ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: « Άνθρωποι στα ''πέλαγα'' του κόσμου »

Με αφορμή τις επισκέψεις στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας, και Γαλατσίου, τις οποίες θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ σας υπενθυμίζουμε:

Τυγχάνει να έχουμε ζήσει από πολύ κοντά συγκεκριμένες περιπτώσεις δυο μέτρων και σταθμών , και 800 ταχυτήτων , απ' όσες και όσους διατρανώνουν τον ''σεβασμό'' στους ''θεσμούς'' και στην ''διαφορετικότητα''.

Τα αυταπόδεικτα δεν επιδέχονται παρερμηνείας

Υπάρχει έστω ένα άτομο με αναπηρία στα κοινά του Δήμου Γλυφάδας ; Είναι σαφές ότι σε επίπεδο δήμου υφίστανται χιλιάδες άτομα με αναπηρία, άρα η Ελληνική κοινωνία ακόμα και σήμερα , το 2020 , βρίσκεται στο χθες , στον μεσαίωνα.

Ακόμα και τα άτομα τα οποία είχαν στις οικογένειές τους άνθρωπο με αναπηρία , από κοινού με έτερα άτομα , ποδοπάτησαν τα δικαιώματα ατόμων με αναπηρία για την δική τους ιδιοτέλεια και όφελος.

Συγκεκριμένα στη Γλυφάδα , παρουσίασαν τα seatrac ως συμβολή στα άτομα με αναπηρία , την ίδια χρονική περίοδο που συνέβαλαν σε πλειάδα αχαρακτήριστων πράξεων κατά ατόμων με αναπηρία.

Σε επίπεδο πολιτικής - βιτρίνα και ''στάχτη στα μάτια'' της κοινωνίας

Ακόμα και σε επίπεδο πολιτικής τα πεπραγμένα τους υποδηλώνουν υποκριτική στάση , μιας που ορισμένοι είχαν αποδεχθεί τη συμμετοχή ενός ατόμου με αναπηρία στην κεντρική πολιτική σκηνή ενώ υπονόμευαν σειρά έτερων κατά τόπους στις τοπικές Ο.Μ.

Οι τοπικές οργανώσεις Γλυφάδας και Νοτίων προαστίων

Συσπειρώθηκαν αρκετοί/ες προωθώντας τις συνιστώσες , τις ομάδες , και το άτομό τους , ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξαν τα άτομα με αναπηρία.

Κατέβηκαν και προτάθηκαν οι ίδιοι υποψήφιοι για βουλευτές , περιφερειάρχες , περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι , για τα συντονιστικά , τις επιτροπές , κ.α., ενώ διατελούσαν ορισμένοι και αιρετοί , πρόεδροι , διοικητές , και είχαν πετύχει να ελέγχουν τις ψήφους των ομοϊδεατών τους χωρίς να έχουν στηρίξει ούτε ένα άτομο με αναπηρία.

Στις περιπτώσεις που υπήρχε κώλυμα από τη πλευρά τους υποστήριξαν έτερο μέλος της οικογένειάς τους ώστε να μην χάσουν τα προνόμια τους. Δηλ. και τις καρέκλες και τις υποψηφιότητες.

Kατάλυσαν ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας

Αν ορισμένοι/ες θεωρούν ότι από το δικό μας μετερίζι υπάρχουν ''επιθέσεις'' σφάλλουν καθολικά. Υπάρχει η αλήθεια σε μια σαθρή πραγματικότητα, και δίνω έμφαση στους ''Παπανικολαουσκαμπαρδωνοταστάνηδες'' με τα δεδομένα οφέλη αρκετών ετών.

Και τα δικά τους - δικά τους , και τα δικά σας δικά τους , και τα δικά μας , δικά τους !

