ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαραθώνιος Αθήνας: Κυριακοπούλου - Πριβιλέτζιο νικήτριες στα πέντε και δέκα χιλιόμετρα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας γράφει ιστορία, και προσωπικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα τις επιτυχίες του, και κυρίως την έμφαση η οποία δίνεται από σειρά media , τα οποία πριν τις επιτυχίες δεν είχαν επιδείξει ενδιαφέρων για τη δουλειά που γίνεται στον αθλητισμό σε αστικό επίπεδο.

Δυο αθλήτριες του Γ.Σ.Γλυφάδας νικήτριες στα πέντε και δέκα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου της Αθήνας.Με τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο νικητής του αγώνα για τους άντρες ήταν ο Αντρεάς Δημητράκης με χρόνο 14:46, ενώ για τις γυναίκες η Ανθή Κυριακοπούλου με 17:27 .

Δεύτερη ήταν η Δάφνη Λαβασά με 17.30 και τρίτη η Ζωή Ανδρικοπούλου με 17.32.Ακολούθησε ο αγώνας 10 χιλιομέτρων. Ο νικητής του αγώνα για τους άντρες ήταν ο Γιώργος Τάσης με χρόνο 30:29 ενώ για τις γυναίκες η Γκλόρια Πριβιλέτζιο με 35:23.

Στην δεύτερη θέση με 35.51 την Αναστασία Καρακατσάνη και τρίτη τερμάτισε η Βρετανίδα Χάνα Μπρουκς με 36.43.

Σημείωση: Δυστυχώς η υγεία μας δεν μας επιτρέπει να έχουμε συμμετοχή στα δρώμενα , ενώ ''ευχαριστούμε θερμά'' για την συμβολή των ''σωτήρων'' της Γλυφάδας οι οποίοι/ες πέτυχαν μέσα σε τέσσερα χρόνια όσα δεν είχαν πετύχει όλοι οι υπόλοιποι επί δεκαετίες. 

Τους ''ευχαριστούμε'' ιδιαιτέρως για τη συμβολή τους αναφορικά με όσα ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας και τους αναμένουμε το 2019 να αξιώσουν την επανεκλογή τους. Είναι ξεκάθαρο ότι επί τέσσερα χρόνια ''συζητάμε'' όλα τα τοπικά ζητήματα όπως έχει ψηφιστεί από 4.500 χιλιάδες Γλυφαδιωτών.
Αντί της ισχύος όσων ψήφισαν οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας το 2014 υφίσταται πλιάτσικο, όμως το πλιάτσικο όταν έχουν γνώση οι κάτοικοι δεν γίνεται διαρκείας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
Γυρίζουμε σελίδα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαραθώνιος Αθήνας: Κυριακοπούλου - Πριβιλέτζιο νικήτριες στα πέντε και δέκα χιλιόμετρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb