ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Λεβέντης - Παπάζογλου ρυπαίνουν παράνομα την παραλιακή

« Ο Βασίλης Λεβέντης αποδεικνύεται μικρότερος των περιστάσεων , και εμπαίζει καθολικά την κοινωνία , δεδομένου του γεγονότος με χρήματα Παπάζογλου αφισσορύπανσης της παραλιακής Αλίμου - Γλυφάδας. »

# Μέχρι σήμερα , ουδέποτε , είχε γεμίσει η παραλιακή Αλίμου - Γλυφάδας με αφίσες Ένωσης - Κεντρώων

Συγκεκριμένα , ενώ ο κ. Λεβέντης αναφέρει ότι θα έδινε ψήφο στον Μητσοτάκη - ΝΔ , η στον Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ , ώστε να μην οδηγούμεθα συνέχεια σε εκλογές , πιο κάτω αναφέρει « Το διακύβευμα είναι να μην πάρει ψήφο ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ ».

Το θέμα είναι ότι Πακιστανοί με μωβ φορτηγάκι και αρ. κυκλοφορίας YOY8778 προχθές ξήλωσαν τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας στην παραλιακή λεωφόρο Αλίμου - Γλυφάδας , και με σπαστή σκάλα τοποθέτησαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ αφίσες της Ένωσης Κεντρώων.

Όταν περαστικοί πολίτες ανέφεραν '' τι κάνετε εκεί , γιατί ξηλώνεται τις αφίσες της ΝΔ '' απήντησαν ότι ο Μητσοτάκης είναι μ@&^%@ς. ''

Είναι ξεκάθαρο ότι την εν λόγω δράση την χρηματοδοτεί ο Νίκος Παπάζογλου ευελπιστώντας σε ασυλία.

Εμείς καταγγέλλουμε δημόσια την παράνομη αφισσοκόληση στην παραλιακή Αλίμου - Γλυφάδας και καλούμε τις δημοτικές αρχές να δώσουν εντολή στις υπηρεσίες τους για ξήλωμα των παράνομων αφισών.

Καλούμε το σύνολο των τοπικών εντύπων , να επαληθεύσει όσα αναφέρονται , και να μεταβούν στην παραλιακή Αλίμου - Γλυφάδας ώστε να έχουν ιδία εικόνα.

Διαβάστε τι αναφέρει στη συνέχεια ο κ. Λεβέντης , ώστε να έχετε εικόνα ότι φάσκει και αντιφάσκει. Θα στηρίζαμε ώστε να σχηματιστεί μια βιώσιμη κυβέρνηση , ώστε να μην οδηγούμαστε συνέχεια σε εκλογές, όμως ,το διακύβευμα είναι να μην πάρει ψήφο ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ

Β.Λεβέντης:  « Eίναι ανόητο αρχηγός πολιτικού κόμματος να υποδεικνύει απαγόρευση ψήφισης άλλου κόμματος » , όμως αυτό πράττει και ο κ. Λεβέντης όταν αναφέρει «το διακύβευμα είναι να μην πάρει ψήφο ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ »

«Είμαστε το μόνο σοβαρό κεντρώο κόμμα, που είμαστε υπέρ του να έχει ο τόπος κυβέρνηση, είμαστε υπέρ του να παίξουμε ρόλο διαλλακτικό για τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM» και εξήγησε τι θα κάνει η Ένωση Κεντρώων σε περίπτωση που οι κάλπες της 7ης Ιουλίου δεν αναδείξουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τη στάση που θα τηρήσει, εφόσον το κόμμα του εισέλθει στη Βουλή, ο κ. Λεβέντης απάντησε: «Επειδή είμαστε κεντρώο κόμμα και δε θέλουμε να υπάρξει ακυβερνησία, θα εξετάζαμε την πιθανότητα παροχής ψήφου, χωρίς να παίρναμε υπουργεία, χωρίς αυτό που έκαναν ο Καμμένος, ο Κουβέλης, ο Καρατζαφέρης […] Θα δίναμε μία ψήφο, για να μην οδηγούμε θα συνέχεια σε εκλογές. Δεν μπορούμε να δηλώσουμε ότι θα οδηγούμε συνέχεια τη χώρα σε εκλογές, είμαστε υπέρ του σχηματισμού μιας βιώσιμης κυβέρνησης».

