ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το ΚΚΕ κατεβάζει τον Αλέξη Στεφανίδη υποψήφιο Δήμαρχο

Η Λαϊκή Συσπείρωση γλυφάδας, ανακοίνωσε χωρίς να ενημερώσει και εμάς στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ότι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Γλυφάδας, θα είναι ο Αλέξης Στεφανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Ο Αλέξης Στεφανίδης, είναι 32 ετών, παντρεμένος, ζει και κατοικεί στην Άνω Γλυφάδα, είναι πτυχιούχος ψυχολόγος και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Γλυφάδας του ΚΚΕ, μέλος της Ταμειακής Επιτροπής Νοτίου Τομέα και μέλος της Επιτροπής Αγώνα Γλυφάδας.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σύντροφοι της κατακερματισμένης και δεινοπαθούσας αριστεράς , οι πρακτικές σας δεν συνάδουν απόλυτα με την αριστερά , όμως εμείς δεν σας παρεξηγούμε. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές , και καταφανώς για άλλη μια φορά , κάθε αστικό πολιτικό κόμμα επιθυμεί τα τσανάκια του και μερτικό από τους Ο.Τ.Α. 

Η εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου , καθώς και η κοινωνική ολοκλήρωση , για εμάς δεν μπορεί να επιτευχθεί με βάσεις των πολιτικών αστικών κομμάτων στον Ο.Τ.Α , διότι οι ορίζοντες , οι σκοπιμότητες , καθώς και τα συμφέροντα , επί δεκαετίες στρέφονται κατά της πλειονότητας , η οποία σημειωτέων δεν ανήκει σε κανένα αστικό πολιτικό κόμμα.

Κάθε τέσσερα χρόνια  η πλειονότητα της τοπικής κοινωνίας επιλέγει και γίνεται ο βασικός ρυθμιστής , όμως πάντα στο τέλος της τετραετίας μένει η ίδια απογοήτευση , διότι οι κομματικοί συνδυασμοί και οι εκλεγμένοι αιρετοί διαπλέκονται για τις κομματικές και τις ιδιοτελείς τους σκοπιμότητες , αυταπόδεικτα αποκομίζουν οφέλη ενώ δεν ισχύει το ανάλογο με το κοινωνικό σύνολο , και σαφώς δεν υπάρχει ούτε αναλογικότητα στην διαχείριση των χρημάτων όλων των δημοτών.

Εμείς περισσότερα από 30 χρόνια πρεσβεύουμε τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟ - ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ - και είναι γνωστό πόσα έχουμε υποστεί ώστε να διασφαλίζονται τα κομματικά και τα προσωπικά συμφέροντα των στελεχών αστικών κομμάτων.

Από όλα τα αστικά κόμματα  - το σύνολο - καταφανώς επί δεκαετίες που διαθέτουμε τα αποδεικτικά πειστήρια , ουδέποτε προέκυψε ένας Δήμος όλων των δημοτών , ο οποίος να διασφαλίζει την δίκαια και ορθή διαχείριση των οικονομικών , και την διοίκηση των δημοτών , αντί των κομμάτων και των προστατών τους.

Σημείωση: Εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε την φωτογραφία μας στην ανακοίνωση τις υποψηφιότητάς μας για τις δημοτικές εκλογές , διότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ αποδεικνύει εμπράκτως την ανωτερότητά της σε πλήρη αντιδιαστολή πολλών συμπολιτών μας.

Υ.Γ. Τα ενεργά στελέχη - μέλη όλων των αστικών πολιτικών κομμάτων ανέρχονται περίπου στις 2.000 χιλιάδες σε μια πόλη - Δήμο περίπου των 100.000 χιλιάδων δημοτών. ( Το 2.000 χιλιάδες είναι υπερμεγέθες της πραγματικότητας )

Καλούμε την κομματική ΟΜ του ΚΚΕ να διαβάσει προσεκτικά το ακόλουθο και αν θεωρεί πρέπον να μας παρέχει μια απάντηση επί των ερωτημάτων τα οποία τίθενται αντί να μας αποφεύγει όπως ο Διάολος το λιβάνι: Οικονομικά Σκάνδαλα στον Δήμο Γλυφάδας και πλήρης Αδιαφάνεια - Παράλληλα δε Διαπλοκή μεταξύ στελεχών των αστικών Κομμάτων - Αιρετών
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το ΚΚΕ κατεβάζει τον Αλέξη Στεφανίδη υποψήφιο Δήμαρχο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">