ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά

Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες ζούμε σε ένα δήμο που οι εκμεταλλευτές μας θέλουν νεκρούς.

Η καπιταλιστική βαρβαρότητα πρέπει να συντριβεί , και είναι ξεκάθαρο ότι κυβέρνηση και δήμος Γλυφάδας ενδιαφέρονται για το κεφάλαιο και αδιαφορούν επιδεικτικά για τις δικές μας ζωές. 

Είναι πρωτοφανές το ενδιαφέρων που επέδειξαν Κυβέρνηση και Δήμος Γλυφάδας για το κεφάλαιο , αντί πρωτίστως να μεριμνήσουν για όσους βίωσαν και βιώνουν το μαρτύριο του κορωναϊού , και εν συνεχεία για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού μας οι οποίοι βρίσκονται στον κυκλώνα του ιού με ενδεχόμενο να νοσήσουν..

Πέρασαν μια σειρά μέτρων ώστε να ικανοποιήσουν την εκλογική τους πελατεία , αντί σεβόμενοι το Ελληνικό Σύνταγμα και πολίτευμα να καλύψουν συνολικά την κοινωνία.

Οι ζωές των επιχειρηματιών δεν αξίζουν περισσότερο από τις ζωές όλων των υπολοίπων. Όσοι παρέκαμψαν με σκοπιμότητα τις ζωές μας θα πληρώσουν. Είναι ζήτημα χρόνου.

Κάτω η Χούντα του παλιανθρώπου Μητσοτάκη , και του αντίστοιχου Παπανικολάου , ο οποίος δεν εκπροσωπεί την τοπική κοινωνία , εκπροσωπεί ημετέρους της ΝΔ . Αν ήταν εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας θα είχε αξιώσεις από την κυβέρνηση. Όσοι έφτιαξαν τη ζωή τους με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, έχοντας την αβάντα των εκατομμυρίων του συνόλου, ποσώς ενδιαφέρονται για το σύνολο. 

Κάτω η χούντα και των τοπικών ψευτοαριστερών , οι οποίοι μια πενταετία μερίμνησαν για τις καρέκλες , το προσωπικό τους βόλεμα , και το γέμισμα των κωδικών και των σεντουκιών τους , οι οποίοι ακόμα και σήμερα κρύβονται από την τοπική μας κοινωνία και επιχειρούν να αλιεύσουν εκλογική πελατεία από το facebook.  

Ο αναχρονισμός κρατά τα σκήπτρα ακόμα και σήμερα , οι εξυπηρετούμενοι υποστηρικτές οι οποίοι έλαβαν το ρουσφετάκι τους , ενώ οι βάρβαρες πολιτικές ισχύουν και το 2020 απ' όσους υποσχόντουσαν ανάπτυξη και κανονικότητα.

Για τους 100 νεκρούς στο Μάτι Αττικής είχαν βουίξει και είχαν λαλήσει τα Αλαφουζέικα ραδιόφωνα και κανάλια , να ρίξουν κυβέρνηση και περιφερειακή αρχή, για τους 140 νεκρούς του παρόντος , και όσους ακολουθούν , ζήτω η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης ;

Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά , τιμούμε όσους έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον της ανθρωπότητας , και σε καμία περίπτωση δεν τιμούμε όσους εξαπάτησαν την κοινωνία με φρούδες υποσχέσεις.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ: Στο Δήμο Γλυφάδας υφίστανται περίπου 5.000 χιλιάδες επιχειρήσεις σε ένα συνολικό πληθυσμό ο οποίος υπερβαίνει τις 80.000 χιλιάδες κατοίκους. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Δήμος Γλυφάδας κερδίζει τα περισσότερα χρήματα μηνιαίως από τις 80.000 χιλιάδες κατοίκους , και ασφαλώς σε καμία περίπτωση δεν κερδίζει τα περισσότερα από τους επιχειρηματίες.

Το αντίστοιχο και για τα μέτρα της κυβέρνησης , διότι 10.000.000 εκ. πολίτες θα πληρώσουν τα σπασμένα του κορωναϊού και τις επιλεκτικές τους επιδοτήσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">