ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών ζητούν πολλοί καλλιτέχνες

Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών ζητούν πολλοί καλλιτέχνες.

Στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο ηθοποιός Τάσος Λιγνάδης, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας, ο τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας και πολλοί ακόμη.

Η Αφροδίτη Μάνου ενημερώνει σχετικά μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όλα ξεκίνησαν με αυτή την ανάρτηση

“Εμένα οι φίλοι μου υπογράφουν συνέχεια για να γίνει
Δημοψήφισμα και να πάρει θέση όλος ο λαός για τη
Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι δικοί σας φίλοι;
Υπογράφουμε εδώ …
(Χρειάζομαι τουλάχιστον 1 εκατομμύριο υπογραφές)”.

«Τα εθνικά θέματα και τα θέματα Δημοκρατίας, είναι αυτά που ενώνουν όλους τους πολίτες. Πρώτη φορά μετά από χρόνια λέω ΕΜΕΙΣ και το εννοώ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ λοιπόν, την Κυριακή, στο Σύνταγμα», γράφει η ίδια σε μία τελευταία της ανάρτηση, ζητώντας από τον κόσμο να δώσει δυναμική παρουσία στο αυριανό συλλαλητήριο.

Σημείωση του Γ.WEB: Εμείς έπειτα από πολλά χρόνια που παρευρεθήκαμε σε συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες, ομιλίες, διαδηλώσεις, κ.α., λέμε να μην πάμε σε άλλα συλλαλητήρια . . . διότι ''είδαμε'' ποια ήταν η κατάληξη έπειτα από τόσα χρόνια συμμετοχής. 

Στον δήμο Γλυφάδας ισχύει επί τέσσερα χρόνια η παλιά γνωστή πρακτική των κομμάτων παλαιάς κοπής με ευεργεσία ημετέρων, κολλητών , στελεχών , και πελατειακό σύστημα, και εσείς κρίνεται αν υφίσταται και αναξιοκρατία.

# Στη φωτογραφία η viral ανάρτηση του Αρκά.

Υ.Γ. Εμείς στις καταβολές μας είχαμε ξεκάθαρα '' αυτό που πρέπει να γίνει σήμερα μην το αφήνεις για αύριο '' , και τελικά οδηγηθήκαμε στο να υφίστανται όλα εκκρεμή παρά την θέλησή μας.

# Είναι δυνατόν το μισό κοινοβούλιο να αποτελείται είτε από ανιστόρητους,  είτε ακόμα από επιπόλαια άτομα , τα οποία θα αφήσουν παρακαταθήκη στην Ιστορία μια προδοσία κατά του λαού και της χώρας ; Και εντέλει ποιοι τους έστειλαν στη Βουλή ;

# Να ταχθούμε μαζί σας για την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος , όμως ακόμα και στην Αρχαία Ελλάδα στην οποία γεννήθηκε το πολίτευμα ανέφεραν ότι σε κρίσιμες στιγμές για τον τόπο είναι ορθότερο να αποφασίσει μια μειοψηφία έναντι της πλειονότητας !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών ζητούν πολλοί καλλιτέχνες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">