ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δείτε που ψηφίζεται

Βρισκόμαστε πλέον μία ανάσα πριν από τις κάλπες της 26ης Μαΐου για τις Εκλογές 2019.

Οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές Εκλογές και τις Περιφερειακές Εκλογές 2019, αλλά πολλοί δεν είναι βέβαιοι σε ποιο εκλογικό τμήμα είναι εγγεγραμμένοι.

Μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις 2019» οι ψηφοφόροι μπορούν εύκολα και γρήγορα να μάθουν που ψηφίζουν, ώστε να επιλέξουν ένα από τα 40 ελληνικά κόμματα που κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές 2019, αλλά και τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν σε Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019.

Η διαδικασία για να μάθετε που ψηφίζετε
Η διαδικασία για να μάθει κάποιος που ψηφίζει είναι πολύ απλή. Απλώς θα βάλει τα προσωπικά τους στοιχεία στην σελίδα του ΥΠ.ΕΣ.. Τα στοιχεία που ζητούνται είναι:

Ειδικός Εκλογικός Αριθμός (προεραιτικά) -Επώνυμο (Ολογράφως, μόνο το πρώτο Επώνυμο)
Ονομα (Αρκούν τα 2 πρώτα γράμματα, από το πρώτο Όνομα)
Ονομα πατέρα (Αρκούν τα 2 πρώτα γράμματα)
Ονομα μητέρας (Αρκούν τα 2 πρώτα γράμματα)
Ημερομηνία γέννησης (4 αριθμοί)
Μόλις συμπληρωθούν τα παραπάνω στοιχεία με ένα κλικ ο ψηφοφόρος θα μάθει σε ποιο εκλογικό κέντρο θα πρέπει να πάει προκειμένου να μπορέσει να ψηφίσει την ημέρα των εκλογών για να μπορέσει να πάει και να ψηφίσει το κόμμα που έχει επιλέξει.

Η εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού ψηφίζεις»


Ακολουθήστε τον σύνδεσμο που σας δείχνει το δάκτυλο από το δημοσίευμα Γερμανικού περιοδικού 

* Ευελπιστούμε ότι δεν είχατε ενοχληθεί από το Γερμανικό δημοσίευμα με την εν λόγω φωτογραφία , αν όμως είχατε ενοχληθεί φανταστείτε τι ακριβός κάνετε επί του παρόντος και τι άποψη θα είχαν για εσάς οι Έλληνες όταν ανταγωνίζεστε ποιοι θα υιοθετήσουν περισσότερα από τα Τουρκικά κατάλοιπα κατά κάθε έννοιας τοπικής Δημοκρατίας . ( Ρουσφέτι - μπαξίσι - τσιράκι )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δείτε που ψηφίζεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb