ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαρινάκης κατά Τσίπρα με ανάρτηση στο facebook

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προεξοφλεί το αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας πως η χώρα μας εισέρχεται από τη Δευτέρα σε μια νέα εποχή «οριστικής ρήξης με το ψέμα» και του «ξεπουλήματος της πατρίδας»

Γιάννης Κουρδομένος: Ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα ενόψει της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης , ο οποίος σε ένα σημείο αναφέρει αυτό που αποτελεί σήμα κατατεθέν δικό μου και με έχουν υπονομεύσει πλειάδα κομμάτων και δημάρχων Γλυφάδας: '' Nα φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει xωρίς ψεύτικα μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών , και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ''


Ας έρθει ο κ. Μαρινάκης να αναφέρει και σε εμάς όσα έγραψε στο F/B ώστε να του παρέχουμε τι ισχύει επί πέντε χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας με τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο των εξυπηρετήσεων ''στα δικά μας παιδιά'' , ο οποίος ευεργέτησε επιλεκτικά ημετέρους και παραταξιακούς του και στράφηκε κατά ημών.


Τελικά δεν ονομάτισε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως την επόμενη εκλεκτή για τα συμφέροντά του κυβέρνηση της χώρας , απλά κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει για ρήξη με το ψέμα , τη φαυλότητα , τον λαϊκισμό, το ξεπούλημα της πατρίδας , τα σκάνδαλα , ( εννοεί NOVARTIS ? ) , το μίσος, κ.α. , κατά του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος σημειώνει, μεταξύ άλλων, με ανάρτηση στο Facebook, ότι «κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας», ενώ τονίζει πως (δική του η σύνταξη και τα κεφαλαία γράμματα) «η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή οριστικής ρήξης με το ΨΕΜΑ, τη ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ, τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, τους ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το απύθμενο πολιτικό ΘΡΑΣΟΣ και ΜΙΣΟΣ, την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και της ιδεολογίας της ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ».

«Γι΄ αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ευθύνεται ξεκάθαρα η απερχόμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του, το σχέδιο για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, καθώς και των διαχρονικών ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ», συμπληρώνει.

Σε ένα άλλο σημείο της ίδιας τοποθέτησής του, επισημαίνει πως πρέπει «να κοιτάξουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο στα μάτια και αφήνοντας στην άκρη τις διχαστικές λογικές που προσπάθησαν να μας επιβάλουν, να αναζητήσουμε και πάλι τις κοινές μας αξίες και να φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει. Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απευθύνει κάλεσμα «στους χιλιάδες φίλους στον Πειραιά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τους οποίους έχουμε δώσει τόσους νικηφόρους αγώνες μαζί, αλλά και τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά» ώστε να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να τιμήσουν την εκλογική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι στην ανάρτησή του υπάρχει και η ελληνική σημαία.

Η ανακοίνωσή του:

«Σήμερα, οι Έλληνες οφείλουμε να τιμήσουμε το ύψιστο δικαίωμά μας ως πολίτες. Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας και επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας. Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή οριστικής ρήξης με το ΨΕΜΑ, τη ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ, τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, τους ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, το απύθμενο πολιτικό ΘΡΑΣΟΣ και ΜΙΣΟΣ, την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και της ιδεολογίας της ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. Γι΄αυτή τη νοσηρή κατάσταση, ευθύνεται ξεκάθαρα η απερχόμενη κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του, το σχέδιο για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, καθώς και των διαχρονικών ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ.

Πιο ώριμοι πια από ποτέ, μαθημένοι από τα λάθη του παρελθόντος αλλά και συνειδητοποιημένοι για τα αληθινά διλήμματα αυτών των εκλογών και όχι τα ψευδεπίγραφα που ακούμε όλο αυτό το διάστημα, καλούμαστε ενωμένοι να βαδίσουμε στον δρόμο της δημιουργίας και της υπευθυνότητας. Να κοιτάξουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο στα μάτια και αφήνοντας στην άκρη τις διχαστικές λογικές που προσπάθησαν να μας επιβάλουν, να αναζητήσουμε και πάλι τις κοινές μας αξίες και να φτιάξουμε εμείς την μοίρα που μας αξίζει. Χωρίς τα ψεύτικα, μεγάλα λόγια που χάνονται την επόμενη των εκλογών και όχι για τους πολλούς ή τους λίγους, αλλά για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαρινάκης κατά Τσίπρα με ανάρτηση στο facebook Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">