ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίτημα - Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας

Γλυφάδα: Το 2014 , στις δημοτικές εκλογές , 4.500 χιλιάδες δημότες/ισσες Γλυφάδας ψήφισαν την δημιουργία Δημοτικού μέσου όλων των δημοτών.

Αμέσως μετά τις εκλογές , ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου αντί να καλύψει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις οι οποίες ήταν , πρώτον, αχρωμάτιστος - ακομμάτιστος δήμος , και δεύτερον , κάλυψη όλων των προγραμμάτων των παρατάξεων, επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για σειρά ημετέρων, φίλων, αυλοκολάκων κ.α.

Στο δια ταύτα: Επί τέσσερα χρόνια δεν ίσχυσαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις ενώ έχουμε και όλα τα πειστήρια των εξυπηρετήσεων ημετέρων της ΝΔ, φίλων, αποτυχόντων των δημοτικών εκλογών, κ.α.

Συγκεκριμένα: Οι λαϊκίστικες μεθοδεύσεις , οι οποίες χρηματίζονται ώστε να αποπροσανατολίσουν ένα τμήμα της τοπικής κοινωνίας , δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα , διότι το 2019 , αν δεν ισχύσει το αίτημα - ψήφισμα περισσοτέρων από 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , η υπόθεση δρομολογείται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Επισήμανση: Αξίζει να αναφερθεί ότι στα τέσσερα χρόνια κατά τα οποία δεν τηρήθηκαν όσα ψήφισαν οι κάτοικοι Γλυφάδας από τη πλευρά της δημοτικής αρχής - δημάρχου έχουμε:

1) 1.5 εκατομμύριο ευρώ για Φοίνικες Βραζιλίας.

2) Πέραν του 1.5 εκ. ευρώ σε απ'ευθείας αναθέσεις

3) Περισσότερες από 60 μαϊμού συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίες αφορούν πέραν των 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ

4) Συμβάσεις οι οποίες παρανόμως ανανεώνονται επί τέσσερα συναπτά έτη σε ημετέρους, φίλους, κ.α.

5) Τα ''παράθυρα'' που αξιοποίησε ο Γ. Παπανικολάου ώστε να εξυπηρετήσει μαζικά πέραν των 100 ατόμων συγγενών των υπαλλήλων του Δήμου καθώς και ημετέρων της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι από συμβασιούχοι ενός μήνα βρέθηκαν να καλύπτουν πάγιες ανάγκες του Δήμου

6) Συμβάσεις πενταετίας των 150.000 χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους της ΝΔ , φίλους, συγγενείς, κ.α.

Χωρίς πολλές περιστροφές στην αυγή του 2019, μήνα Ιανουάριο, αν δεν καλυφθεί το αίτημα - ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας καταθέτουμε το σύνολο των αποδεικτικών στον Άρειο Πάγο και παράλληλα προσφεύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Οι δικαστές θα κρίνουν , πρώτον, τους λόγους που δεν κάλυψε ο δήμαρχος τις προεκλογικές του δεσμεύσεις καταλύοντας την νομιμότητα επί τρία συναπτά έτη, δεύτερον, ποιες ήταν οι πάγιες ανάγκες του δήμου, και πως κάλυψαν τους ημετέρους και συγγενείς τους με συμβάσεις σε θέσεις εργασίας οι οποίες άνηκαν δικαιωματικά σε άλλους κατοίκους Γλυφάδας, και τρίτον, αν προέχει η χλωροφύλλη και άλλες παρόμοιες πιστώσεις έναντι των 4.500 χιλιάδων κατοίκων Γλυφάδας.










  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Αίτημα - Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">