ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τηλεφώνημα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού

Τηλεφώνημα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού στον Μάστορα μετά την οργισμένη του ανάρτηση στο Facebook.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα της χώρας μας , στην οποία από την μία ο Κ. Μητσοτάκης , έπειτα από μια ανάρτηση ενός ατόμου στο F/B επιδεικνύει τεράστιο ενδιαφέρων , ενώ στον αντίποδα , έπειτα από σειρά καταγγελιών και προσφυγών στην δικαιοσύνη , νομοθέτησε ώστε να καλύψει τα τρία χρόνια μαϊμού συνεδριάσεων του δήμου Γλυφάδας, με οικονομικό αντικείμενο πέραν των 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι των δυο μέτρων και σταθμών , και επί της ουσίας ''κρέμασε'' και τους δικούς του υποστηρικτές σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας ώστε να καλύψει τις παρανομίες και τις ατασθαλίες του Καραμανλικού δημάρχου και μερίδας διοικούντων αιρετών.

Είναι αυταπόδεικτη περίπτωση πολιτικού φάουλ μέσα στην περιοχή και κόκκινη κάρτα. Σε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει διάψευση την αναμένουμε. 

Αν όντως είναι δίκαιο το αίτημα Μάστορα , και χρήζει αντιμετώπισης , αναλογιστείτε τι ήταν τα αιτήματα των συμπολιτών μας. O Μάστορας κάνει αναφορά σε ανισότητα , στην περίπτωση του δήμου Γλυφάδας τι υφίσταται ;

Δεν μπορεί από τη μια να διαπιστώνεται το αμέριστο ενδιαφέρων για ένα ζήτημα το οποίο τίθεται από τη πλευρά ενός ατόμου στο Facebook, όσο δίκαιο και αν θεωρείται , και στον αντίποδα την καθολική άρνηση από την πλευρά του ιδίου κόμματος και στελεχών του , ισχύος όσων προέταξαν χιλιάδες πολίτες στις εκλογές , στην κάλπη, και σαφώς όχι στα sosial media.  

Κύριε πρωθυπουργέ όπως διαπιστώνουμε και εμείς και οι συμπολίτες μας για το ζήτημα το οποίο έθιξε ο Μάστορας επιδεικνύεται τεράστιο ενδιαφέρων, για την ΕΝΤΟΛΗ 4.500 χιλιάδων πολιτών, η οποία δεν τηρήθηκε από τη πλευρά του στελέχους του κόμματός σας και δημάρχου Γλυφάδας , ο οποίος δεν έπραξε κάτι αντίστοιχο με εσάς , αντιθέτως βρήκε μια απαράδεκτη μέθοδο επιθέσεων δια εξυπηρετούμενων τρίτων , έχετε να πείτε κάτι ;

Ο ''αναμορφωτής''

Για ορισμένα άτομα τα οποία επέλεξαν το ρόλο του κόλακα έναντι εξυπηρετήσεων του δημάρχου Γλυφάδας αναφέρουμε: O αναμορφωτής εισηγείται ριζικές και θετικές αλλαγές για να αναμορφωθεί και να βελτιωθεί το σύνολο. Στην προκειμένη περίπτωση μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται μια μερίδα ημετέρων. 

Η κατάλυση των δημοτικών συμβουλίων και των οικονομικών επιτροπών από το 2014 και μετέπειτα ευεργέτησε μια σειρά ημετέρων , και τόσο ο δήμαρχος όσο και μερίδα αντιπολιτευομένων από κοινού στράφηκαν κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών.

Για όσες και όσους δεν έχετε πλήρη εικόνα όσων αναφέρονται ,  το 2014 υπήρξε μια εντολή χιλιάδων κατοίκων , την οποία καταστρατήγησαν από κοινού δήμαρχος και αιρετοί. Στις εκλογές του 2019 απεδείχθη ότι όσοι καταστρατήγησαν την εντολή χιλιάδων κατοίκων πέτυχαν την αποστροφή μεγάλου φάσματος συμπολιτών μας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες. Αυτό αναφέρει και ο Μάστορας, και αναλογιστείτε τι θα ισχύσει όταν το 42% που δεν ψήφισε στις εκλογές του 2019 οδηγηθεί στο 60%.

Τηλεφώνημα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού 

Ο τραγουδιστής εξέφρασε τον θυμό του για όσους αποκαλούν τους Βορειοηπειρώτες «Νοτιοαλβανούς».

Χρήστος Μάστορας είχε ξεσπάσει πριν από λίγες ημέρες για την αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του αιτήματος κατάργησης των ρυθμίσεων που είχαν θεσπιστεί και αφορούσαν στο δικαίωμα ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από τη Βόρεια Ήπειρο.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ξέσπασε για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο θέμα των μειωμένων συντάξεων των Βορειοηπειρωτών και τον νόμο Κατρούγκαλου. 

Ο τραγουδιστής ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Βορειοηπειρώτες στήριξαν στις εκλογές, για να διορθώσει την κατάσταση: «Γιατί αν δεν το κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες! Kyriakos Mitsotakis» έγραψε στο Facebook ο Χρήστος Μάστορας.

Σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής, υπήρξε και επαφή του Γραφείου Πρωθυπουργού με τον τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα, κατά την οποία του μεταφέρθηκε η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους το επόμενο διάστημα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τηλεφώνημα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">