Υποψήφιοι Βουλευτές - Δήμαρχοι , Ευρωβουλευτές , Κομματάρχες , Πρόεδροι , Αιρετοί , Εκδότες , στα διοικητικά συμβούλια ΚΑΠΠΑ , Τραπεζών , κ.α. Η συμβολή τους στη κοινωνία ποια είναι ; Ειδικότερα τα πέντε τελευταία χρόνια έχετε έστω ένα στοιχείο συμβολής τους , η μήπως έχετε τα στοιχεία πως κατάλυσαν το ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας για την δική τους ιδιοτέλεια ; 

Όσοι τους επιλέξατε , τους ψηφίσατε , και τους στηρίξατε , δεν απορείτε τόσα χρόνια της δικής τους ωφέλειας ότι αδυνατούν να παρέχουν μια απάντηση επί του συγκεκριμένου ζητήματος ;

Θεωρείται συμβολή στη κοινωνία επί πέντε χρόνια δικών τους οικονομικών απολαβών - παχυλών μισθών - από το κοινωνικό σύνολο , ότι δεν υπήρξε ούτε μια ενέργειά τους ;

Αγωνιστές για μια καρέκλα 

Θεωρείται συμβολή στη κοινωνία ότι εξαίρεσαν από τις εκλογές όσους αγωνίστηκαν ενώ οι ίδιοι ξεπουλήθηκαν για ''τριάντα αργύρια'' ; Αντιστάθηκαν στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού , η οι ίδιοι υπέγραψαν και συναίνεσαν στο ξεπούλημα ; 

Άφησαν τις καρέκλες και τους παχυλούς μισθούς οι ''αγωνιστές'' όταν υπογραφόταν το Μνημόνιο το οποίο εμπεριείχε και την Ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού ; Οι δήθεν ''αγωνιστικές τους δράσεις'' ήταν ένα προκάλυμμα καιροσκοπισμού το οποίο θα τους παρείχε σε βάθος χρόνου τη δυνατότητα των οικονομικών απολαβών, όπως και ίσχυσε.

Θεωρείται συμβολή στη κοινωνία , αντί να τηρήσουν την εντολή 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας , για ένα μέσο όλων των δημοτών , έστησαν μια ιστοσελίδα και ''παρουσιάστηκαν'' οι ίδιοι ως εκδότες , ενώ αν ερωτηθούν για ευνόητους λόγους το αρνούνται ;

Φαύλος κύκλος

Θεωρείται συμβολή στη κοινωνία να συνδιαλέγονται μυστικά μεταξύ τους και να μοιράζουν τις θέσεις στα διοικητικά συμβούλια ; Ασφαλώς έχετε εικόνα ότι προτάθηκαν να διατελέσουν στα Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας οι αποτυχόντες των εκλογών , λόγω της κομματικής τους ιδιότητας. Έπειτα από ορισμένα χρόνια στις θέσεις των Δ/Σ , και ενώ δεν υπήρξε ούτε μια ενέργειά τους αναφορικά με το ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΩΝ, πέτυχαν να εκλεγούν αιρετοί. Σημαίνει κάτι σε εσάς ; Αν δεν αντιλαμβάνεστε , πέτυχαν εν συνεχεία στην εκλογή τους διότι εξυπηρέτησαν όσους εξυπηρετούσαν και οι προκάτοχοί τους.

Ο τοπικός πολιτισμός της Γλυφάδας κατά τον Σκαμπαρδώνη

Δια στόματος του αποτυχόντα των εκλογών του 2014 , τον οποίο τοποθέτησαν στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας, Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη, ειπώθηκε: Ο τοπικός πολιτισμός στο δήμο Γλυφάδας είναι οι σύλλογοι των Ποντίων, των Πελοπονήσιων , και των Κρητών !!! Ασφαλώς εξυπηρετώντας τις εκδηλώσεις των προαναφερόμενων συλλόγων υφίσταται τοπικός πολιτισμός. Οτιδήποτε έτερο στα όρια του Δήμου Γλυφάδας δεν λογίζεται τοπικός πολιτισμός ! Αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς πως ένας ξενόφερτος στο Δ/Σ ενός δήμου θεωρεί την έννοια τοπικός πολιτισμός, μόνο που ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι το όλον, είναι το ΣΥΝΟΛΟ , και ανάμεσα σε αυτούς είναι κυρίως οι αυτόχθονες με εντοπιότητα.

Με ανάλογο τρόπο - μέθοδο αντιλαμβάνονται τον ''τοπικό πολιτισμό'' αρκετοί ακόμα οι οποίοι εξυπηρετούσαν επί σειρά ετών αθλητικά και άλλα σωματεία - συλλόγους.