«Άρα», διευκρίνισε, «θα παράσχουμε ψήφο, υπό τον όρο τη υιοθέτησης των έντεκα σημείων προτάσεών μας που είναι αναρτημένες στο antidiaploki.gr, τα σημεία δεν αφορούν εμάς, αφορούν την κοινωνία, είναι κάθαρση της κοινωνίας και νοικοκύρεμα κοινωνικό και οικονομικό, άρα συμφέρουν τον τόπο αυτά που ζητούμε, όχι εμάς τους ίδιους».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε ό,τι αφορά το διακύβευμα των εκλογών ο κ. Λεβέντης ανέφερε: «Το διακύβευμα είναι να μην πάρει ψήφο ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ, αλλά να τιμωρηθούν και οι δύο. Να τιμωρηθεί και ο δικομματισμός και να οδηγηθούμε προς κυβερνήσεις συνασπισμού κομμάτων».

Σχετικά με τον πήχη της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε: «Ελπίζουμε να είναι στη Βουλή, μαζί μας έχουν έλθει κόμματα ολόκληρα όπως ο Δημαράς με το Άρμα Πολιτών, από ΑΝΕΛ τρεις βουλευτές, κόμματα οικολόγων και ΑμεΑ, από τη Βόρεια Ελλάδα οργανώσεις που είχαν μετάσχει στα συλλαλητήρια, όπως και σημαντικές προσωπικότητες […] Για να έλθουν όλοι αυτοί κοντά μας αισθάνονται ότι μπαίνει η Ένωση Κεντρώων στη Βουλή, δεν ήλθαν για να μη βγουν όλοι αυτοί».

Παρατήρησε, ωστόσο, ότι οι Εθνικές εκλογές προκηρύχθηκαν σε πολύ μικρή απόσταση από τις ευρωεκλογές και παρά τις διαβεβαιώσεις που δίδονταν για εκλογές τον Οκτώβριο. «Οι εκλογές έπρεπε να γίνουν με απόσταση δύο μηνών να πάρουμε μίαν ανάσα […] ούτε προλάβαμε τα προγράμματά μας να αναπτύξουμε, ούτε περιοδείες να κάνουμε […] δεν είναι τίμια πράγματα αυτά, ό,τι ώρα θέλει ο καθένας, ο Τσίπρας έλεγε Οκτώβριο και είχε αποκοιμίσει τα κόμματα και την κοινωνία», είπε.

Σχετικά με τα σενάρια της επόμενης μέρας των εκλογών εκτίμησε ότι «ο Μητσοτάκης δε θα έχει ομαλό κλίμα, μπορεί να σχηματίσει μία κυβέρνηση με τη Γεννηματά, αλλά ομαλό κλίμα δε θα έχει, θα έχει φαγωμάρα και αυτό δε θα εμπνέει εμπιστοσύνη στους επενδυτές».

Σε ό,τι αφορά τη στάση του ΚΙΝΑΛ προέβλεψε ότι «είναι εικονικό που έδιωξαν τον Βενιζέλο από το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος θα είναι ο αρχιτέκτονας της σύμπραξης της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, απλά τον έδιωξαν επειδή ο Βενιζέλος είναι αναφανδόν υπέρ της συγκυβέρνησης της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και τον έδιωξαν για να πάρουν τις ψήφους που φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του πρόεδρου της ΝΔ, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες «να μην δώσουν την ψήφο τους σε κόμματα της οργής, της παραπλάνησης ή της εξαπάτησης, τα οποία δεν θα έχουν ρόλο και λόγο την επόμενη μέρα» ο κ. Λεβέντης επισήμανε: «Ο Μητσοτάκης πλησιάζει την αυτοδυναμία και με 4-5 λάθη θα τη χάσει. Ένα από τα λάθη ήταν να δηλώνει στον λαό τι επιτρέπεται να ψηφίσει και τι όχι, είναι ανόητο αρχηγός πολιτικού κόμματος να υποδεικνύει απαγόρευση ψήφισης άλλου».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Λεβέντης - Παπάζογλου ρυπαίνουν παράνομα την παραλιακή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb