ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Δημοκρατία σε κίνδυνο !!!

Πραγματικά προκαλούν θλίψη όσοι θέτουν δημόσια ότι '' η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο '' κάνοντας αναφορά στο άτομό τους , ενώ στον αντίποδα ουδέποτε τους απασχόλησε τι έχει ισχύσει σε πλειάδα άλλων περιπτώσεων. Αναφερόμαστε στο περιστατικό του Πορτοσάλτε.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Πορτοσάλτε εσύ δεν έχεις βιώσει παραβίαση του ασύλου της εστίας , σε αντιδιαστολή με τον υποφαινόμενο , άρα δεν έχεις ζήσει επίθεση φασιστικών γκρουπούσκυλων , ούτε η δημοκρατία τέθηκε σε κίνδυνο.

Πορτοσάλτε αν πραγματικά ήσουν δημοσιογράφος , όπως και σειρά έτερων , έπρεπε να έχουμε διαπιστώσει ως μέλη της κοινωνίας την καταδίκη όσων επανειλημμένα οργάνωσαν σειρά από καταχρηστικές ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ , όσο τα αφεντικά σας , Αλαφούζος , Γιωργάκηδες - Κωστάκηδες κ.α. βρισκόντουσαν στην '' ένωση ιδιοκτητών Ρ/Σ Αττικής '' συντονίζοντας τις επιθέσεις σε βάρος της κοινωνίας , και ειδικότερα του πρωτεργάτη του χώρου τον οποίο λυμαίνεστε. 

Ίσχυσε ακριβός το αντίθετο. Αποσιώπηση.  

Κατευθύνεται την κοινωνία για τα στενά συμφέροντα των αφεντικών σας , του μεγάλου κεφαλαίου , καθώς και για τα συμφέροντα της κάστας των πολιτικών κομμάτων εξουσίας.

Τουλάχιστον για εμάς είστε αγνώμονες και μικρόψυχοι , διότι εμείς δώσαμε τον αγώνα για δημοτικά και ιδιωτικά μέσα στη χώρα μας , ενώ καρπώνεστε επί δεκαετίες τα οφέλη πλειάδα από εσάς και τα αφεντικά σας.

Δεν μας εξηγείς λίγο κατατοπιστικότερα ποια δημοκρατία εννοείς ; Εμείς γνωρίζουμε μια δημοκρατία η οποία αφορά το σύνολο και είναι εξαρτώμενη από το σύνολο. 

Δεν εξηγείς στους Γλυφαδιώτες τι ''σόι'' είναι η δημοκρατία που επικαλείσαι , έχοντας ως βασικό δεδομένο ότι ο ΣΚΑΙ Αλαφούζου στήριξε την εκλογή της νεοδημοκρατικής παρατάξεως , και του Παπανικολάου , ώστε επί πέντε συναπτά έτη να εξυπηρετεί κουμπάρους , ημετέρους , και κολλητούς ;  

Πορτοσάλτε , αν θεωρείς ότι υπάρχει δημοκρατία στη χώρα μας , όπως και σειρά έτερων , δεν αφορά αποκλειστικά το άτομό σου η το δικό τους , αφορά το σύνολο , και τουλάχιστον εμείς , στο δικό μας τοπικό μετερίζι ,  το οποίο είναι ΔΗΜΟΣ , άρα η κοιτίδα της δημοκρατίας που επικαλείσαι , δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει δημοκρατία , αντιθέτως γνωρίζουμε τι σημαίνει κατάλυση # κομματοκρατία ,
# ευνοιοκρατία , 
# οικογενειοκρατία , 
# φαυλοκρατία , 
# ''κολλητοκρατία'' , και άλλα σε κρατία.  

Δημοκρατία ? Συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας υπήρξε μια εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών , ( στην κάλπη ) , η οποία επί πέντε χρόνια δεν ίσχυσε , ενώ στον αντίποδα έχουν εξυπηρετηθεί 4.500 χιλιάδες μεμονωμένα άτομα !!!

Όποιος επικαλείται την δημοκρατία πρέπει να έχει άποψη σε αυτά τα ζητήματα , έχεις άποψη Πορτοσάλτε ;

Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: Μου επιτέθηκαν φασιστικά γκρουπούσκουλα

Ρουβίκωνας:«Πορτοσάλτε ψόφα», «σκουπίδι του ΣΚΑΪ, «Αρη Ναζί» ήταν μερικά από τα συνθήματα, Το όνομα του Αρη Πορτοσάλτε και η λέξη ΣΚΑΪ ήταν γραμμένες με διπλό αγγλικό S για να παραπέμπει, προφανώς, στα ναζιστικά SS.

Στο κείμενό του ο Ρουβίκωνας αναφέρει τα εξής:

«Ο Άρης Πορτοσάλτε αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος, είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ και μέλος του ΔΣ του επιχειρηματικού ομίλου Αλαφούζου.