Με βασικό δεδομένο ότι ο έτερος ξενόφερτος Γ. Παπανικολάου απεδέχθη τον εν λόγω στο Δ/Σ του Δήμου , καθώς και άλλους ανάλογων απόψεων , υπάρχει πλήρης ταύτιση. Όλοι και όλες εσείς που δεν ανήκετε στους συλλόγους Ποντίων, Πελοπονήσιων , και Κρητών , δεν έχετε καμία σχέση με τον τοπικό πολιτισμό όπως τον θεωρούν οι ξενόφερτοι.

Οι δημιουργίες από σανίδες αντί κάλυψης της εντολής των δημοτών

Θεωρείται συμβολή στη κοινωνία , ακόμα και πρόσφατα , που μαζεύτηκαν στο παλιό δημαρχείο της Γλυφάδας ώστε να επιδείξει ο Ταστάνης τις σανίδες της ''δημιουργίας'' του , αντί να καλύπτουν την εντολή των Γλυφαδιωτών ; Εκπροσωπούσε την εντολή των συμπολιτών μας εννιά χρόνια κλεισμένος στο καβούκι του φτιάχνοντας σανίδες καραβάκια ; ( Έπεφτε ο μισθός προέδρου , τα extra bonus , και τον υπόλοιπο χρόνο τον αφιέρωνε στις ''σανίδες καραβάκια''.) Έτσι καλύπτετε η εντολή των συμπολιτών μας ;

Πως και πότε εκπροσώπησαν τους Γλυφαδιώτες ;

Από το 2014 , εκλογής του Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας , ο Ταστάνης άλλαζε τριάντα χρώματα όποτε με έβλεπε στα Δ/Σ , δεδομένου ότι είχαν συνδιαλαγεί μεταξύ τους να βγάλουν από τη μέση τον υποφαινόμενο ώστε να έχουν δεδομένο μερίδιο οι ίδιοι στον Ο.Τ.Α. αντί να καλύπτουν την εντολή των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος ανανέωνε παράνομα συμβάσεις σε ημέτερους και οι ''αντιπολιτευόμενοι'' σφύριζαν αδιάφορα

Είναι δυνατόν να υφίσταται εκπροσώπηση , όταν όσες φορές βρέθηκα στα Δ/Σ του δήμου ο Ταστάνης δεν τοποθετήθηκε ούτε μια φορά για την εντολή 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας , ενώ απέναντί του βρισκόντουσαν οι εξυπηρετούμενοι του Δημάρχου στους οποίους επί πέντε χρόνια ανανέωνε τις συμβάσεις , και ορισμένοι γραφικοί τους οποίους συντηρούν οικονομικά ''σε διαφορετική βάση'' ώστε να επιτίθενται στους κατοίκους ;

Σκοπεύω κάποια στιγμή , αν μπορέσω , να δημοσιοποιήσω ομαδοποιημένα πολλά από τα τεκταινόμενα και τις πρακτικές δημάρχων, αιρετών, παρατάξεων, συνδυασμών, και λοιπών, το θέμα είναι ότι προς το παρόν αδυνατώ δεδομένης της πρωτοφανούς ''υποστηρίξεως'' τους και σε εμάς. Διώξεις - κατασχέσεις , υπονομεύσεις , κατάλυση ψηφίσματος 4.500 χιλιάδων κατοίκων , επιθέσεις , ύβρεις , συκοφαντίες , κ.α. δια των χρηματισμένων τους σε ''διαφορετική βάση'', και στον αντίποδα τα επιλεκτικά οφέλη των ιδίων και μερίδας παραταξιακών , συγγενών , και ημετέρων τους.

Οι ξενόφερτοι δήμαρχοι - αιρετοί 

Οι ''Παπανικολαουσκαμπαρδωνοταστάνηδες'' είναι και οι τρεις ξενόφερτοι , δεδομένου ότι κανείς τους δεν διαθέτει εντοπιότητα στη Γλυφάδα , και θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται περισσότερα , διότι μέχρι σήμερα λόγω εμπλοκής των κομμάτων στην αυτοδιοίκηση έχει αλλοιωθεί μέχρις εσχάτων ο Δήμος , η τοπική δημοκρατία , καθώς και ο τοπικός πολιτισμός.

