ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκο Παππά όπως όλα δείχνουν ουδεμία διαφορά δεν έχετε με τον δήμαρχο Γλυφάδας

Μανώλης Πετσίτης: Ο κολλητός του Νίκου Παππά που από σερβιτόρος έγινε υπάλληλος του Λαυρεντιάδη

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Νίκος Παππάς: Τελικά θαύματα δεν γίνονται μόνο στο σινεμά, γίνονται και στη διακυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά» - Πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ένας απλός και «ταπεινός» σερβιτόρος με εισόδημα 1.500 ευρώ το χρόνο (και παλιός συµµαθητής του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά) γίνεται παράγοντας μόλις έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και έχει εισοδήματα που φτάνουν και τις 200.000 ευρώ το χρόνο από την ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη - Ο λόγος για τον κύριο Μανώλη Πετσίτη, έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Παππά.

Το όνομά του έχει απασχολήσει ελάχιστες φορές τα ΜΜΕ, βλέπετε είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά και συμμαθητής του, βεβαίως.

Μέχρι το 2014 ο άνθρωπος ήταν σερβιτόρος στο επάγγελμα, με πενιχρά είναι αλήθεια εισοδήματα.

Όμως ως εκ θαύματος, το 2015 με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο κ. Πετσίτης εκτοξεύει τις «μετοχές» του και μετατρέπεται μέσα σε μια νύχτα σε πολιτικό παράγοντα και συνομιλητή κορυφαίων επιχειρηματιών και καναλαρχών.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο «κολλητός» του Νίκου Παππά εμφανίζεται να είναι μισθωτός του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Kαι κάπου εδώ έρχονται τα καυτά ερωτήματα:

Success story του ΣΥΡΙΖΑ ο σερβιτόρος ή «ταμείο» για λογαριασμό συγκεκριμένων ανθρώπων;

Άραγε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παππάς τα γνωρίζουν όλα αυτά ή γίνονται εν αγνοία τους;

Κι όλα αυτά την ώρα που ένας άλλος Συριζαίος, ο Θεόδωρος Κιτσάκος πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ κατηγορεί τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνουν τα στραβά μάτια για τα χρέη του Λαυρεντιάδη στη ΔΕΠΑ.

Το Newsbomb.gr θα επανέλθει καθώς υπάρχουν πολλές αντίστοιχες αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και βεβαίως, αν δεν γνωρίζουν στο μέγαρο Μαξίμου, οφείλουν να ενημερωθούν και να μάθουν και να ψάξουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Υπομονή...

Από τη δική μας πλευρά , διότι υπάρχουν μια σειρά άλλων διαβολικών συμπτώσεων , θέτουμε δημόσια το ερώτημα στον κ. Υπουργό Νίκο Παππά τι σχέση έχει η κυβέρνηση με τον διαδικτυακό εκδότη Bασίλη Μπόνιο ;

Έχει κάποια σχέση η κυβέρνηση, η εν γένει ο ΣΥΡΙΖΑ ;

Επίσης, ποιο είναι το υπόβαθρο και οι γνώσεις του Πετσίτη ;

Προσωπικά δεν έχω να αποδείξω το ελάχιστο, διότι σε τοπικό επίπεδο σειρά συμπολιτών μας ήδη έχουν κρίνει την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ , και θα εξακολουθήσουν να την κρίνουν παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά ως κόμμα.

Στον κατάλληλο χρόνο η συνέχεια . . . 

Υ.Γ: Όποιος ανατρέξει στην ύλη μας, και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, θα διαπιστώσει πότε τέθηκε από τη δική μας πλευρά το ζήτημα της τεχνολογίας 5G , καθώς επίσης, ποιες είναι οι τεχνολογικές γνώσεις μας, και τι ισχύει επί τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

1. Είναι ξεκάθαρο σήμερα ότι σειρά τοπικών στελεχών, τα οποία ουδεμία τεχνολογική γνώση διαθέτουν, είχαν ως βασικό στόχο τους να επωφεληθούν προσωπικά υποβαθμίζοντας μέχρι εξευτελισμού επιστήμονες των τηλεπικοινωνιών.

2. Αναφέρουμε τα ανωτέρω διότι επι ημερών ΣΥΡΙΖΑ επέδειξαν μέριμνα για 4.000 χιλ. διορισμούς - προσλήψεις , και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , με γραμματικές γνώσεις κυρίως δημοτικού, και μια δεύτερη κατηγορία με γνώσεις γυμνασίου !

3. Ο τίτλος παραπέμπει στους κουμπάρους και κολλητούς του δημάρχου Γλυφάδας οποίος εξασφάλισε 150.000 χιλ. ευρώ σε αχρείαστους για το Δήμο.

4. Δεδομένου ότι από τη πλευρά ελαχίστων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τεθεί η οποία αμφισβήτηση θέτουμε το ερώτημα: Η ΕΡΤ, η οποία επί ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με σειρά Ραδιοφώνων και χιλιάδες εργαζόμενους , διαθέτει το RDS το οποίο πιλοτικά λειτουργεί στη Γλυφάδα στους 93.4 mhz , το οποίο αναγράφει τους τίτλους των εκτελεστών - (τραγούδια) , καθώς και τα ονόματα των πολιτικών όταν μεταδίδονται εργασίες της Βουλής , κ.α ; 

Θα μας εξηγήσει ο Υπουργός,  δεδομένης της δαπάνης η οποία γίνεται από το ανταποδοτικό τέλος , πως ένας ερευνητής με ελάχιστα χρήματα υλοποίησε το εν λόγω , και δεν παρέχεται από την ΕΡΤ , η οποία όπως αναφέρεται πυκνά συχνά έχει κάνει τεχνολογική πρόοδο; ( Μήπως αυταπόδεικτα είναι αχρείαστοι δεκάδες αρμόδιοι ενώ εμάς επί τέσσερα χρόνια μας έχετε στην ΑΝΕΡΓΙΑ ; Να το εξετάσετε τόσο εσείς, όσο και οι πολιτικοί της αντιπολιτεύσεως. )

# Σήμερα όσοι ακούν ραδιόφωνο , κυρίως ακούν από κινητά τηλέφωνα, ( smart fhone ), τα οποία διαθέτουν πλήρες αποκωδικοποιητή RDS.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκο Παππά όπως όλα δείχνουν ουδεμία διαφορά δεν έχετε με τον δήμαρχο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">