ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιατί η έμμισθη αποστολή δεν κρύβεται !

Η ''βοήθεια'' ορισμένων ρεπόρτερ , και κυρίως δημοσιογράφων , είναι αυταπόδεικτο ότι ουδέποτε υπήρξε , και θεωρούμε ότι τουλάχιστον στην ΓΛΥΦΑΔΑ δεν πρέπει να πέσετε θύματα επιτήδειων οι οποίοι διατελούν σε έμμισθη αποστολή του κυβερνώντος κόμματος.

Ορισμένοι έχουν βαλθεί ενόψει της προεκλογικής περιόδου να καταλύσουν απόλυτα την νοημοσύνη των συμπολιτών μας , όμως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να εκμαυλίσουν για πολλοστή φορά την ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας.

Αν θεωρεί ο κ. Αρβανίτης , ο οποίος είχε επιλεγεί από τον Αλέξη Τσίπρα ως διευθυντής στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ , και αμέσως μετά διορίστηκε και στην ΕΡΤ ότι βοηθά τους ανθρώπους απ' όπου μπορεί καλείται ΔΗΜΟΣΙΑ να αναφέρει στους κατοίκους των ΝΟΤΙΩΝ προαστίων ΑΤΤΙΚΗΣ , και κυρίως στις 100.000 περίπου χιλιάδες συμπολιτών μας στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ ποιες ενέργειες έχει να επιδείξει για τον τόπο μας και όσα συνέβησαν κατά ημών.

Σας θυμίζουμε τις καταχρηστικές ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ του τοπικού Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM ο οποίος την περίοδο 90 - 93 κατέθεσε πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως , καθώς επίσης , ότι τα κατασχεθέντα δρομολογήθηκαν στην Ε.Ρ.Τ.

Παράλληλα σας θυμίζουμε ότι όταν η ΝΔ απείλησε με κλείσιμο την ΕΡΤ , κατόπιν εντολής του ΣΥΡΙΖΑ , βρεθήκαμε τόσο με βροχές , όσο και με τον καύσωνα , στο προαύλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ώστε να αποτρέψουμε το κλείσιμο της.

Γ. Βασιλακόπουλε μην εμπαίζεις την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας διότι αργά η γρήγορα θα αποβεί σε βάρος σου. ( Ο Γ. Βασιλακόπουλος εκτελεί χρέη ανάδειξης - μονομερώς - κυβερνητικών στελεχών δια μέσω '' συνεντεύξεων'' ενώ επί δεκαετίες έχει αποσιωπήσει απόλυτα όσα ίσχυσαν στα ΝΟΤΙΑ προάστια και την ΓΛΥΦΑΔΑ με το κλείσιμο των δυο τοπικών Ραδιοφωνικών σταθμών οι οποίοι αιτήθηκαν ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ )
Ο ρόλος ορισμένων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρως αντι-αριστερός και στοχεύει σε προσωπικά φέουδα . Επ' αμοιβή περνά δημόσια η μια πλευρά ενώ είναι σαφές ότι αρκετοί δρουν με όχημα την ΑΡΙΣΤΕΡΑ για προσωπικά ανταλλάγματα - φέουδα - συμφέροντα.
Αν υπάρχει έστω και μια (1) ενέργεια από τη πλευρά του Κ. Αρβανίτη , είτε από τη πλευρά της κυβέρνησης , οι οποίοι έταζαν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , και έπειτα της εντολής μας αδειοδότησαν τέσσερις οικογένειες της οικονομικής ελίτ , να μας την γνωστοποιήσουν.
Βιώσαμε επί δεκαετίες διώξεις , απαλλοτριώσεις , κατασχέσεις , και πρόσφατα τον νεοφασισμό από τη πλευρά φερόμενων αριστερών οι οποίοι / ες εξασφάλισαν προσωπικά φέουδα με υπονομεύσεις , και κατάλυση του καταστατικού όσο βρισκόμαστε στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας είχε εικόνα όσων ίσχυαν στην Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ; Την περίοδο που ορισμένοι εξαργύρωναν με προσωπικά φέουδα - θέσεις - αξιώματα - παχυλούς μισθούς και καρέκλες τι ίσχυσε για εμάς ; Δικαιωθήκαμε , η πέρασαν ένα νόμο για τις οικονομικές ελίτ και το μεγάλο κεφάλαιο ; 
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια . . .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ασφαλώς τασσόμαστε κατά της ανόδου της ακροδεξιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο , όμως αυτό δεν αποτελεί άλλοθι ώστε να βιώνουμε κάτι αντίστοιχο στο εσωτερικό της χώρας μας , δεδομένου ότι η πλουτοκρατία αδειοδοτήθηκε και θα αδειοδοτηθεί. Εμείς ;

