές συμπολιτών μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς επίσης, θα υπάρξει η δέουσα συνέχεια αναφορικά με Τσιώλη - Σκούφη.

Τόσες παρανομίες που έχουν γίνει πραγματικά έχουμε χάσει το μέτρημα και τα Εισαγγελικά, Ανακριτικά γραφεία καθώς και ΟΛΕΣ οι Δημόσιες Ελεγκτικές αρχές έχουν ως τακτικότατο πελάτη τον κ. Παπανικολάου σχεδόν καθημερινά.

Ένα θέμα που το έχουμε επισημάνει από την αρχή της θητείας του, είναι αυτό της παράνομης πρόσληψης του υποψηφίου της παράταξής του και φυσικά μη ψηφισμένου από το λαό κ. Νίκο Τσιώλη. Αν θυμάστε τον Νίκο Τσιώλη τον είχε προσλάβει στο Γκολφ και μάλιστα με κατεπείγον ψήφισμα ως οδηγού για τις ανάγκες της επιχείρησης. Αλλά στη φόρα τους να "αποκαταστήσουν" τον άνεργο και "μαυρισμένο" από τις εκλογές φίλο τους κ. Νίκου Τσιώλη δεν φθάνει που του κόψαν μισθό 1.800 ευρώ το μήνα αλλά "ξέχασαν" ότι η επιχείρηση του Γκολφ... δεν έχει αυτοκίνητο !!!

Φυσικά η παράνομη πρόσληψη αποκαλύφθηκε μαζί με όλους τους άλλους που μαζέψανε εκεί και πληρωνόντουσαν με τα λεφτά των Γλυφαδιωτών, οι ελεγκτικές υπηρεσίες τις ακύρωσαν όλες μετά από δύο χρόνια αγώνων για να επικρατήσει η νομιμότητα στις παρανομίες των διοικούντων, ήδη έχουν γίνει οι ανάλογοι καταλογισμοί εις βάρος αυτών που ψήφισαν τις παράνομες προσλήψεις και η νομιμότητα κάπως αποκαταστάθηκε μερικώς.

Όσον αφορά τον κ. Τσιώλη οι καταγγελίες που μας έκαναν διάφοροι ενεργοί Δημότες ότι πως είναι δυνατόν αφού του έκοψαν το μηνιάτικο αυτός συνέχεια να είναι στο δημαρχείο, να συνοδεύει τον δήμαρχο όπου πάει και μάλιστα μας το κατήγγειλαν αλλά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία που να φαίνεται οτι ο κ. Τσιώλης παράνομα και καταχρηστικά οδηγά το δημοτικό όχημα ως οδηγός του Παπανικολάου. Ομολογουμένως και εμείς οι ίδιοι τον είδαμε με τα μάτια μας να οδηγά το δημοτικό όχημα παράνομα αλλά δεν προλαβαίναμε να έχουμε κάποιο στοιχείο.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε σε βίντεο τον ιδιώτη κ. Νίκο Τσιώλη να είναι οδηγός του παρακαθήμενου συνεπιβάτη που είναι ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου και να οδηγεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ το δημόσιο όχημα χωρίς την απαιτούμενη άδεια και δικαιοδοσία που συνέβη στις 14 Νοεμβρίου και ώρα περί τις 4μ.μ. στην οδό Γούναρη να παίρνουν τροφή από κατάστημα εστίασης και να αναχωρούν προς το σπίτι του κ. Παπανικολάου με οδηγό τον ιδιώτη και χωρίς τα απαιτούμενα επίσημα δικαιολογητικά κ. Νίκο Τσιώλη.

Απαιτούμε από τον αντιδήμαρχο Διοικητικού κ. Νιτσιόπουλο Δημήτριο, την αντιδήμαρχο του γκαράζ κ. Καυκά Άννα, τον δημοτικό υπάλληλο που είναι επιφορτισμένος με τις εντολές μετακίνησης του δημοτικού οχήματος μάρκα citroen c4 ΚΗΗ 7368, βλέποντας το βίντεο να δώσουν επιτέλους εξηγήσεις βάσει ποίου Νόμου και δικαιοδοσίας ο κ. Νίκος Τσιώλης οδηγεί το δημοτικό αυτοκίνητο. Επισημαίνουμε οτι αν δεν απαντήσουν στο άρθρο μας θα γίνουν επίσημες καταγγελίες και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Σταράτα και εξηγημένα.

Δείτε στο βίντεο τον παράνομα αμειβόμενο του δημάρχου , ο οποίος παρανόμως οδηγά το δημοτικό όχημα, και πιστοποιούμε και εμείς ότι είναι ο Νίκος Τσιώλης.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αποδείξεις για τους παρανόμως αμειβόμενους από τον Δήμαρχο Γλυφάδας ( VIDEO ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb