ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλανδρίου - Στη Γλυφάδα ?

Στις 27 Ιανουαρίου 2020 ξεκινούν τα μαθήματα για το πρόγραμμα «Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων μέσω της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 25 ωρών και τα μαθήματα θα γίνονται στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου, επί των οδών Λ. Πεντέλης & Ιωαννίνων και ώρες 16:00 έως 19:00.

Aπό τις 8 Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα του προγράμματος «Δημιουργία Ιστοσελίδας» που είναι διάρκειας 50 ωρών.

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Στον αντίποδα , στον Δήμο Γλυφάδας ισχύει το καθεστώς ''κουτσοί , στραβοί , κουλοί'' , στον άγιο Παντελεήμονα.

Μη ξεχνάτε πόσες φορές μάλλιασε η γλώσσα μας ραδιοφωνικά στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν από δεκαετίες, και πόσες φορές έχουμε γράψει , ότι ο δήμαρχος εξασφάλισε συμβάσεις των 300.000 χιλιάδων ευρώ σε κουμπάρους , και ημέτερους , χωρίς να παρέχουν ούτε μια δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε.

Ο Δήμος Γλυφάδας κορυφαίος Δήμος κανιβαλισμού με κάθε δημοτική αρχή

Να χαίρεστε τους ''γαλάζιους'' δημάρχους σας , τους κουμπάρους των 300.000 χιλιάδων ευρώ , καθώς και τα ρουσφετάκια τους , αυταπόδεικτα όμως είναι άχρηστοι σύμφωνα με όσα προτάξαμε πριν από δεκαετίες , τα γράψαμε επανειλημμένα , ισχύουν σε σειρά Δήμων , εκτός του δήμου Γλυφάδας.

Η ''συμβολή'' των διοικούντων - αιρετών , δεδομένου ότι δεν μας έχουν συμβάλει ποτέ και σε τίποτα , θα μείνει στα χρονικά της Ιστορίας , ως μια τοπική κοινωνία κανιβάλων , υπονομευτών , και άχρηστων για το μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmal.com

Επισήμανση: Σε μια κοινωνία διευρυμένης φαυλότητας και κορεσμένης παλιανθρωπιάς , είμαι περίεργος ποιο κάθαρμα μπορεί να θέσει υπο αμφισβήτηση ότι λειτουργήσαμε το πρώτο τοπικό Sosial Media, ( κοινωνικό δίκτυο ) από τη δεκαετία του 70 στη Γλυφάδα. 

Άλλωστε γιατί να το κρύψουμε , πριν υπάρξουν wifi , facebook, instagram , και twitter , υπήρχε κοινωνική δικτύωση στη Γλυφάδα , και μάλιστα δημόσια , την οποία αντί αρωγής επανειλημμένα την δίωξαν και την κατέσχεσαν για τα οφέλη αστικών πολιτικών κομμάτων , των στελεχών τους , καθώς και των εξυπηρετούμενων. 

Εξ' αυτού του γεγονότος καθίσταται σαφής η ''ποιότητα'' του τοπικού πολιτισμού , όταν έχουμε τα στοιχεία των πεπραγμένων όσων γνωρίζουν ποιος ήταν ο προπομπός όσων ισχύουν τεχνολογικά σήμερα και έχουν υιοθετηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

# Αφιερώνω την δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου στους παλιούς ακροατές και ακροάτριες του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , οι οποίοι ασφαλώς θα θυμούνται ποια περίοδο υπήρχαν οι προτάσεις μου αναφορικά με Κέντρο Δια Βίου Μάθησης - ''ανοικτό πανεπιστήμιο'' , και ποια ήταν τα πεπραγμένα όσων κακοδιοίκησαν και κακοδιοικούν το Δήμο. ( Θεωρείτε ότι υπάρχει υπερβολή ; )

# Κάνοντας παράλληλα την αυτοκριτική μας , θα μας κάνετε ένα ρουσφετάκι - εξυπηρέτηση , όπως είθισται να γίνετε μέχρι σήμερα για χιλιάδες ημετέρους σας ; Αυταπόδεικτα , να εκπροσωπήσετε επάξια , όπως απαιτείται το κοινωνικό σύνολο , έχετε καθολική αδυναμία. 

# Τέλος, στους αιρετούς όλων των αποχρώσεων - κομμάτων , καθώς και σε πλειάδα εξυπηρετούμενων τους , σας αφιερώνουμε την σιγή του GLYFADA SKY RADIO , διότι αυτός είναι * ο πραγματικός τοπικός πολιτισμός σας , καθώς και η συμβολή σας στους κατοίκους.  * Στα μουλωχτά για την πάρτι σας και μούγκα στην στρούγκα.

* Η εισαγγελέας Εφετών , κ. Αικατερίνη Πιστόλη , πότε θα τοποθετηθεί ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια ; Υπήρχαν Ιδιωτικοί σταθμοί , όμιλοι , κανάλια - ραδιόφωνα - ιστοσελίδες , την περίοδο του 1983 - 1984 που δικτυώσαμε κοινωνικά χιλιάδες Αθηναίους στον Ραδιοφωνικό αέρα ; Ναι η Όχι ;  Ποια είναι η αρχή στη χώρα μας των κοινωνικών δικτύων ; Πως και από ποιους ξεκίνησαν πριν το διαδίκτυο και το wifi ; 

* Έξι (6) δεκαετίες θεσμικοπολιτικοκοινωνικοί καταστροφείς. ( Δεκαετία 70 - δεκαετία 20 ) Εσείς βρίσκεται ορθότητα σε όσα έχουν ισχύσει ; 

* Η δίκη μου επιδίωξη ήταν κάποια στιγμή όλα να είναι προσιτά για το σύνολο της κοινωνίας, το οποίο το πλήρωσα πολύ ακριβά.  Το θέμα είναι ότι σε κοινωνικό επίπεδο , ένα τμήμα της κοινωνίας , έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία , και θα την έχει στους αιώνες των αιώνων. Χρειάζεται τους ενδιάμεσους , το πελατειακό σύστημα , τα ρουσφέτια , τις εξυπηρετήσεις , αντί ισοπολιτείας - ισονομίας , και πίστωση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου ώστε επιλεκτικά να προμοτάρουν τα συμφέροντά τους τα ''επαγγελματικά'' στελέχη της πολιτικής , δια μέσω των εκάστοτε ''σκούφηδων''. Κυρίως από αυτό το γεγονός αποδεικνύεται η αχρηστία μιας κοινωνίας. 

Σας ευχόμαστε καλή συμμετοχή στα κοινωνικά δίκτυα με πίστωση των χρημάτων σας επιλεκτικά για εξυπηρετούμενους , αντί όσων προτάξαμε πριν από δεκαετίες. Ένα μέσο όλων των δημοτών, με συμμετοχή και διαμόρφωση από το σύνολο μιας κοινωνίας. Ασφαλώς μπορεί σε ορισμένους/ες με εξοικείωση σε όσα ισχύουν σήμερα να αποτελεί λαθεμένη πρόταση, όμως ένας δήμαρχος εκλέγεται , ένας δήμος υφίσταται , ένας είναι ο ψηφοφόρος πίσω από το παραβάν , και εσαεί ένας θα είναι ο ''τοπικός πολιτισμός'', δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ισχύσουν περισσότεροι , και είναι ξεκάθαρο ότι όσα σας βολεύουν και σας εξυπηρετούν τα δέχεστε. Δέχεστε το καθεστώς ενός άδικου δημάρχου. 
Η μήπως δεν το δέχεστε ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χαλανδρίου - Στη Γλυφάδα ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">