ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν διαθέτετε ίχνος τσίπας Μητσοτάκης , Βούρτσης , Μιχαηλίδου ;

Στο Συμβούλιο Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Καταναλωτών, (EPSCO) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 5 Μαΐου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, συμμετείχε η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα εργάζεται συστηματικά στην κατεύθυνση της στήριξης, όσων έχουν πληγεί από τη πανδημία.

Επίσης τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της αλληλεγγύης και της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής στο ευρωπαϊκό πλάνο ανάκαμψης για την επόμενη μέρα.

Γλυφάδα Web: Δεν διαθέτετε ίχνος τσίπας Μητσοτάκης , Βούρτσης , Μιχαηλίδου ; 

Κοροϊδεύεται εξόφθαλμα τον Ελληνικό λαό , κοροϊδεύεται και τους υπολοίπους σε ευρωπαϊκό επίπεδο ;

Η αρμοδιότητά σας  Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έγκειται κ. Μιχαηλίδου  ;

Σε όλο το χρονικό διάστημα κρίσης του κορωναϊού έχετε να επιδείξετε έστω μια ενέργεια - πολιτική αναφορικά με τα ΑΜΕΑ και τις ευπαθείς ομάδες του ελληνικού πληθυσμού ; 

Επιδοτήθηκαν  νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς , μεταμοσχευμένοι , άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, σακχαρώδη διαβήτη,  αιμοκαθαρόμενοι, άτομα με θαλασσαιμία και δρεπανοκυτταρική νόσο κ.α ;

Αξιώνουμε άμεσα μέτρα στήριξης των περισσότερο πληττόμενων την περίοδο που διανύουμε , και να σταματήσετε να παριστάνεται ότι υπάρχουν ''αόρατοι'' πολίτες στη χώρα μας. 

Σημείωση: Αναφορικά με τον Σύριζα , ο οποίος κινείται στα χνάρια της κυβέρνησης όλο το χρονικό διάστημα του κορωναϊού και των συνεπειών του σε επίπεδο κοινωνίας , οι οποίοι αξιώνουν μέτρα ενίσχυσης επιχειρηματιών και καλλιτεχνών ενώ παρακάμπτουν άτομα με χρόνια νοσήματα  , είναι άξιοι του εκλογικού αποτελέσματος.

Η κυβέρνηση το χρονικό διάστημα που διανύουμε , με τα επιλεκτικά μέτρα για μερίδα επιχειρηματιών , μερίδα επιστημόνων , μερίδα ανέργων , κ.α., έχει αφήσει παντελώς εκτός χιλιάδες ΑΜΕΑ και άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας με αναπηρία 70 - 90 % οι οποίοι παραμένουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέτρων του κορωναϊού χωρίς συντάξεις , επιδόματα , ΚΕΑ , ασφάλιση , κ.α.

Τι υπουργείο Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης λογίζεται το συγκεκριμένο όταν δίνει έμφαση σε μια μερίδα του πληθυσμού , η οποία τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας ;

Πως στηρίζει το υπουργείο όσους έχουν πληγεί από τη πανδημία ;

Μητσοτάκη , Βούρτση , Μιχαηλίδου όσοι χαίρουν άκρας υγείας έχουν πληγεί περισσότερο ; 

Επιδότηση σε ΑΜΕΑ και άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας 

Όπως δώσατε σε πλειάδα κατηγορίες , μια σειρά επιδομάτων , οφείλετε να πράξετε ανάλογα και με τα ΑΜΕΑ , καθώς επίσης , και για τα άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας των οποίων έχει μείνει σε εκκρεμότητα η πιστοποίηση λόγω κορωναϊού. 

Η πολιτεία διαθέτει τα στοιχεία και μπορεί να διασταυρώσει ποιοι είναι πραγματικά πληττόμενοι , και ποιοι λόγω κορωναϊού και της παύσης λειτουργίας ΚΕΠΑ και επιτροπών μένουν χωρίς συντάξεις - επιδόματα - ασφάλιση. 

Δεν αναφερόμαστε στο σύνολο ΑΜΕΑ κ.α. οι οποίοι επί του παρόντος λαμβάνουν κανονικά συντάξεις - επιδόματα .

Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης 2020

Αντί να εφαρμόσουν σήμερα ως κυβέρνηση , δεδομένης της Ευρωπαϊκής ημέρας ανεξάρτητης διαβίωσης , τα μέτρα που απαιτούνται , εμπαίζουν και κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό και παράλληλα και τους υπολοίπους Ευρωπαίους. 

Ένα πλαίσιο δεσμευτικό για όλες τις χώρες της  Ε.Ε., το οποίο αποτελεί η σύμβαση των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ , το οποίο έχει υπογράψει η Ελληνική κυβέρνηση , έχει πεταχθεί επί μήνες στις καλένδες. Επί μήνες τα άτομα με αναπηρία έχουν εξαιρεθεί από το σύνολο των πολιτικών της κυβέρνησης. 

Αναφορικά με συνομοσπονδίες, σωματεία, συλλόγους, κ.α. , προφανώς δεν έχουν την εικόνα του παρόντος και αρκούνται στα κατασκευασμένα ψεύδη της κυβέρνησης ''στήριξης όσων έχουν πληγεί από τη πανδημία''. Την διαπιστώσατε ; 

* Τα προεδρία ενδεχομένως είναι φιλοκυβερνητικά, και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν έχουν αναφέρει τι ισχύει σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια , ενώ έδωσαν έμφαση στους έγκλειστους σε κλειστές δομές. 

* Δεν υπάρχουν αποκλειστικά οι έγκλειστοι σε κλειστές δομές κ. των σωματείων , των συλλόγων, και των συνομοσπονδιών , υπάρχουν και χιλιάδες έτεροι αυτή τη περίοδο χωρίς εργασία , συντάξεις , επιδόματα , ασφάλιση , κ.α. και η κυβέρνηση κωφεύει. 

* Εμείς έχουμε ενημέρωση από πολλές περιοχές της χώρας , και θεωρούμε ότι ρόλος τις αντιπολίτευσης είναι να αναδείξει το θέμα και να προσφύγει άμεσα δια των ευρωβουλευτών στο ευρωκοινοβούλιο, στον Ο.Η.Ε , στο Ε.Δ.Δ.Α., και όπου άλλου χρειαστεί,  όμως όπως αποδεικνύεται είναι άξιοι του εκλογικού αποτελέσματος και ασκούν αντιπολίτευση με παρωπίδες , όπως κυβερνά η ΝΔ και χαρακτηρίζει ''αόρατους'' χιλιάδες Έλληνες - Ελληνίδες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν διαθέτετε ίχνος τσίπας Μητσοτάκης , Βούρτσης , Μιχαηλίδου ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">