ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Οι κοινόχρηστοι χώροι περιέρχονται στον ειδικό φορέα Διαχείρισης

Οι κοινόχρηστοι χώροι πρωοφέλειας και κοινωνικής ανταποδοτικότητας του Ελληνικού περιέρχονται στον ειδικό φορέα Διαχείρισης Κοινόχρηστων χώρων.

Του Γιάννη Κουρδομένου
glyfadaweb@gmail.com

Ψηφίστηκε από τη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την κύρωση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου των υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Υγείας και Εσωτερικών.

Υπέρ: ΝΔ και Ελληνική Λύση.

Καταψήφισαν: ΣΥΡΙΖΑ,  ΚΙΝΑΛ,  ΚΚΕ , ΜεΡΑ25.

Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης ήθελε να απεμπολήσει το 90% της έκτασης που ανήκει στον δήμο Ελληνικού , και να μοιραστεί ισομερώς στους τρεις όμορους δήμους, κάτι το οποίο θα διαμόρφωνε όρους πραγματικού τοπικού και αυτοδιοικητικού πολιτισμού στην περιοχή μας , και ουσιαστικής συνεργασίας και ανάπτυξης - προόδου για τον τόπο μας.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα υφίστανται λαθεμένες νοοτροπίες στην περιοχή μας , και άλλωστε γι' αυτό το λόγο η χώρα μας ταλαιπωρείται επί δεκαετίες , και οικονομικά, και πολιτικά , και κοινωνικά.

Οι πολιτικοί μας, καθώς και οι δήμαρχοι - δημοτικές αρχές - και μεγάλο κομμάτι του τύπου , συνήθως φέρονται όπως η ''πιτσιρικαρία'' που γράφει συνθήματα σε πλατείες και τοίχους ''μόνο Τερψιθέα, ούτε Άλιμος , ούτε Σούρμενα''.

Το θέμα είναι ότι απ' αυτόν τον φορέα έχουν αποχωρήσει οι δήμοι Αλίμου και Γλυφάδας , άρα τι όροι διαμορφώνονται ;

Αξιοπερίεργο το γεγονός καταψήφισης από τη πλευρά ΚΙΝΑΛ του συγκεκριμένου νομοσχεδίου , δεδομένου ότι πρόεδρος του φορέα είναι ο Γιάννης Κωνσταντάτος, η μήπως κάνουμε κάποιο λάθος, και εμφανίζεται πρόεδρος ο κ. Κωνσταντάτος και έτεροι κινούν τα νήματα ;

Πάντως μας μπερδεύεται σε πολιτικό επίπεδο , με τον ''φορέα'' , τον ''ειδικό φορέα'' , καθώς και με όσα επίκεινται στην περιοχή μας χωρίς να υπάρχει σύμπνοια , ομόνοια , και συμπόρευση όλων των δημάρχων, δημοτικών αρχών, καθώς και των τοπικών κοινωνιών.












  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Οι κοινόχρηστοι χώροι περιέρχονται στον ειδικό φορέα Διαχείρισης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">