ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αγρια Κόντρα Τσίπρα - Αλαφούζου για την επίθεση στον ΣΚΑΙ

Συνολικά επτά ήταν τα άτομα τα οποία έλαβαν μέρος στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, τρία από τα εν λόγω άτομα ήταν στην ομάδα κρούσης που τοποθέτησε τη βόμβα στο κτήριο όπου στεγάζεται ο ΣΚΑΪ και η εφημερίδα «Καθημερινή», δύο αποτελούσαν ομάδα υποστήριξης, ενώ ακόμη δύο άτομα «κρύβονταν» πίσω από το προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Οι άγνωστοι, ειδικότερα, τηλεφώνησαν στην ιστοσελίδα Ζούγκλα και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 στη 01:45 και προειδοποίησαν ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν είναι φάρσα», υπογράμμισαν στις κλήσεις τους και άφησαν περιθώριο 45 λεπτών μέχρι και την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 02:30.

Αλαφούζος για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Αλαφούζος.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Αλαφούζος.

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται και δεν υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιωάννη Αλαφούζου όπως την δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΪ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά του προέδρου του ΣΚΑΪ

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΚΑΪ, Ιωάννη Αλαφούζου, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγες μόλις ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στο κτήριο του σταθμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Ιωάννη Αλαφούζο για συκοφαντία, γεγονός που όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση «επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης του εμπάργκο».

Τσίπρας: Η επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων

«Επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την βομβιστική επίθεση με στόχο το κτήριο όπου στεγάζονται ο ΣΚΑΪ και η «Καθημερινή».

Σε ανάρτησή του στο Twitter  ο κ. Τσίπρας αναφέρει πως οι δράστες «δεν πρόκειται να πετύχουν τον στόχο τους [...] ούτε να τρομοκρατήσουν, ούτε να αποπροσανατολίσουν».

«Εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του σταθμού» προσθέτει.

Καταδίκη και από Τζανακόπουλο

«Η καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας ‘Καθημερινή’ είναι αυτονόητη και απερίφραστη», ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση δεν θα συνδέσει την επίθεση με την ευρύτερη πολιτική αντιπαράθεση.


ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Αλαφούζος εντείνει την συκοφαντία και επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης μας για εμπάργκο

"Ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης και εντείνει τη συκοφαντία στην οποία επιδίδεται τα τρία τελευταία χρόνια μέσω των ΜΜΕ που είναι ιδιοκτήτης. Επιβεβαιώνει έτσι την ορθότητα της απόφασης του εμπάργκο" δηλώνει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του προέδρου του Ομίλου ΣΚΑΙ, Γ. Αλαφούζου.

Επισήμανση του ''Γ.WEB'': Εμείς από τη δική μας πλευρά κρίνουμε ότι ο πρόεδρος του  ΣΚΑΪ, κ. Ιωάννης Αλαφούζος, φόρτισε υπέρμετρα το κλίμα, διότι είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, καθώς και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Από τη δική μας πλευρά πρέπει τα τεθεί μια παρατήρησή μας αναφορικά με την τοπική μας κοινωνία. Διαθέτουμε τα αποδεικτικά στοιχεία της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία τόσο ο ΣΚΑΙ , σε εκπομπές του, όσο και ο ΑΝΤ1 πρόβαλαν τον υποψήφιο Γ. Παπανικολάου - στέλεχος της ΝΔ - χωρίς να ισχύσει αναλογικά κάτι αντίστοιχο για το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων.

Είναι σαφές ότι δεν τηρήθηκε η αναλογικότητα από το μέσο του κ. Αλαφούζου αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καταφανώς προβάλλοντας τα Εθνικά τηλεοπτικά μέσα ευρείας θέασης τον Γ. Παπανικολάου έδωσαν στον υποψήφιο της ΝΔ σημαντικό πλεονέκτημα έναντι όλων των υπολοίπων.

Με στοιχεία από την ΑΥΓΗ, τον ΣΚΑΙ, και το CNN.gr

Υ.Γ: Πρέπει να τονιστεί ότι το μέσο του κ. Αλαφούζου ενίοτε ακολουθεί δυο μέτρα και σταθμά , διότι ασχολήθηκε με τον ''φίλο'' του Υπουργού κ. Παππά , όμως δεν έπραξε το αντίστοιχο με τους ''φίλους'' και κολλητούς του στελέχους της ΝΔ και σημερινού Δημάρχου Γλυφάδας.

Ο Γ. Παπανικολάου μερίμνησε για τα στενά φιλικά του πρόσωπα ώστε να τυγχάνουν αποδοχών από τους Γλυφαδιώτες , ενώ στον αντίποδα δεν είναι αποδεδειγμένο ότι ο ίδιος ο Υπουργός εξυπηρέτησε τον ''φίλο'' του ώστε να εργάζεται σε ορισμένους επιχειρηματίες.

# Ο κ. Αλαφούζος είναι ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΙ, ενώ ο υποφαινόμενος ενδέχεται σε μελλοντική φάση να λειτουργήσει ως επιχείρηση ένα τοπικό SKY. 
[ Άλλο το ένα , άλλο το άλλο. Άλλωστε σε εθνικό επίπεδο λειτουργούν περίπου δέκα SKY ]
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγρια Κόντρα Τσίπρα - Αλαφούζου για την επίθεση στον ΣΚΑΙ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">