ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Reuters: Απίθανος υποψήφιος πουλά θαυματουργές θεραπείες

H Εκκλησία άδειασε τον Βελόπουλο  με ιερά πυρά για τις επιστολές του Ιησού. Σας θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί σατιρικό δικό μας δημοσίευμα πριν την τοποθέτηση της Εκκλησίας.

Το πρακτορείο Reuters έπειτα από τα ιερά πυρά της Εκκλησίας παρουσιάζει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως  «Παρουσιαστή μερικής απασχόλησης, πωλητή θαυματουργών θεραπειών και εκκολαπτόμενο πολιτικό». 

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο παρουσιάζει τον κ. Βελόπουλο ως έναν «απίθανο υποψήφιο», ενώ από τις δηλώσεις του επισημαίνει την επιθυμία του να χτίσει ένα τείχος, με ναρκοπέδιο, για να κρατήσει τους μετανάστες εκτός Ελλάδας, αλλά και για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την επιβολή της θανατικής ποινής για εμπόρους ναρκωτικών και παιδόφιλους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ελπίζει να επαναλάβει στις εθνικές εκλογές την επιτυχία των ευρωεκλογών, αναφέρει το Reuters και σημειώνει ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που «με ζήλο διαφημίζει φυτικά συμπληρώματα και κρέμες που υπόσχονται να θεραπεύσουν τα πάντα, από ρευματοειδή αρθρίτιδα μέχρι κατάθλιψη, Αλτσχάιμερ και τη φαλάκρα».

Ο Βελόπουλος συνδυάζει θεωρίες συνωμοσίας και εθνικισμό

«Συνδυάζοντας ψευδοεπιστήμη, θεωρίες συνωμοσίας και εθνικισμό, ο Βελόπουλος εξαπέλυσε ένα αφήγημα- ομοβροντία: Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει χριστιανική, η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να χρεώνει για κάθε ένα από τα τεχνουργήματά της που βρίσκονται σε μουσεία σε όλο τον κόσμο και πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα», αναφέρει το Reuters. 

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου από 2,5% έως 3,5% για τις εθνικές εκλογές, κάτι που θα μπορούσε να του δώσει 10 έδρες στη Βουλή, σημειώνει το δημοσίευμα.

«Πρώτα από όλα, θα έφτιαχνα ένα τείχος στον Εβρο, με νάρκες. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Ευρώπη. Θα προστατεύσω τα σύνορα για έναν και μόνο λόγο, επειδή κινδυνεύω από την Τουρκία», δηλώνει στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ο κ. Βελόπουλος και προσθέτει ότι παιδόφιλοι και έμποροι ναρκωτικών θα έπρεπε να καταδικάζονται σε θάνατο. 

«Αν μπορούσα, θα επανέφερα τη θανατική ποινή. Θα το έθετα σε δημοψήφισμα, αλλά η χαμηλότερη ποινή θα ήταν τα ισόβια», και εμείς συμπληρώνουμε ότι ανάλογου επιπέδου ακραίου ''ηθικού εθνικισμού'' γραφικοί τύποι διέπονται από ταυτόσημες ιδέες , και στην χώρα μπανανία του ''ότι δηλώσεις είσαι''  δηλώνουν εφημερίδες Γλυφάδας.

Βέβαια το λόγο έχει η δικαιοσύνη , η οποία θα κρίνει κατά πόσον αληθεύει το ότι δηλώσεις είσαι , αναφορικά με όσους βαφτίστηκαν Εφημερίδες Γλυφάδας , διότι το να επιλέξεις να είσαι τσιράκι του εκάστοτε δημάρχου - δημοτικής αρχής δεν συνεπάγεται ότι είσαι δημοσιογράφος , και κυρίως Εφημερίδα.

Οι στοχευμένες συντονισμένες επιθέσεις πολλών ετών , με ύβρεις , συκοφαντίες , λασπολογία , και ευφάνταστα μυθεύματα , τα οποία αποσκοπούσαν σε ιδιοτελή κ.α. συμφέροντα θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη , διότι αξιώσαμε την ποινική δίωξη των συντακτών και χρηματοδοτών αυτών των επιθέσεων.

Έχοντας βασικό δεδομένο από την πλευρά μας πλήρη φάκελλο κατατεθειμένο στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ - σημερινό Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής , από το 1990 , δικαιολογούνται οι επιτήδειοι συκοφάντες να θέτουν δημόσια ασύστολα ψεύδη δηλώνοντας ότι ασκούν δημοσιογραφική λειτουργία ;

Δημοσιογράφος είναι αυτός ο οποίος διασταυρώνει τα στοιχεία του , και δεν αναφέρει στο κοινό του ασύστολα ψεύδη. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Reuters: Απίθανος υποψήφιος πουλά θαυματουργές θεραπείες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">