ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αρκάς έχει ήδη γίνει viral κατά του Τσίπρα

Ανήμερα των βουλευτικών εκλογών, ο γνωστός σκιτσογράφος αναδημοσίευσε σκίτσο με την «Κυριακή», η οποία παίρνει πρωινό στο κρεβάτι και καλεί τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν.
Το συγκεκριμένο σκίτσο είχε δημοσιευτεί ανήμερα του επαναληπτικού γύρου των Αυτοδιοικητικών 2019.
«Μην τεμπελιάζετε! Σηκωθείτε να πάτε να ψηφίσετε!» αναφέρει με νόημα η «Κυριακή», στέλνοντας το μήνυμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες.

Λίγο αργότερα, με δεύτερο σκίτσο του, ο Αρκάς υπενθύμισε στους Έλληνες πολίτες κάτι πολύ σημαντικό: «Θυμήσου πως ό,τι βάλεις στο φάκελο, το βάζεις και στη ζωή σου», λέει με νόημα ο ήρωας του Αρκά.

Εκλογές 2019: Το επικό σκίτσο του Αρκά για την ήττα του Τσίπρα!

Το επικό σκίτσο του Αρκά για την ήττα του Τσίπρα στις εκλογές 2019, έχει ήδη γίνει viral!
Ο αγαπημένος σκιτσογράφος δεν χρησιμοποιεί αυτή τη φορά τον πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα, από την σειρά «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».
Καταφεύγει στον προφήτη ο οποίος μονολογεί: «Είναι κακό να μην ξέρεις να χάνεις, και ακόμα χειρότερο να μην ξέρεις γιατί χάνεις!». Δείτε το επικό σκίτσο αλλά και αυτό:
Το επικό σκίτσο του Αρκά για την ήττα του Τσίπρα!

Σημείωση του Γ.Κ: Η Κυριακή  στις Ευρωεκλογές, στις αυτοδιοικητικές, στις περιφερειακές, και στις εθνικές εκλογές έχει γαλάζιο δωμάτιο κ. ΑΡΚΑ ; Άθλια η τακτική από τη πλευρά πολλών Media τα οποία δημοσιοποιούν κατά κόρον την ''γαλάζια'' προπαγάνδα. Αναφορικά με τον ΑΡΚΑ θα δείξει ο χρόνος . . .

Όσοι δεν ξέρουν να κρατήσουν και καμία ''πισινή'' , και τα παρέχουν εν λευκώ όλα σε ένα κόμμα , θα πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους.

* Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ''γαλάζιο'' χρώμα , όμως η Ιστορία έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα με το ''γαλάζιο'' κόμμα όταν έχει στον έλεγχό του την Διακυβέρνηση, Περιφέρεια, και τους Δήμους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αρκάς έχει ήδη γίνει viral κατά του Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">