Σημείο της νέας εποχής ''τοπικού πολιτισμού'' ότι επί δεκαετίες Ο.Τ.Α δεν έχει εκλεγεί δήμαρχος ούτε ένας Γλυφαδιώτης με εντοπιότητα , η καταχρηστικό bullying ;

Η ισχύς εν την ενώσει ήταν η βασική αρχή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ - Ο Φασίστας Μουσολίνι αρχικά υπήρξε αριστερός και εν συνεχεία ιδρυτής του Φασισμού

Αρκετοί/ες συνενώθηκαν ώστε από κοινού να διαβάλουν αντί να εκπροσωπήσουν , και τουλάχιστον από το 2014 και μετέπειτα υπάρχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Η επίπλαστη συνένωση αρκετών και διαφόρων , οι οποίοι/ες έπειτα από απαράδεκτες μεθοδεύσεις , οι οποίες αποσκοπούσαν στην προσωπική τους ιδιοτέλεια και όφελος , διασπάστηκαν , και παρουσιάστηκαν σε νέα σχήματα διεκδίκησης μεριδίου στην τοπική αυτοδιοίκηση , ενώ δεν κάλυψαν την εντολή των ψηφοφόρων !

Ποιοι ξεχνούν εύκολα τις μεθοδεύσεις τους , ώστε να βρεθεί ένα άτομο της συντεχνίας τους στο δημοτικό έδρανο ; Είτε σε κοινό σχήμα, είτε διασπασμένοι/ες σε περισσότερα , δεν κάλυψαν την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας , ενώ υιοθετώντας πρακτικές Μουσολίνι μάλλον επιζητούσαν μεθόδους να του μοιάσουν. 

Τα ερωτήματα 

Το συγκεκριμένο κείμενο περιλαμβάνει μια σειρά από ερωτήματα , καθώς επίσης , δεδομένες στιγμές από την τοπική πραγματικότητα στα όρια του Δήμου Γλυφάδας. Θεωρούμε ότι είναι εύκολο να δοθούν απαντήσεις , απ' όσους αναφέρονται στο κείμενο , όμως δεν υπάρχει ενδεχόμενο. 

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ποτέ δεν ζήτησα οτιδήποτε απ' αυτά τα άτομα , και έγινε με σκοπιμότητα ώστε να υπάρχει απόδειξη των προθέσεών τους , καθώς επίσης , αν μπορεί σήμερα να έχει υπόσταση η αντιπροσώπευση δια εκπροσώπων και κάλυψη της εντολής που παρέχει ένα κομμάτι της κοινωνίας μας , πλην της ιδιοτέλειας των λίγων , οι οποίοι έπειτα των εκλογών συνδιαλέγονται μεταξύ τους , και καλύπτουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. 

Έπειτα της προδοσίας σε βάρος της κοινωνίας από τη πλευρά των προαναφερόμενων, και αρκετών ακόμα , και την κάλυψη των δικών τους φιλοδοξιών με την εντολή των πολλών , ''χόρτασαν'' ; Είναι πλέον γεμάτοι και πλήρεις ; Ασφαλώς όχι , και δεν πρόκειται ποτέ όσο ζουν να είναι πλήρεις , διότι η εγωπάθεια τους και η πλεονεξία τους είναι ακόρεστη .

* Η πρόταση της φωτογραφίας αποδεικνύεται , διότι περισσότεροι από τα 2/3 των ψηφοφόρων τους απομακρύνθηκαν και δεν παρείχαν εντολή στις εκλογές του 2019. Οι έτεροι που ακολούθησαν φασιστικές πρακτικές δεν πέτυχαν να εκλέξουν ξανά την υποψήφια τους.

* Έχουμε βαθιά συναίσθηση ότι η κοινωνία και οι παθογένειες της δεν αλλάζουν , το μόνο που μπορεί να αλλάξει ο κάθε ένας είναι το άτομό του. Εμείς επιλέξαμε την οδό της αλήθειας , εσείς τι επιλέξατε ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: « Άνθρωποι στα ''πέλαγα'' του κόσμου » Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">