ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ''μυστήριο'' με τους κουκουλοφόρους


Ένα περιστατικό από τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα γεννά ερωτήματα γράφουν στα media , και σε sosial media.

Το ''μυστήριο'' δεν είναι και τόσο ''μυστήριο'' , διότι είναι γνωστό ότι κουκούλες φορούν πολλοί και διάφοροι . . . όπως χαρακτηριστικά μπορεί να φέρουν κουκούλες κανα - δυο μυστικοί της ασφαλείας. Ενδεχομένως οι εν λόγω μπορεί να έφεραν τις κουκούλες λόγω του ψύχους. Ίσως να κατέβασαν τους σκούφους έπειτα από την ρίψη των χημικών. ( Λέτε να είναι αντιεξουσιαστές οι οποίοι πήγαν να κάνουν παρέα με τα ΜΑΤ και τους πυροσβέστες ; Μήπως κάποιος είδε τους εν λόγω να συμμετέχουν στα επεισόδια ;)

Πολλά ερωτήματα προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνονται κουκουλοφόροι να βρίσκονται στο περιστύλιο της Βουλής ενώ ήδη έχει αρχίσει η “βροχή” των χημικών, και να βρίσκουν “καταφύγιο” δίπλα σε πυροσβέστες και αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητούν εξηγήσεις από τις αρχές για την ταυτότητα των κουκουλοφόρων.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ''μυστήριο'' με τους κουκουλοφόρους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb