ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε

Την Κυριακή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα κληθούν στην κάλπη, και με τη ψήφο τους η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα μετά τον παραλογισμό που ζήσαμε επί 4,5 χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς. Η χρήσιμη ψήφος για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ».

Αυτά δήλωσε σήμερα το μεσημέρι από το εκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής, στην Καρδίτσα, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε θεσσαλικές πόλεις.

Και εξήγησε: «Γιατί εμείς είμαστε αντίβαρο, προοδευτικό αντίβαρο, στις συντηρητικές πολιτικές της Δεξιάς. Είμαστε όμως και η κρίσιμη ψήφος. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, εγγυάται την πολιτική σταθερότητα στη χώρα».

Ανέφερε ακόμα πως «δεν αρκεί η αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη για να διασφαλιστεί, η πολιτική σταθερότητα», λέγοντας πως «για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μη βρεθεί ο τόπος σε κατάσταση ακυβερνησίας, απαιτούνται 200 βουλευτές» και «αυτό μπορεί να επιτευχθεί μονάχα με μια καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, στην επόμενη Βουλή». 

Και προσέθεσε: « Η χώρα όμως για να πάει μπροστά, χρειάζεται και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε, απέτυχε ως κυβέρνηση, δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως υπεύθυνη αντιπολίτευση ».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Η συνομήλικη μας Φώφη δεν απόλυτα ακριβής , υπερβάλει δεδομένου ότι αυτό επιτάσσει η ιδιότητά της. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ , σε ορισμένες περιπτώσεις , οι νοοτροπίες είναι λανθάνουσες , καθώς επίσης , ορισμένοι έγιναν συνεχιστές διαχρονικών και πεπαλαιωμένων πρακτικών.

Ωφελείται πέραν του δέοντος η ΝΔ , όμως πλέον είναι ξεκάθαρο. Δεν κυβέρνησε ποτέ μέχρι σήμερα ο κυρίαρχος λαός , η λαϊκή βάση. Κυβερνούν συμφέροντα , ολιγάρχες , γνωρίζοντες , κ.α.

Υ.Γ: Υπάρχει κάποιο κόμμα εξουσίας το οποίο δεν αποδοκιμάστηκε από τον Ελληνικό λαό ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">