ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Drone καταγράφει την φωτιά στην Γ.Μαρίνα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Πυροσβεστική βίντεο από την επιχείρηση που έγινε για να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε σε σκάφη στη μαρίνα Γλυφάδας.

Για πυρκαγιά σε σκάφη αναψυχής, στην Γ’ μαρίνα Γλυφάδας ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 14 Νοεμβρίου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις από τον 8ο , τον 7ο και τον 4ο Π.Σ. Αθηνών, τον 3ο και τον 1ο Π.Σ. Πειραιά, το Πυροσβεστικό Πλοιάριο «Καραβασίλης», ενώ συνδρομή παρείχαν υδροφόρες του δήμου, εθελοντές πυροσβέστες με εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και η ΕΛ.ΑΣ., το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Ακτοφυλακή και το ΕΚΑΒ.

Η κατάσβεση πραγματοποιήθηκε με τη χρήση νερού και αφρού.


Σημείωση του Γ.Κ: Ο Δήμος Γλυφάδας δεν έκανε κάποια λήψη από drone δεδομένου ότι η Γ. Μαρίνα βρίσκεται στα διοικητικά του όρια , η μήπως τις λήψεις των drone τις περιορίζει σε φιέστες και εκδηλώσεις ''πανηγυρίστηκου'' χαρακτήρα ; O ''dronistas'' του δήμου Γλυφάδας είχε ρεπό ;


Σημειώνουμε ότι αυτό που λέγεται ''drone'' , είχε περάσει για πρώτη φορά στα αυτιά της κοινής γνώμης πριν απο 30 χρόνια στις μεταδόσεις του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' , και μέχρι να γίνει κάτι διαδεδομένο σε επίπεδο καταναλωτικής χρήσης , ακόμα και στη χρήση αστυνομίας, υπηρεσιών, κ.α. , πέρασαν περίπου τριάντα χρόνια. ( Ασφαλώς τα drone υπήρχαν για στρατιωτικούς λόγους από εκείνη τη περίοδο. )

Γλυφάδα: Drone καταγράφει την φωτιά στην Γ.Μαρίνα , ενώ στον δήμο Γλυφάδας σειρά ''παρατάξεων'' έχουν καταλύσει την τοπική δημοκρατία προς χάριν σκοπιμοτήτων και λοιπών συμφερόντων ! ( Το ψήφισμα χιλιάδων κατοίκων δεν ισχύει επί πέντε χρόνια , ποιους εκπροσωπούν ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Drone καταγράφει την φωτιά στην Γ.Μαρίνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">