ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκη πόσα χρόνια διαρκεί η θητεία σου ;

Προφανώς βρίσκετε εκατομμύρια κορόιδα , τα οποία κατευθύνεται από τα βοθροκάναλα ιδιοκτησίας Μαρινάκηδων , Αλαφούζων , και λοιπών , όμως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται τους καταστροφείς της χώρας μας, ασφαλώς έπειτα από τον Σημίτη.

Ευθέως και χωρίς περιστροφές τίθεται το ερώτημα : Μητσοτάκη πόσα χρόνια διαρκεί η θητεία σου ;

Επίσης, πόσα χρόνια διαρκεί η θητεία όλων των χαραμοφάϊδων της πολιτικής , του κοινοβουλίου, των κοινών , και της Ευρωβουλής ;

Είναι ξεκάθαρο, το γνωρίζουν συνολικά οι Έλληνες - ελληνίδες, ότι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια νέμεστε το οποίο αξίωμα , καθώς και τις απολαβές της θέσεως την οποία καταλαμβάνεται.

Άχρηστα κορμιά, όπως του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός τηλεβιβλιοπώλη, ο οποίος υπουργοποιήθηκε ώστε να καταστρέψει όσα είχε πετύχει με δεκαετίες πολιτικών το ΠΑΣΟΚ, καθώς και έτερων του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γεμίσει τους κωδικούς των τραπεζών και ζουν πλουσιοπάροχα.

Σαφές ερώτημα προς τον πρωθυπουργό: Πρωθυπουργέ , γνωρίζεις τι έχουν θεσπίσει οι άχρηστοι υπουργοί υγείας ;

Περίπου επί μια δεκαετία ισχύει μια φαιδρή κατάσταση την οποία θέσπισαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ , και επί ένα χρόνο την συνεχίζεις προσωπικά.

Συγκεκριμένα: Υπάρχει ενδεχόμενο να ''φυτρώσει'' νέο πόδι σε ένα ανάπηρο, η αντιστοίχως να βρει το φως του ένας οριστικά τυφλός ;

Πως είναι εφικτό, επί διακυβέρνησης σας , να απαιτείται κάθε τρεις μήνες να προσκομίζονται νέες εξετάσεις , και να είναι αναγκασμένοι χιλιάδες άνθρωποι να βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία καταθέτοντας αιτήσεις για εξετάσεις ώστε να περάσουν από επιτροπή ;

Μέχρι το 2010 ίσχυε η πολιτική τριετίας , και οι αποφάσεις του ΙΚΑ ΚΕΠΑ , είχαν ισχύ μια τριετία . 

Σήμερα , έπειτα από πλήρη κατάθεση δικαιολογητικών , τον Σεπτέμβριο του 2019 , βγαίνουν αποφάσεις του ΕΦΚΑ οι οποίες έληξαν έπειτα από τρεις μήνες !!!

Παιχνίδι επί διακυβέρνησης σας η κατάθεση δικαιολογητικών , εξετάσεων , και επιτροπών ;

Από τα τρία χρόνια ισχύος των αποφάσεων μέχρι το 2010 , στους τρεις μήνες και το βρίσκετε ορθό ;

Να αλλάξει άμεσα αυτό το απαράδεκτο καθεστώς , και να επανέλθει η προτέρα νομοθεσία, όπως τελούσε σε ισχύ.

Με βασικό δεδομένο ομάδες υψηλού κινδύνου, και την προτροπή της κυβέρνησης οι πολίτες να μην επισκέπτονται νοσοκομεία διότι μπορεί να κολλήσουν κορωναϊό, μήπως φάσκετε και αντιφάσκετε , η μήπως δεν έχετε ιδέα τι ισχύει στην Ελλάδα ;

Υ.Γ: Αυτά ακολουθούσαν και οι άχρηστοι Συριζαίοι επί μια πενταετία, τους οποίους στηρίξαμε για αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία !




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκη πόσα χρόνια διαρκεί η θητεία σου ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">