ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών

Για πολλοστή φορά υφίστανται παρεμβάσεις οι οποίες ''δικαιώνουν'' την διαδρομή και την Ιστορία του δημότη Γλυφάδας.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ

Σας ευχόμαστε καλή συνεργασία αν και αυταπόδεικτα έχετε αποτύχει παταγωδώς.

Ειδικότερα , για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο ρόλος της ''αντιπολιτεύσεως'' είναι διακοσμητικός δεδομένου ότι περισσότεροι από 25.000 χιλιάδες δημότες - δημότισσες δεν ψήφισαν κανέναν.

Η πραγματική αντιπολίτευση είμαστε όσοι/ες δεν ψηφίσαμε κανέναν , και δεν εξαργυρώσαμε προσωπικά φέουδα , να το έχετε υπόψιν σας.

Όλες μαζί οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις δεν συγκεντρώνουν το ποσοστό αποχής, λευκών, και άκυρων, άρα η αντιπολίτευση στο Δήμο Γλυφάδας είμαστε εμείς.   

Το ''80%'' , αναφορικά με την διοικούσα παράταξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , διότι περίπου ανάλογος αριθμός όσων τους ψήφισαν δεν προσήλθε στην κάλπη , είτε ψήφισε λευκό και άκυρο. ( Έλαβαν 80 % απ' όσους ψήφισαν , ενώ η μισή ΓΛΥΦΑΔΑ δεν ψήφισε κανέναν. )

Να σας απασχολεί ιδιαίτερα το αυταπόδεικτο γεγονός αποχής του ενεργού πληθυσμού της πόλης, και ειδικότερα πέραν των 20.000 χιλιάδων κατοίκων, οι οποίοι/ες είναι μεγάλο τμήμα της νεολαίας , και άνθρωποι από ολόκληρο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας.

Ευελπιστούμε να μην επαναλάβετε για πολλοστή φορά τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Σας θυμίζουμε για την Ιστορία ότι το 2010 τέσσερα αστικά κόμματα έλαβαν στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Γλυφάδας 800 ψήφους. Το 2014 έπειτα από την δική μας ( κοινωνική υποστήριξη ) έλαβαν 12.500 χιλιάδες ψήφους, ενώ στις εκλογές του 2019 έπεσαν στις 4.000 χιλιάδες ψήφους !! 

Είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο, η θα βρεθούν για πολλοστή φορά επιτήδειοι εκμαυλιστές επιχειρώντας να μειώσουν την νοημοσύνη των συμπολιτών μας ; 

Τέλος, αναφορικά με τους διοικούντες τις περιόδου 2019 - 2023 , δεδομένης της αυταπόδεικτης τοπικής πραγματικότητας, αν επιχειρηθεί εκ νέου ορισμένοι με 150 ''ψήφουλα''  παριστάνοντας τους ''φορείς τοπικού πολιτισμού'' να υποστηριχθούν πέραν του δέοντος εις βάρος των 25.000 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , θα βρεθείτε σε δεινή θέση. ( Εφιστούμε την προσοχή σας )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">