ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τη ζωή μας την υποβάθμισαν τα αστικά κόμματα εξουσίας

Εμείς σήμερα δεν πιστεύουμε στην Ιδιωτική πρωτοβουλία, διότι όταν ως Ιδιώτες επιλέξαμε πριν από δεκαετίες να στήσουμε τα πρώτα δυο Τοπικά Ραδιόφωνα στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα, έπειτα από αιτήσεις δεχτήκαμε διώξεις - κατασχέσεις οι οποίες μεθοδεύτηκαν από τη κλίκα διαπλεκόμενων Ιδιοκτητών καθώς και από τσιράκια πολιτικών αστικών κομμάτων , επίσης ιδιοκτητών ραδιοτηλεοράσεων.

Σήμερα είναι αυταπόδεικτο ότι τη ζωή μας την υποβαθμίζουν τα αστικά κόμματα τα οποία διοικούν κάκιστα το Δήμο Γλυφάδας για τα συμφέροντα πολιτικών καθώς και φίλων - συγγενών και ημετέρων τους.

Η διοίκηση Παπανικολάου μια διοίκηση εξαπάτησης, ψεύδους, κυνισμού αλαζονείας και παρανομιών πρέπει να ανατραπεί και να διοικηθεί ο Δήμος με Διαφάνεια.

Στη Γλυφάδα δεν υφίσταται Τοπική Δημοκρατία φιμώνεται με τη βία από τη πλευρά της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, ώστε δια της αδιαφάνειας, των παρανομιών, ( μαϊμού συνεδριάσεων ), να υφίστανται τα οφέλη των ιδίων καθώς και μερίδας αντιπολιτευομένων παρατάξεων.

Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να επαναφέρουμε την ομαλότητα στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας με απόλυτη διαφάνεια , και να διαμορφώσουμε τους όρους μιας ενιαίας κοινωνίας αχρωμάτιστης και ακομμάτιστης στον Ο.Τ.Α η οποία θα διοικείται χωρίς διακρίσεις και ειδικά προνόμια ημετέρων, κολλητών, φίλων, συγγενών.

Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε τον πλουτισμό της καθώς και την ευημερία των ημετέρων , συγγενών, φίλων, και υποστηρικτών της , κατά της ζωής μας.

Ο Παπανικολάου και τα τσιράκια του, οι οποίοι επέλεξαν να παρακάμψουν το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας, έχουν καταλύσει επί τέσσερα χρόνια τη τοπική δημοκρατία.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
Γυρίζουμε σελίδα

Υ.Γ: Από το 2014 εκλογής της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ με Δήμαρχο τον Παπανικολάου, και μετέπειτα , δεν διαθέτουμε σύνδεση του ΟΤΕ , άρα είναι αυταπόδεικτο ποιοι υποβάθμισαν τη ζωή μας. Η πολιτική ανευθυνότητα έχει όρια, και το αναφέρουμε σχετικά με τη δήλωση της ΝΔ σχετικά με ένοπλο αγώνα, διότι αν και όποτε προκύψει η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική σας. 

# Τι μας παρέχουν επί τέσσερα χρόνια ''κουμπάροι'' και κολλητοί με συμβόλαια 150.000 χιλ. ευρώ ο κάθε ένας εξ΄αυτών , η ακόμα με παράνομες συμβάσεις οι οποίες ανανεώνονται επί τέσσερα χρόνια ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τη ζωή μας την υποβάθμισαν τα αστικά κόμματα εξουσίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">