# Όταν έπειτα από κατάθεση φακέλλου για αδειοδότηση για ""άγνωστους"" λόγους δεν σου παρέχουν άδεια , και αμέσως μετά δέχεσαι σειρά διώξεων - κατασχέσεων με το πρόσχημα της ΑΔΕΙΑΣ , απαιτείς ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Υπήρξε , η αυταπόδεικτα υφίστανται τα φέουδα συγκεκριμένων τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κ.α κομμάτων ; ( Η άνιση κατανομή πλούτου είναι αυταπόδεικτη ; Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ επί πέντε ολόκληρα χρόνια ;)

# Επί σειρά ετών οι ''αγωνιστές'' των δημοσίων αγαθών σε τοπικό επίπεδο γνώριζαν οτιδήποτε άλλο ως δημόσιο αγαθό πλην των ερτζιανών , και όσων είχαν ισχύσει σε βάρος μας, και αυτό γινόταν σκόπιμα διότι γνώριζαν. Ουδέποτε μας συνέδραμαν. Είχαν δεχθεί έστω και μια δίωξη στη ζωή τους ;

# Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι γεννήθηκα εντός του τέως Αεροδρομίου του Ελληνικού στον ΒΟΣΠΟΡΟ Γλυφάδας - Ελληνικού , και ετεροχρονισμένα , ενώ είχαν υπάρξει εκατοντάδες εκπομπές μας με θέμα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ , διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν δεκάδες ''αγωνιστές'' στη ΓΛΥΦΑΔΑ όμως κανένας εξ' αυτών δεν είχε γεννηθεί εντός του αεροδρομίου ! 

# Ποιοι ξεπούλησαν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ στον Λάτση , με δεδομένα επί πέντε χρόνια τα προσωπικά τους Φέουδα , το γνωρίζουν άπαντες. Δεν είμαστε εμείς. Τα στελέχη συγκεκριμένων αστικών πολιτικών κομμάτων στη Γλυφάδα έχουν ειδίκευση στο πλιάτσικο πάσης φύσεως , όμως αυταπόδεικτα , με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχουν επιδερμική σχέση. 

* Οι μαϊμού αγωνιστές απόλαυσαν και απολαμβάνουν αξιώματα - προεδρικές κ.α καρέκλες - καθώς και παχυλούς μισθούς. Εμείς από τη δεκαετία του 70 είμαστε διαρκώς διωκόμενοι , έχετε κάποιο στοιχείο ότι δικαιωθήκαμε ; 

* Το 2021 γιορτάζουμε 200 χρόνια από την απελευθέρωση της χώρας μας από τον Τουρκικό ζυγό. Μην επιτρέπετε στα Τουρκικά κατάλοιπα να σας εμπαίζουν. 

ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ; Είμαστε υποστηριχτές της ΝΔ , η δεξιοί νεοφιλελεύθεροι ; 

* Ο κ. Τσίπρας είναι των δυο μέτρων και σταθμών, και το ανάλογο ίσχυσε από αρκετά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ.α. συνιστωσών. ( Έχει εικόνα ο κ. Τσίπρας, κρίνει , η δέχθηκε την προπαγάνδα ορισμένων οι οποίοι εξαργύρωσαν προσωπικά φέουδα ; Εσείς , οι συμπολίτες μας , κρίνετε τα πεπραγμένα Τσίπρα , ΣΥΡΙΖΑ , και ορισμένων σε τοπικό επίπεδο , οι οποίοι/ες εξασφάλισαν προσωπικά φέουδα , θέσεις , αξιώματα , ενώ είναι υπονομευτές της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , και των δυο μέτρων και σταθμών ; ) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιατί η έμμισθη αποστολή δεν κρύβεται ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">