ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν είναι ιός είναι χούντα




Η οδηγία «μένουμε σπίτι» είναι ...παντός καιρού αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας , ο οποίος σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι αυτή τη στιγμή , 16/04/2020 , μας εμπαίζει.

Ο Δήμος να στηρίξει εμπράκτως τους δημότες

Γλυφάδα: Ο Δήμος να στηρίξει εμπράκτως τους δημότες με απόφαση της δημοτικής αρχής , και να σταματήσουν το θέατρο εντυπώσεων με το ''βοήθεια στο σπίτι'' το οποίο δεν αποτελεί συμβολή η οποία αντισταθμίζει τις επιλεκτικές επιδοματικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Για τελευταία φορά καλούμε δημόσια την δημοτική αρχή του δήμου να στηρίξει εμπράκτως την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας , καθώς επίσης , όσους μακροχρόνια άνεργους κ.α. δεν επιδοτούνται από τις πολιτικές της κυβέρνησης οι οποίες δεν καλύπτουν το σύνολο.

Όσους δεν καλύπτονται από τις κυβερνητικές πολιτικές μπορεί να τους καλύψει ο Δήμος , διότι πρωτίστως είναι δημότες.

Γιώργος Παπανικολάου : Επί ποδός βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας για να αποτρέψει φαινόμενα τυχόν συνωστισμού σε δρόμους και πλατείες. Ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες δεν πρέπει να μας παρασύρουν να ξεφύγουμε από τον στόχο μας, που είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, ώστε να μπορέσει η χώρα να βγει το συντομότερο δυνατόν από αυτή την περιπέτεια.

"Παρά την καλοκαιρία, ούτε οι δρόμοι και οι πλατείες, αλλά ούτε η παραλία της Γλυφάδας μας πρέπει να παρουσιάσουν το παραμικρό φαινόμενο συνωστισμού": "Για προληπτικούς λόγους και χθες και σήμερα και πάλι αποκλείσαμε την πρόσβαση με αυτοκίνητο στην παραλιακή μας οδό (Διαδόχου Παύλου). 

Το μέτρο αυτό μέχρι τώρα αποδίδει καρπούς. Η δημοτική μας αστυνομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε εγρήγορση σε όλη τη πόλη. Ευχαριστούμε την πολύ μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας που πειθαρχούν οικειοθελώς".

Τίθεται το ερώτημα προς τον δήμαρχο: Δήμαρχε έχεις υπόψιν σου ότι χιλιάδες νέοι στην περιοχή μας - μακροχρόνια άνεργοι κ.α - το καθεστώς απαγόρευσης το χαρακτηρίζουν ΧΟΥΝΤΑ ; ( ο τίτλος του δημοσιεύματος ) Είναι ορθό για εσάς , σήμερα το 2020 , να γίνεται αναφορά σε χούντα και να σας συνδέουν με τη χούντα ;

Δεδομένου ότι εσύ δήμαρχε , όπως και οι ''κολλητοί'' σου , τους οποίους εξυπηρέτησες παράνομα και καταχρηστικά ζείτε από το δημοτικό χρήμα , και ορισμένοι έπειτα από σειρά συμβάσεων έχουν αποκτήσει αρκετά ώστε να ζουν αξιοπρεπώς , το «μένουμε σπίτι» είναι παντός καιρού διασφαλίζει το σύνολο των υπολοίπων ;

Να μείνουν στο σπίτι , χωρίς επιδότηση και χωρίς ταμείο ανεργίας , και κυρίως χωρίς καμία μέριμνα από το Δήμο Γλυφάδας , ο οποίος ακόμα και αυτές τις ημέρες , αντί να στηρίξει όσους έχουν μηδενική φορολογία στήριξε πλειάδα ατόμων με μισθούς από τον δήμο, συντάξεις , άτομα τα οποία λαμβάνουν ταμείο ανεργίας καθώς και ΚΕΑ ;

Απαιτείται τουλάχιστον ελάχιστη τσίπα και φιλότιμο, από τη πλευρά του συνόλου, όμως και σε αυτή την συγκυρία αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ποιοι είναι οι νεοέλληνες και πόσο σέβονται το δίκαιο και την ισοπολιτεία , εκτός από το τομάρι τους και την πλεονεξία τους.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αν θεωρεί έστω και ένα άτομο από τον Δήμο Γλυφάδας ότι όσα αναφέρονται στο παρόν δεν αποτελούν την απόλυτη αλήθεια να κινηθεί άμεσα σε βάρος μας η νομική υπηρεσία του δήμου , διότι έχουμε να προσκομίσουμε πολλά πειστήρια σε επίπεδο Δικαιοσύνης.

# Λυπούμαστε για τον ευτελή χαρακτήρα του παρόντος , το οποίο μπορεί να χαρακτηρίσουν και λαϊκισμό , όμως περισσότερο ευτελή είναι όσα ισχύουν από τη πλευρά του Δήμου. Πολλές φορές η αλήθεια αγγίζει τον λαϊκισμό διότι προέρχεται από λαϊκές - κοινωνικές συνθήκες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν είναι ιός είναι χούντα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">