Εχει εκλεκτούς φίλους και γερές πλάτες: Προσκαλεί στο στούντιο της εκπομπής του τους αρχιφασίστες Γεωργιάδη και Πλεύρη για κουβεντούλα, παίρνει συνεντεύξεις από όλο τον ακροδεξιό εσμό της ΝΔ και συμμετέχει ενεργά στον μηχανισμό προπαγάνδας της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν πολιτεύτηκε όπως οι έτεροι ξεπλένηδες των ναζί Μπαμπης Παπαδημητριου και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για να μπορεί να περιφέρει τις ακροδεξιές απόψεις του δήθεν ακηδεμόνευτα, σκιαγραφόντας για τον εαυτό του το προφιλ του δημοσιογραφου που δεν παίρνει γραμμή, που τα λέει έξω από τα δόντια, απλά και λαικά, ο Άρης του μεροκαματιάρη που τον ακουει στο δρόμο για τη δουλειά, του νομοταγή, του χριστιανού, του μικροαστού, του φοβισμένου ρατσιστή, ο Άρης του γνήσιου έλληνα πατριώτη, ο δικός μας φασίστας της διπλανής πόρτας. Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς ωστόσο, κατά πόσο ένα μέλος ΔΣ του ομίλου Αλαφούζου μπορεί να υπηρετήσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και η απάντηση σε αυτό είναι προφανής. Ο νεοφιλελεύθερος λαικιστής Άρης πέρα απο ισχυρό μιντιακό φερέφωνο της ΝΔ, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπο και social media είναι καθεαυτός το απόλυτο δείγμα της φασιστικής προπαγάνδας που ενδημεί στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Εχει καλό πλυντήριο: Προσυπέγραψε τη δήλωση Γεωργιάδη περι Novartis οτι το θέμα δεν είναι οι μίζες σε γιατρούς και πολιτικούς αλλα το ότι η Novartis σώζει ζωές και τα διαφημιστικά σποτ της φαρμακοβιομηχανίας έπαιζαν συνεχόμενα κατά τη διάρκεια των ραδιοφωνικών εκπομπών του. Μετά την κρατική δολοφονία Γρηγορόπουλου δήλωσε ότι σωστά έπραξαν οι Κορκονέας- Σαραλιώτης που επέστρεψαν στο σημείο και ότι «δεν είναι υποχρεωμένοι οι αστυνομικοί να ανέχονται την λεκτική βία». Για τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Φύσσα δήλωσε ότι «αριστερό παιδί, ήταν ο δράστης», εννοώντας τον Ρουπακιά, ενισχύοντας την θεωρία των δύο άκρων και ρίχνοντας την ευθύνη γενικά και αόριστα στην κοινωνία που αλλοτριώνεται. Απευθυνόμενος στον ναζί βουλευτή Κασιδιάρη και την χρυσή αυγή, τον προέτρεψε στοργικά «να βρείτε έναν τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους».

Εχει σχέδιο για το προσφυγικό: Κατά δήλωσή του, «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα. Αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα.» Ο Άρης δεν είπε να βουλιάζουμε τις βάρκες, αλλα είπε να βουλιάζουμε τις βάρκες. Εχει ζητήσει επίσης στο παρελθόν να επέμβει ο στρατός για την «εθνική ασφάλεια» απέναντι στην απειλή των προσφυγικών ροών λέγοντας ότι «Ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθεί ο στρατός περαιτέρω. Να αναλάβει ενεργό ρόλο στη διαχείριση του ανθρωπιστικού ζητήματος και να εμπεδωθεί στην κοινωνία ένα αίσθημα ασφάλειας.» Και πίσω στο όχι και τόσο μακρινό 2013, για τους μετανάστες εργάτες σκλάβους στα φραουλοχώραφα της μανωλάδας που εφαγαν σφαίρες γιατί ζητούσαν να πληρωθούν τα μεροκάματά τους, ο Πορτοσάλτε είχε σχολιάσει οτι «αυτοί που μαζεύουν τις φράουλες πρέπει να πλένουν τα χέρια τους για να μην κολλήσουμε τίποτα…».Εχει γνώμη για το τι είναι φασισμός: Για τον Άρη φασισμός και τρομοκρατία είναι τα τρικάκια έξω από το σπίτι του Αδωνη, και τα συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας του, αλλα η προσφυγιά, οι Μόριες, η φτωχοποίηση, η πείνα, η βία των μπάτσων δεν είναι τρομοκρατία. Η βόμβα στα μαγαζιά του Αλαφούζου είναι τρομοκρατία, αλλα τα μνημόνια, η ανεργία, οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, τα εργασιακά κάτεργα, δεν είναι τρομοκρατία.

Εμείς θα απαντήσουμε στον κυβερνητικό τελάλη Πορτοσάλτε ότι η ώρα για να φοβάται κι αυτός και το ακροδεξιό συνάφι του, δεν έχει έρθει ακόμα. Το μίσος του για εμάς είναι τιμή. Η μοναδική απάντηση στον κοινωνικό εκφασισμό και την καπιταλιστική βαρβαρότητα είναι η οργάνωση της βάσης.

Οργανωθείτε στον Ρουβίκωνα, να γίνουμε ο εφιάλτης τους.

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Παρέμβαση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε

Ο δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Είναι η απόλυτη παραβίαση του ασύλου της εστίας. Είναι μια πράξη ευθέως τρομοκρατίας. Είναι πράξη εκφοβισμού», σημείωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Νιώθουμε την επιβολή του φασισμού πάνω μας. Εμείς κατοικούμε σε μια πολυκατοικία. Συγκατοικούμε με άλλους ανθρώπους». Μάλιστα, τονίζει: «Προσπαθούμε να κάνουμε μια ήσυχη ζωή με την οικογένειά μου».

Ο Αρης Πορτοσάλτε αποκάλεσε τα μέλη του Ρουβίκωνα ως «φασιστικά γκρουπούσκουλα», τονίζοντας ότι «προσπαθούν να σου κάμψουν το ηθικό, να σου κάμψουν το φρόνημα».

Μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Άρης Πορτοσάλτε γνωστοποίησε την παρέμβαση στο σπίτι του. «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου.

Η Δημοκρατία σε κίνδυνο…» έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν στον τοίχο έξω από το σπίτι του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Δημοκρατία σε κίνδυνο !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb