ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιχορήγηση Δήμων από το υπ. Εσωτερικών για αγορά τροφής και φαρμάκων σε αδέσποτα

Επιχορήγηση Δήμων από το υπ. Εσωτερικών για αγορά τροφής και φαρμάκων σε αδέσποτα.

Το υπουργείο Εσωτερικών επιχορηγεί 244 δήμους με συνολικά 1.410.500 ευρώ για την προστασία των αδέσποτων ζώων. 

Ο Δήμος Γλυφάδας θα λάβει αρκετές χιλιάδες ευρώ για τα αδέσποτα , καθώς επίσης , ανάλογα ποσά θα λάβουν συνολικά οι δήμοι των Νοτίων προαστίων, χωρίς να υφίσταται ιδιαίτερο πρόβλημα αδέσποτων στην περιοχή μας , σε αντιδιαστολή με άλλες περιοχές της χώρας οι οποίες αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουν οξυμένο πρόβλημα.

Με στόχο την προστασία των αδέσποτων μικρών ζώων το Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε επιχορήγηση Δήμων για την αγορά τροφών και φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Η επιχορήγηση, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργού κ. Τάκη
Θεοδωρικάκου και του υφυπουργού κ. Θεόδωρου Λιβάνιου,  κατανέμεται ανά
Δήμο σύμφωνα με την επισυναπτόμενη λίστα ειδικά για:

- προμήθεια τροφών για αδέσποτα ζώα που διαβιούν στα όρια ευθύνης τους.
- προμήθεια φαρμακευτικών σκευασμάτων για αδέσποτα ζώα στα όρια ευθύνης.
τους.
- λοιπές δαπάνες αποκλειστικά για τα αδέσποτα ζώα.

Οι λοιποί δήμοι, θα χρησιμοποιήσουν ποσό που έχει κατανεμηθεί από την
απόφαση επιχορήγησης ορεινών και νησιωτικών δήμων ανάλογα με το πληθυσμό τους.

Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 300.000 ευρώ στο Δήμο Νικολάου Σκουφά
κατόπιν αιτήματός του για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες.

Υπεγράφησαν ακόμη αποφάσεις επιχορήγησης για τους Ρομά για τους Δήμους
Πατρέων. Δυτικής Σάμου, Ανατολικής Σάμου, Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.

Γλυφάδα Web: Δεδομένου ότι ο  Δήμος Γλυφάδας θα λάβει χιλιάδες ευρώ για τα αδέσποτα , πρέπει να τονιστεί ότι ο Δήμαρχος κωφεύει και σφυρίζει αδιάφορα για όσα έχουμε αναρτήσει , τα οποία αποτελούν την απόλυτη αλήθεια , ενώ στον αντίποδα πακτωλός χρήματος καταλήγει σε συνεργαζόμενους ιδιοκτήτες σελίδων ώστε να προπαγανδίζουν '' κανένας μόνος του στην κρίση του κοροναϊού''.

Επίσης , δεδομένου ότι προσωπικά στον περίβολο μου βρίσκεται ένα αδέσποτο αναμένουμε να διαπιστώσουμε ποιες θα είναι οι ενέργειες του Δήμου Γλυφάδας.

Τέλος, για εσάς που μας διαβάζεται , ενώ η κυβέρνηση επιδεικνύει ενδιαφέρων ακόμα και για τα αδέσποτα , την ίδια στιγμή πολλοί συμπολίτες μας, όπως και εμείς προσωπικά, δεν τυγχάνουμε ΚΑΜΙΑΣ πολιτικής , και όσα ανακοινώθηκαν δεν μας καλύπτουν.

Υ.Γ: Δεδομένου του μηνύματος - δελτίου τύπου - από το Υπουργείο Εσωτερικών , πρέπει να τονίσουμε ότι πέντε ολόκληρα χρόνια που η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας διοικεί τον Δήμο Γλυφάδας εμείς δεν γνωρίζουμε ούτε μια ενέργεια για λογαριασμό μας , ενώ στον αντίποδα πλειάδα έτερων έχουν απολαύσει από 5.000 - 150.000 χιλιάδες ευρώ
( Οποτεδήποτε επιθυμείτε σας προσκομίζουμε τα αποδεικτικά στοιχεία. )

# Αρκετοί συμπολίτες μας συμβιβάστηκαν με το ιδιότυπο καθεστώς το οποίο επικρατεί σε τοπικό επίπεδο, άλλοι να έχουν προηγηθεί , και έτεροι να καλύπτονται και να εξυπηρετούνται από την δημοτική αρχή. Ενώ εμείς είχαμε μια εντολή στην κάλπη από χιλιάδες δημότες ( σε πρόταση μας η οποία ψηφίστηκε στις δημοτικές εκλογές ), οι έτεροι δεν είχαν τίποτα. 

# Αποδείξαμε μέχρι σήμερα , με όλες τις διοικήσεις του Δήμου , ότι στόχος μας δεν είναι οι ''καρέκλες'' , και κυρίως τα χρήματα των συμπολιτών μας. Ο στόχος μας είναι ισοπολιτεία και διαφάνεια , άμβλυνση των ανισοτήτων,  ο δήμος όλων των δημοτών να λάβει τελικά ''σάρκα και οστά'' , και τουλάχιστον σε αυτόν το τομέα δεν υφίσταται έτερος με μεγαλύτερη εμπειρία και βιώματα. 

# Για την Ιστορία, το 2005 επί διοικήσεως Σ.Σφακιανάκη μας προσφέρθηκε ''καρέκλα'' - αρνηθήκαμε , ο Κ. Κόκκορης το 2010 μας ήθελε ''δίπλα του'' - αρνηθήκαμε , και πρόσφατα έτερη παράταξη είχε συγκεκριμένες αξιώσεις από εμάς , και επίσης αρνηθήκαμε πληρώνοντας το ''τίμημα'' , διότι ακολουθήσαμε όσα πρεσβεύουμε. Αν το ξεχάσατε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. Ήταν εφικτό η ''ανεξάρτητη Γλυφάδα'' να γινόταν εξαρτημένη μιας συνιστώσας , η μιας παρέας τάσεων; Η εξάρτηση αποτελεί δεσμευτικό χαρακτήρα και απαγορεύει την διαφάνεια και την αλήθεια, άρα πως θα γίνουμε καλύτεροι ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιχορήγηση Δήμων από το υπ. Εσωτερικών για αγορά τροφής και φαρμάκων σε αδέσποτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">